Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Kilamidya, Bel Soğukluğu (Gonore) ve Pelviste Enflamatuar Hastalık

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte  Kilamidya, Bel Soğukluğu (Gonore) ve   Pelviste Enflamatuar Hastalık

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Kilamidya, Bel Soğukluğu (Gonore) ve Pelviste Enflamatuar Hastalık

Kilamidya ve Gonore, bugün Amerika'da en sık görülen cinsel yolla bulaşan hastalıklardır. Cinsel ilişki sırasında kişiden kişiye geçebilen bakteriler tarafından oluşturulurlar. Birçok yönden benzerlik gösterirler ve sıklıkla aynı kişide birlikte bulunurlar. Kadınların cinsel organlarının aynı bölgelerini tutarlar. En sık tutulan bölgeler, rahim ağzı, rektum (kalın bağırsağın bir bölümü) ve üretra (idrarın geçiş yolu)'dır. Kilamidya ve gonoreli erkeklerdeki en sık belirti, penisten gelen bir akıntıdır. Kadınların bir çoğunda belirti olmaz. Kadınlar hastalıklı olduklarım, eşlerinin bu hastalıkları taşıdıklarının ortaya çıkmasıyla öğrenirler-Bazen bir pelvis muayenesi, hastalığın teşhisi için yeterli değildir. Diğer testlere de ihtiyaç duyulur. Eğer bu hastalıklardan birini taşıyorsaniz gebelik döneminde bile antibiyotik tedavisi alabilirsiniz.

Kilamidya ve gonore, pelviste inflamatuar hastalığa sebep olabilir' Bu, ciddi bir hastalık olup vajen ve rahim ağzı yoluyla yumurtalıkları tüpleri ve rahimi tutabilirler. Sık sık pelviste inflamatuar hastalığa yakalanan ya da uzun süredir bu hastalığı taşıyan kadınlar, zarar görmüş üreme organları için ameliyata ihtiyaç duyabilirler. Pelviste inflamatuar hastalık daima belirti vermez. Belirtiler oluştuğu zaman, hafif yada şiddetli olabilir. Pelvis bölgesinde ağrı, vajende akıntı ya da kanama, idrar yaparken ağrı ve ateş olabilir.

Kilamidya ve gonore, doğum sırasında fetüs doğum yolundan geçerken, göz enfcksiyonuna ve diğer problemlere neden olabilirler. Yeni doğan bir bebeğin gözleri gonoreye çok duyarlıdır. Zararı önlemek için yeni doğan bebeklerin tümümün gözleri, annede gonore hikayesi olsun olmasın tedavi edilmektedir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
online women who cheat on their husbands when your husband cheats

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık