Antalya Anlayarak Hızlı Okuma Kursları

Antalya Anlayarak Hızlı Okuma Kursları

Günümüzde yönetici ve çalışanların hızlı düşünüp hızlı hareket etmesi zorunluluk. Anlayarak  Hızlı Okuma Eğitimi, zamanın etkin kullanılıp bilgi birikiminin ve üretkenliğin artırılmasını sağlıyor.
 
"Anlayarak  Hızlı Okuma Eğitimi, yalnızca göz egzersizlerinden ibaret olan ve okumanın zihinsel yönünü es geçen hızlı okumanın ötesinde, daha faydalı bir okuma ve öğrenme yöntemi. Yüzme, araba kullanma, 10 parmak yazma gibi psikomotor bir beceri olan Anlayarak  Hızlı Okuma Eğitimi, (psikomotor bir beceri olan hızlı okuma ile, modern öğrenme tekniklerinin birleşimi olan Anlayarak  Hızlı Okuma Eğitimi,) kişinin bilinçaltına yerleşen ve kaybedilmeyen bir davranış."

15 yıl önce bir yönetici günde 3-5 faks, mektup okurken; bugün bir yönetici internet ve e-mail'in iş yaşamına girmesiyle her gün mail kutusunda biriken 100-200 e-mail'i okumak durumunda kalıyor. Ancak okuma hızı, 15 yıl öncesinin yöneticisiyle aynı seviyede. Yani dakikada ortalama 150-180 kelime okuyabiliyor. Bu noktada hızlı okuma kursları, çalışanların zamanlarını daha iyi kullanmalarını sağlayan, üretkenliklerini ve iş performanslarını geliştiren bir beceri sunuyor. Yapılan araştırmalar hızlı ve etkin okumanın iş yaşamındaki önemini ortaya koyuyor. US News&World Report'un yayımladığı bir araştırmaya göre ortalama bir üst düzey yöneticiye hafta boyunca 22 saat zaman ayırması gereken doküman geliyor, ancak ayırabileceği yalnızca yedi saati var. Xerox firmasının yaptığı diğer bir araştırmaya göre bir profesyonel yalnızca gündemi takip edebilmek için ayda 1 milyon kelimeyi gözden geçirmek zorunda. The New York Times'ın pazarları çıkarttığı gazetede yer alan bilgiler, 19. yüzyılda yaşayan bir insanın tüm hayatı boyunca okuduğu bilgilerin tümüne eşit. 2001'de ABD'de 1,4 trilyon e-mail yazıldı. Oysa yalnızca altı yıl önce bu sayı 40 milyardı. Yani, altı yılda yüzde 3 bin 500 arttı. Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.
Hızlı Okuma Kursu İzmirde  bu sistemin uygulanması sonucunda hem hız hem de okuma veriminde ilerlemeler kaydediliyor. Uzman eğitim kadrosunun verdiği eğitimlere işgünü içersinde e-mail, dosya, evrak, doküman gibi birçok yazılı metinle ilgilenmek durumunda kalan profesyoneller ve işadamları başta olmak üzere avukat, mali müşavir ve doktor gibi çok okumak zorunda kalanlar, üniversite ve ortaokula giriş sınavına hazırlanan öğrenciler, üniversite ve yüksek lisans öğrencileri katılıyor.

Hızlı Okuma Kursu İzmirde  Hızlı okuma yöntemi, çeşitli göz idmanları sayesinde göz algılama kapasitesini geliştirme ve gözün görme alanını genişletme temeline dayanıyor. Belirli bir çalışma döneminin ardından okuyucuların okuma hızları yüzde 200-300 oranında artıyor.

Hızlı Okuma Kursu İzmirde  okuyucuların bilgiye daha hızlı ve etkin şekilde ulaşmalarını ve verimli bir okuma alışkanlığına sahip olmalarını sağlayan teori ve uygulama esaslı bir öğrenme ve okuma sistemi. 20 gün süren programda her gün yaklaşık birer saat pratik ve egzersiz eğitimler veriliyor. Bu süre sonunda göze ritim ve hız, beyne alışkanlık ve etkin-esnek bir tutum kazandırılmasıyla kişiler eskisine göre ortalama 2,5 kat daha hızlı okuyor.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
Hızlı okuma  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
İzmir'deki hızlı okuma eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
Antalya'daki hızlı okuma eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

 
 
 
 




 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık