Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Tiroid Bezi Hastalıkları

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Tiroid Bezi Hastalıkları

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Tiroid Bezi Hastalıkları

Tıroid bezi, çok fazla ya da yetersiz tiroid hormonu üretilmesine sebep olabilecek hastalıklardan etkilenebilir. Her iki durum da fetüse zarar verecektir. Hipotiroidizm, (burada tiroid bezi aktiviteleri düşüktür. Az hormon üretilir) tiroid hormonu içeren ilaçlarla tedavi edilir, Kan testleriyle, yeterli hormon alınıp alınmadığı kontrol edilmektedir.

Tiroidin aşırı aktif olduğu durum olan hipertriodizm de ilaçlarla tedavi edilebilir. Kan testleri, bu ilaçların dozunu ayarlamak için yapılabilmektedir. Uygun bir şekilde kontrol altı- na alınmış tiroid bezi hastalığı olan bir kadın, normal bir gebelik geçirebilir.

Ne Yapabilirsiniz?

Kronik bir hastalığınız varsa, gebe kalmadan önce bakım almalısınız. Bu mümkün değilse, gebe kaldığınızı öğrenir öğrenmez bir doktorla görüşmelisiniz. Aile doktorunuzla ya da bir uzmanla kontrol tedavi için zaten bir plan çıkarmış olabilirsiniz. Şimdi ise planınızı değişikliklere ihtiyaç duyulabilir, tlaçlarınızı ne kadar sıklıkla alacağıniz, ilaçlarınızın dozu ve çeşidi ayarlanmak zorunda olabilir.

Bir hastalığınsın olduğunu yeni öğreniyorsanız, bu sizde çok kişi yapabilir. Gebelik ve doğum hakkında birşeyler öğrenmenin ötesinde, sağlık probleminizin nasıl çözüleceğini öğrenmelisiniz. Doktorunuz ya da doktorunuzun önerdiği uzman, bir tedavi protokolünün yapılmasinı ve yürücülmesini sağlayabilir. Gebelik, sağlık sorununuzu birkaç yoldan etkileyebilir. Hastalık ilerleyebilir ya da doğumdan sonra geçici bir süre için hafifleyebilir

Sağlıklı bir bebek sahibi olma şansınızı arttırmak için yapacağınız en iyi iş erken dönemde başlayarak düzenli bir şekilde sağlık bakımınizı yaptirmanız ve doktomnuzun tavsiyelerine uymanızdır. Kronik bir hastalığın bulunması, gebeliğiniz! komplikasyona sokabilir. Fakat bu problemleri taşıyan kadınların çoğu, sağlıklı bebek sahibidirler.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
all wife cheat website read here
redirect website why do married men cheat
married men cheat with men my boyfriend cheated on me quotes my wife cheated on me now what
wife cheat click read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık