Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Duygusal Değişiklikler

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Duygusal Değişiklikler

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Duygusal Değişiklikler

Gebelik, fiziksel ve duygusal değişikliklerin olduğu bir dönemdir, Gebe olmanız size ne kadar iyi duygular kazandımsa kazandırsın, bazı sorun ve endişeleriniz olacaktır. Bu normaldir. Bazı kadınlar, gebelikte ruhsal değişiklikler yaşamaktadırlar. Dakikaları dakikalarına uymaz. Bazen kendilerini çok iyi hissetmelerine rağmen birkaç dakika sonra ağlamak isteyebilirler. Sizi normalde hiç etkilemeyecek bir problem size bir felaket gibi gelebilir. Ruhsal değişiklikler, gebeliğin 12. haftasından sonra bitmesine rağmen, bütün gebelik boyunca da yaşanabilir.

Fiziksel faktörler de, duygusal değişikliklere sebep olabilmektedir Erken ve geç gebelik döneminde aşırı yorgunluk, sizi daha asabi ve depresifbir hale getirebilir. Yorgunluk, gebelikte sık görülür ve özellikle gebeliğin sonlarına doğru keder duygularınızın oluşmasına ya da artmasına neden olmaktadır. Taşıdığınız ekstra kilolar, size daha ağır ve yavaş olduğunuzu hissettirebilir. Edebildiğiniz kadar istirahat etmeni:

ve gevşemeye çalışmanız fiziksel ve duygusal iyiliğinizin artmasına yardım edecektir. Ruhsal yapınız; sizin, eşinizin, ailenizin ve arkadaşlarınızın üzerinde etkisii-ıi gösterecektir. Eğer sıklıkla kırıcı ve kötü huylu davranın gösteriyorsanız kendinizi bu yüzden kınamayın. Çünkü hissettiğiniz duyguları kontrol etmek oldukça zor olmaktadır. Sevdiklerinizden sabırla destek olmalarım isteyin.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
open cheat wife how to know if wife has cheated
all wife cheat why people cheat read here
viagra stimulis read website
infidelity why men cheat read here
click an abortion pill open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık