Anlayarak Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı

Anlayarak Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı

Doğru ve hızlı okuyan, okuduğunu anlayan ve yorumlayan, sözlü ve yazılı anlatımı iyi yapabilen öğrencilerin, okul hayatında başarılı olacağı muhakkaktır. Okuma ve onunla ilgili alanlarda iyi yetişen bireyler hayatın her alanında başarıya kolaylıkla ulaşırlar ve toplumun aranılan bireyleri olarak onlara sürekli ihtiyaç duyulur. Anlayarak Hızlı Okuma eğitmenlerinden direkt eğitim ve anında geri bildirim alma ayrıcalığına sahip olacaksınız.

Okuma-yazma becerilerinin kazanılması ve kullanılması çağdaş uygarlığa ayak uydurmanın yanı sıra, günlük yaşantının kolaylaştırılması ve akıcılığı açısından da büyük önem taşır. Günlük yaşam içinde karşısına çıkan uyarıları okuyup anlamayan insanlar için hayat kolay olmasa gerekir. Haberleri okuyup faydalanmak, Onaylanacak evrakları, sözleşmelerdeki açıklamaları kavramak, hak ve sorumluluklarımızı bilmek hep okuma ve anlama becerilerini gerekli kılmaktadır. Okuma becerisi, akademik, sosyal, siyasal ve kişisel değerlere sahiptir. Çocuklar okula başlar başlamaz okumanın öğretilmesine büyük önem ve ağırlık verilmektedir. İlköğretimde okuma becerilerini gereğince kazanıp geliştiremeyenler daha sonraki öğretimlerinde ve diğer alanlarda başarısız olabilmektedirler.

Anlayarak Hızlı Okuma Ve Öğrenme Teknikleri konusunda eğitmen olarak kendini geliştirmek, yeni bir mesleğe adım atmak isteyen kişilere yönelik olarak tasarlanmış olan bu programın amacı, kişilere anlayarak hızlı okuma ve öğrenme teknikleri konusunda özel bilgi ve becerileri kazandırmak, kurumlarda iç eğitmen kadrosu yaratmak, mevcut durumda eğitmenlik yapan kişilerin bilgi ve beceri seviyelerini artırmaktır.

Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitime Katılanlar Neler Kazanacak? Yeni bir iş alanı olan Hızlı Okuma Eğitmenliğinde başka ek bir eğitim almaya gereksinim duymadan çalışmalarına imkan verecek beceriyi kazanmak Öğrenci ve Yetişkinlerde Hızlı Okuma yöntemleri başta olmak üzere hatırlama ve hafıza tekniklerinin bilgisine sahip olup yöntemlerini öğrencilerin yaş gruplarına uygun bir şekilde kullanmak.

•     Hızlı Okuma Eğitmenlik Sertifika Programının Amacı

    Programın amacı, kişilere  anlayarak hızlı okuma ve öğrenme teknikleri  konusunda özel bilgi ve becerileri kazandırmak, kurumlarda iç eğitmen kadrosu yaratmak, mevcut durumda eğitmenlik yapan kişilerin bilgi ve beceri seviyelerini artırmaktır.

Hızlı Okuma Eğitmenlik Sertifika Programının Türü

    Bir tür eğitmenlik sertifika programıdır.

Hızlı Okuma Eğitmenlik Sertifika Programının Süresi

    Program süresi 40 saattir.

Hızlı Okuma Eğitmenlik Sertifika Programına Kimler Katılabilir

    Anlayarak Hızlı Okuma Ve Öğrenme Teknikleri konusunda eğitmen olarak kendini geliştirmek, yeni bir mesleğe adım atmak isteyen herkes, okumaya ve öğrenmeye değer veren, okumanın öneminin farkında olan herkes uzmanlarımız tarafından yeterli bulunduğu takdir de programa katılabilir. 

Hızlı Okuma Eğitmenlik Sertifika Programının Süreci

1.    Aşama: Farkındalık aşamasıdır. Mevcut durumu fark edip, öğreneceklerinizle tanıştığınız aşamadır.

2.    Aşama:  Veri toplama aşamasıdır. Okunacak dokümanlar ve anlatılanlardan ihtiyaç duyulan verilerin toplandığı aşamadır.

3.    Aşama: Verilerin içselleştirilmesi aşamasıdır. Bu aşamada toplanan verilerin uygulamaya yetecek hale gelmesi için Advanced Trainerlar ile karşılıklı yaptıkları sorgulama aşamasıdır. 

4.    Aşama: Yansıtma aşamasıdır. Advanced Trainerlar ile birlikte yapılan uygulama seanslarıdır.

5.    Aşama: Değerlendirme aşamasıdır. Advanced Trainerlar tarafından programın değerlendirmesi yapılarak yetkinlik için sertifika alabilmeye yeterliliği değerlendirilir.

6.    Aşama: Uygulama aşamasıdır. Bireysel çalışanlara vaka destek yardımı yapılır.

7.    Aşama; Tasarım aşamasıdır. Kurumsal çalışmalar yapacaklar için iş modeli tasarım ve desteği yapılır.

8.    Aşama: Çözüm ortaklığı aşamasıdır. EĞİTMEN mesleki faaliyetlerine başladıktan sonra üyelik sistemi sayesinde program tasarımı/ denetimi/ sertifika konularında sürekli çözüm ortaklığıdır.

Hızlı Okuma Eğitmenlik Sertifika Program Yöneticileri

    Saygın  Coaching & Consulting gerçek ve kalıcı değişimi hayatlarınıza taşımanıza yardımcı olmak ve NLP ismi verilen bu güçlü değişim ve gelişim teknolojisini sizlere kaliteli, etik ve uluslararası standartlarda ulaştırabilmek için kurulmuş bir koçluk ve danışmanlık şirketidir. Amerika’dan İngiltere’ye, Almanya’dan Avustralya’ya kadar uzanan NLP şirketlerinden oluşan uluslararası bir ağın parçasıdır. Aynı zamanda 5 kıtada 29 ülkede NLP eğitmenleri yetiştiren önde giden kurumlarla çalışılmaktadır.

    Genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı Saygın  Coaching & Consulting gerçek ve üyelerinin vizyonu, NLP’ nin fark yaratan yolculuğunda bireylerin beklentilerini karşılamak ve en üst düzeyde memnuniyetleri için hizmet sunmaktır.
Saygılı ve profesyonel olarak öğreten NLP profesyonelleri yetiştirmeyi amaçlar. Katılımcıların bedensel, zihinsel, sosyal ve ruhsal yönden analizi yapılarak ihtiyaçlarını saptayan profesyoneller yetiştirilir. Bu çalışmalar Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı / Yazar, Master Koç, Master Trainer Cemal KONDU genel direktörlüğünde yürütülmektedir. Ekipte, bireyin gerçek potansiyeliyle buluşmasında etkin rol oynayan performans ve zihinsel gelişim teknikleri konusunda uzmanlar da bulunmaktadır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Hızlı Okuma  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Hızlı Okuma  eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hızlı Okuma Eğitmenliğini tıklayabilirsiniz .

Antalya’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Hızlı Okuma Eğitmenliğini Eğitimini tıklayabilirsiniz .

Bursa’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veyaHızlı Okuma Eğitmenliğinitıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık