Kadınların Erkekleri Etkileme Sanatı

Kadınların Erkekleri Etkileme Sanatı

 Evde uygulayacağınız yöntemlerle bunu başarabilirsiniz…

Amacınız illa ki bir erkeği etkilemekse bundan kolay yolu yok. Bu hilelere başvurduğunuzda istediğiniz erkeği etkilemeyi başarabilirsiniz…

Dudakları öpülesi yapın:

Ateş kırmızısı dudaklar kesinlikle onu şaşırtacak. Ancak yüzünde bırakacağınız izler yaşlı teyzesini anımsatabileceğinden uzun süre kalemi ile üstünden geçin ve sonra tekrar ruju uygulayın.

Yataktan yeni kalkmış havasında dalgalı saçlar yaratın:

At kuyruğunu unutun, hiçbir model büyük ve yerinde duramayan dalgalar kadar etkili olamaz. Hiç uğraşmayın ve nemli saçlarla yatağa girin. Ertesi gün saçınıza fön tutarken parmaklarınızı kullanın ve saçlarınızı parmağınıza dolayarak iri bukleler yaratın…

Aydınlatıcı pudra kullanın:

Nemli bir ten ve ahu bakışlı gözler bir arada muhteşemdir. C şeklini yakalayabilmek için yelpaze fırça kullanın. Gözünüzün iç kısmından kaş çizginize ve oradan da elmacık kemiğinize kadar fırçayla C şeklini verin ve tekrar ters yönde üzerinden geçip, burun kavisinden aşağı dudağınızın orta noktasında işlemi bitirin. Davetkar bakışlar için doğru far seçin:

Zeki görünümlü buğulu bakışlar için lacivert far kullanarak, gri ve siyah tonlara ara verin. Farı, göz kapağınız ve kirpik çizginize aynı anda uygulayın ve nazikçe dağıtın. Kaş kavisinde herhangi koyu gölgenin oluşmamasına dikkat edin.

Doğal olun:

Renksiz bir parlatıcı ve renkli bir allıkla sıradan ve doğal olun. İmzanız olan parfümü belli stratejik noktalara sıkın: Dizlerin arkası, kalçaların iç kısımları, bilekler, kulak arkası ve saçlar. Mini etek ya da düz bir tişört giyseniz dahi, doğal yanınızı mutlaka yansıtın..

Dekolteye parıltı verin:

Dekoltenize yoğun olmayan parlak toz pudrayı, büyük T harfini andıracak şekilde serpin. Daha da büyütmek ve dekoltenizi çekici kılmak için destekleyici sütyenlere ilave olarak göğüslerinizin iç kısmının çevresine bronzlaştırıcı sürün.

Yüksek topuk ve parlak bacaklardan vazgeçmeyin:

Bacaklarınıza parlak görünüm veren bir nemlendirici sürün ve yüksek topukları ayağınıza geçirin.

Burçlar pek tabiki bizim kişsel özelliklerimizi birebir yansıtmaz ama genel hatlarıyla nelerden hoşlanıp nelerden haz duymadığımızı açıkladıkları inkar edilemez bir gerçek. Burçlara göre erkekleri yakından tanıyarak onları daha kolay etkileyin.
İşte size burçlar! Pek tabiki bizim kişsel özelliklerimizi birebir yansıtmaz ama genel hatlarıyla nelerden hoşlanıp nelerden haz duymadığımızı açıkladıkları inkar edilemez bir gerçek. Burçlara göre erkekleri yakından tanıyarak onları daha kolay etkileyin. İşte size yararlı kısa ama yararlı bilgiler…
Koç erkekleri
Sizde pekde hoş hatıralar bırakmamış evliliğniz veya ilişkinizin ardından yakınlaştığınız erkek eğer koç burcuysa şanslısınız ; çünkü sizin için kendini kurtarıcı ilan edecektir. Fakat isterseniz bu şansı çok abartmayın zira koç erkeğinin bu tavrı sergilemesinin nedeni böyle davranmanın kendisini daha güçlü hissetmesini sağlamasıdır. Ona aslında zeki bir insan olduğunuzu değil ona ihtiyacınız olduğunu hissettirirseniz daha uyumlu bir ilişkiniz olacaktır.
Boğa erkekleri
Boğa erkekleri keşfedilmeyeni bulmak ve huzura ulaşmak isterler eğer o sizseniz gerçektende şanslısınız çünkü boğa erkekleri sizi hedefiniz ne olursa olsun sizi o hedefe gotürecek yolda yanınızda ve destek olmaya hazırdırlar. Kadınsı hatlara ve bunu belli edecek kıyafetler giyen bayanlar dikkatlerini çeker.Modern sanatı severler.
İkizler erkekleri
Bulmaları her ne kadar zaman alsada ruh ikizlerini ararlar,gülmeyi eğlenmeyi severler ve kendilerini eğlendiren kadınlarla vakit gecirmeyi tercih ederler.Partnerlerinin ilişkinin başında öne çıkmasından hazetmezler. Çocukları çok severler.Kendilerine yol gösterecek destek olacak partnerlere ihtiyaç duyarlar.
Ona sorarsanız hayatının en mutlu dönemi çocukluğu ve hayatında tanıdığı ve tanıyabileceği en muhteşem canlı ise annesidir.Kimsenin onunla kıyaslanabilecek kadar dahi iyi olabileceğine onu inandıramazsınız boşuna uğraşmayın.Ama herşeye rağmen sizden annesi gibi başı ağrıdğında bu ağrıyı dindirmenizi ondan önce uyanıp işe gitmeden önce içeceği portakal suyunu hazırlamanızı bekleyecektir.Ondan sevginizi , yakınlığınız esirgemeniz yapacağiniz en büyük kötülüktür.
Aslan erkekleri
Onun ilgisini çekmek için en az kendisi kadar gösterişli olmalısınız ki ilgisini çekebilesiniz.Bakışların daima üzerinde olmasından haz duyar ve yine bakışların üstünde toplandığı kadınları partner olarak seçer.Popüler mekanlarda vakit gecirmek en sevdikleri uğraşlarındandır. Onu şaşırtmak size artı puan kazandırır.
Başak erkekleri
Kendini zaman zaman dünyanın en önemli insanı olduğunu düşünür, asla rakip kabul etmez. Yanında yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri eski erkek arkadaşinizdan bahsetmektir. Zaman zaman vaktini sizi yönetmeye ayırır. Ona kendisini özel hissetirmeniz sizi ayrıcalıklı kılar. Yapacağınız ufacık sürprizler karşılığında gösterişli sürprizlerle karşılaşmanızı garanti eder.
Terazi erkekleri
Flört etmeyi tercih ettikleri bayanların ortak özellikleri zariflikleri , yetenekleri ile gözde olmaları ve ağırbaşlı olmaları olarak sayılabilir . Zaman zaman sizden bütün önceliklerinizi unutup sadece onla ilgilenmenizi beklerler .
Akrep erkekleri
Dünyevi zevkler , gösteriş akrep erkeği için vazgecilmezdir. Flört etmeyi tercih edeceği partneridaima akrep erkeğinin libidosunu canlı tutmalı. Akrep burcu erkeği çabuk sıkılır bundan dolayı size olan ilgisini canlı tutmanız oldukça zordur. Ayrıca, akrep erkeklerinin bir diğer belirgin ayırtedici özelliği çok kıskanç olmalarıdır.ay erkekleri
Yay erkeği adeta mücadele etmek için yaratılmışlardır. Önüne gelen her zorlukla ve kötülükle mücadeleye enerjisi vardır. Yılın kahramanı olmaya en güçlü adaylardan biridir.
Oğlak erkekleri
Oğlak erkeklerinin ömesafeli ve tepeden bakan tavırlarının arkasında kendilerine olan güvensizlşkleri yatar. Eğer gerçekten istediğiniz oysa sıkı bir mücadeleye hazır olun çünkü ancak böyle onunla bir ilişki kurabilirsiniz. Zamanınızı onun için harcamanız, şefkatli yanınızı ona göstermeniz zamanla meyvelerini verecektir. Unutmadan oğlak erkekleri alışkanlıklarına son derce bağlıdır. Aşık bir oğlak erkeğini tanımlamak için 2 kelime yeterlidir: Aşık, sınır tanımaz.
Kova erkekleri
Kova erkeği tam manasıyla maceracı bir yapıya sahiptir . Partnerlerine çabuk bağlanan kadınlardan ziyade bağımsız kadınlarla flört etmeyi tercih ederler . Aşkla birliklte olgunlaşacaklarına inanırlar . Onun için ayrıcalıklı olmanın yolu onun ilgi alanlarını paylaşmaktan geçer .
Balık erkekleri
Balık burcu erkekler romantik bir yapıya sahiptir. Balık erkeğinin hayatındaki kadın olmak için 2 seçeneğiniz var; ya kalbindeki kadın olacaksınız ya da hayatındaki kadın. Tutkulu bir sevgili olmakla beraber bu sıfatı sizi ele gecirinceye kadar devam edebilir bu nedenle balık erkekleri ile ilişki kurarken 2 defa düşünün.

Yaratıcı önerilerimizle içinizdeki cazip kadını ortaya çıkarın, göreceksiniz beğendiğiniz tüm erkekler kapınızda sıra olacak!Erkekleri etkilemek için kadınların tercih ettikleri belli başlı davranışlar vardır.

Bunların başında randevular için özene bezene süslenmek veya erkeklere şirin lakaplarla seslenmek gibi klasik davranışlar gelir. Ama işin gerçeği, kadınların hepsi erkeklerin aslında hangi kadınsı davranışlardan etkilendiğini merak eder ve bu konudaki önerileri asla gözden kaçırmazlar. Erkekleri kimi zaman şirin, kimi zaman seksi, kimi zaman çılgın veya uyumlu davranışlarınızla siz de büyüleyebilirsiniz. Yazıyı okuduktan sonra gözlemlerimizin doğruluğuna siz de inanacaksınız.

1- Her ne kadar dudak parlatıcılarının yapışkanlığından şikâyet etseler de, ıslak görünümlü parlak dudaklar erkekleri cezbeder.

2- Çoğu erkek kadınların çantalarında taşıdıklarıyla dalga geçse de her duruma yönelik eşya taşımaları onları çok etkiler.

3- Erkeklerin çoğu evlerinde düzensizdir. Evlerini düzene sokan kadınlar erkekler için vazgeçilmezdir.

4- Bahaneye gerek duymadan sadece aklınızdan geçtiği için telefon etmeniz, kendi içlerinde itiraf edemeseler bile erkekler için etkileyicidir. Bu, onu düşündüğünüzü belli edecek özgüvene ve samimiyete sahip olduğunuz anlamına gelir.

5- Kadınların yumuşak ve mis kokulu elleri erkekler için vazgeçilmezler arasındadır. Ellerinizin her zaman bakımlı ve mis kokulu olmasına dikkat edin.

6- Kadınların koruyucusu gibi hissetmek erkekler için gurur verici bir davranış olduğundan, etkileyicidir.

7- Bakım için tonlarca para döktüğünüzden yakınsalar bile, kadının bakımlı olması erkekleri etkileyen en önemli faktörlerin başında gelir.

8- Kadınların eşyalarına gösterdikleri özen, erkeklerin gözünde sadakat ve özveri simgesidir. İlişkinize gösterdiğiniz özveriyle ne kadar sadık ve güvenilir olduğunuzu anlamasını sağlayabilirsiniz.

9- Kadınların bakımlı olmalarına dikkat ettikleri kadar, sade ve doğal olmalarına da dikkat ederler. Abartılı makyajlar veya giysiler, sade ve doğal haliniz kadar onları etkilemeyecektir.
10- Yaşantısının her alanında başarılı, ne istediğini bilen ve yardım sever kadınlar erkekleri cezbeder.

11- Çocuklarla iyi anlaşan ve onları seven kadınlar erkekleri etkiler.

12- Birçok erkek, gömleğini veya tişörtünü kadınların üzerinde görmekten çok hoşlanır.

13- Bazı erkekler, kadınların tırnaklarına özenle oje sürmesinin çok estetik ve etkileyici olduğunu düşünür.

14- Özel eşyalarını emanet ederek onlara duyduğu güveni belli eden kadınlar, erkekleri etkiler.

15- Her ne kadar kokulu mumlardan, ambiyanstan anlamıyor gibi gözükseler de birçok erkek böyle şeyleri baştan çıkartıcı bulur.

16- Bazen, erkeklerin kadınlarla kasten inatlaştıklarını unutmamak gerekir. Kimisi inatlaşan kadınları çok çekici bulurken, kimisi de çocuk gibi küsen kadınları çok şirin bulur.

17- Bacakları ve kalçayı her ne kadar çekici gösterse de çok yüksek topuklar sanıldığının aksine erkeklerin ilgisini fazla çekmiyor; özellikle de üzerlerinde durmakta zorlanıyorsanız.
18- Erkeklerin kalbine giden yol, boğazlarından geçer. Özenerek hazırladığınız yemekler, onlar için vazgeçilmez olmanızı sağlayabilir.

19- Eleştirmelerine rağmen kadınların duygusallıklarını yansıtabilmeleri onlar için önemlidir çünkü hiçbir erkek duygularını rahatça ifade edemez.

20-Giyimlerinden, yemeklerine kadar onlara özen gösteren kadınlar erkekler için etkileyicidir. Bu, ilişkilerine ne kadar özen gösterdiklerinin bir işaretidir.

21- Cinsel hayatınızda bastan çıkarıcı olsanız bile, erkeklerin aslında şehvetin habercilerinden (imalı bakışlar ve sözler gibi…) etkilendiklerini unutmayın.

22- Erkeklerin zevklerine ve alışkanlıklarına anlayış gösteren kadınlar, onlar için daha vazgeçilmezdir.


 

23- Birçok erkek, kadınları banyo yaparken izlemekten keyif aldığı gibi, onları banyo yaparken düşünmenin bile çok cezbedici olduğunu itiraf ediyor.

24- Hatırlamaları için erkekleri zorlamadığınız sürece özel anlarınıza dair tarihleri es geçmemeniz onlar için etkileyicidir.

25- Kadınların uzun sürede hazırlanmaları erkekler için işkencedir ancak kadınları soyunurken izlemeye bayılırlar.
26- Arkadaşlarının ve başkalarının yanında söylemediğiniz sürece, özel hitaplarla ona seslenmeniz erkekleri çok etkiler.

27- Her ne kadar kadınların ilgi alanlarından anlamasalar da, kadınların bu konulardaki sağduyusu birçok erkek için etkileyicidir.

28- İşte bir klasik: Erkeklerin çoğu ilk bakışta kadınların kalçalarından etkilenir.

29- Birçok erkek romantizmi yaşarken müziğin etkileyici olduğunu düşünür.

30- Bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanıyor veya onu seviyorsa, onu uyurken izlemenin tarifsiz bir duygu olduğunu düşünür.

31- Beklenmedik sürprizler erkekler için her zaman etkileyicidir.

32- Evde temizlik veya yemek yaparken bile onların gözünde çekici olduğunuzu biliyor muydunuz? Sebebi gayet açık, doğal halinizlesiniz.

33- Erkeklerin her söylediğini dikkatle dinleyen kadınlara bayılırlar.

34- Sürprizler karşısında kadınların yüzünde beliren çocuksu tebessümler ve gözlerinin parıldaması erkekler için vazgeçilmezdir.

35- Onları her ortamda iyi temsil eden kadınlara daha çok bağlanıyorlar.

36- Bazı erkekler kadınların onları elleriyle beslemelerinden çok hoşlanırlar, onlara göre bu yakınlığın göstergesidir.

37- İhtiyaç duyduktan anlarda onları yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen kadınlar erkekler için vazgeçilmezdir.

38- Onlar için özenle seçtiğiniz iç çamaşırları baştan çıkarıcıdır.

39- Rahatlıkla her şeyi paylaşabildikleri, konuşabildikleri kadınları daha etkileyici bulurlar.
40- Erkekler hastalıkları boyunca yanlarından ayrılmayan kadınları severler.

 

ERKEKLERİ ÇİLEDEN ÇIKARAN DAVRANIŞLAR
Bazı kadınsal davranışlarınızın sizin aleyhinize döneceğini de unutmayın.

• Havanın soğuk olmasına rağmen, üşüyeceğinizi bile bile ince giyinir, üstüne üstlük mızmızlarınırsanız.

• Herhangi bir sebeple sinirlenip, ısrarla sebebini onunla paylaşmaz ve sizi anlayamamasından dolayı onu suçlarsanız

• Kavga anında, konuyu saptırıp geçmişteki hatalarını da yüzüne vurmaya kalkarsanız
• Rejim yaptığınızı söylerken, abur cubur yediğinizde iyiliğiniz için sizi uyarmaya kalktığında, fevrileşirseniz veya bunlara benzer davranışlar sergilerseniz, erkekleri çileden çıkarmayı başarırsınız.

Kadının çapkını olur mu? Bazılarına göre “hayır” bazılarına göre “evet”tir bu sorunun cevabı. Aslında nasıl ki, erkeklerin çapkınları varsa kadınların da çapkın olanları var tabi ki. Fakat tarihler boyu çapkınlık lakabı hep erkeklere yakıştırıldığı için hanımlar bu işi hep gizli yapmayı tercih etmişlerdir.  Sevda Türküsev
 
 
Kadının çapkını olur mu? Bazılarına göre “hayır” bazılarına göre “evet”tir bu sorunun cevabı. Aslında nasıl ki, erkeklerin çapkınları varsa kadınların da çapkın olanları var tabi ki. Fakat tarihler boyu çapkınlık lakabı hep erkeklere yakıştırıldığı için hanımlar bu işi hep gizli yapmayı tercih etmişlerdir.
Daha doğrusu bana göre, belki çoğu erkeğin gücüne gidecek ama hanımlar bu işi daha bir kılıfına uydurarak yapıyorlar.
“Niye kadınlar daha başarılı?” diyecek olursanız size şöyle cevap verebilirim. Öncelikle erkekler ilişkilerini o kadar göz önünde yaşıyorlar ki, kadınlarınki arada kaynıyor. Diğer bir önemli sebebi de çapkınlıkta erkeğin kaybedecek çok fazla bir şeyi yok. Ama toplumun genel kuralı olan “erkeğin elinin kiri, kadının namusu” kavramı kadınları daha fazla dikkatli olmaya sevk ediyor.
Tabi her kadını bu kategoriye koymuyorum ama kimse çapkın kadın yok diyemez. Kadınların çapkınlıklarını erkeklerden ayıran en önemli taraf, erkeklerin çapkınlıklarını cinsellikle orantılı yapmalarıdır. Kadınlar ise cinselliği en son noktada dahi zor düşünürler yani kadınların çapkınlığı gönül eğlendirmekten ibarettir.
Kadınların karşı cinsi etkileme metotları, uzun yıllardır hep aynıydı, ta ki kadınlar iş hayatında kendilerini sıkça göstermeye başlayana kadar...
Çok uzun yıllar öncesinde tüm genç kızların ortak bir amacı vardı: Çıktıkları delikanlıyı nikah masasına oturtmak. O zamanlar şimdiki gibi “birbirimizi tanıyalım” dönemi bir iki yıl sürmezdi. Öyle gece dışarı çıkmaları bir yana, gündüz bile gezmek çok zordu.
İşte bir-iki aylık tanışma döneminden sonra olay gerçekleşirdi, her zamanki gibi delikanlı kızı pastanede bekler, kız  suratı çok asık bir şekilde gelir, önündeki pastayı çatalınla delik deşik eder, ara ara gözleri dolar, yutkunur. Delikanlı onlarca kez “Neyin var, ne oldu?” diye sorar ve nihayet bir iki saat sonra kız patlar:
“Beni istiyorlar…”
Kısa bir suskunluk, delikanlı çatık kaşları ile “Kim?” der.
Kız üzgün ve mahcup bir ifadeyle, “Bir tanıdığımızın aile dostları, durum çok ciddi, babam verecek, gel sen de beni istet.”
Nedense bu numarayı o zamanlar bütün delikanlılar yutardı, yirmi yıl önce bu şekilde gerçekleşen evliliklerin çoğunlukta olduğundan benim hiç şüphem yok.
Fakat şimdi beyler bu numaralara kanmıyorlar. Hatta bazı erkekler kıza “Vallahi benim evlenmeye niyetim yok iyi bir kısmetse hiç kaçırma.” diyenler bile var. Tabi zaman değiştikçe eski huylar, eski adetler yerini modern çağın nimetlerine bıraktığı için hanımlar da karşı cinsi etkileme yöntemlerini geliştiriyorlar.
Giyimden kuşamdan tutun da kredi kartı kullanımından kollarındaki saate, omuzlarındaki çantadan gittikleri geldikleri yerlere kadar tüm detaylar çok önemli bir hal aldı.
Erkekleri etkilemenin en etkili yolları
Şimdi bayanların karşı cinsi etkilerken nasıl bir yol çizdiklerine bir bakalım. Yazdıklarım bu kez erkeklerin çok hoşuna gidecek. Bayanlar bana kızmayın hep erkekleri yerden yere vurmadık mı? Adaletli olmamız lazım öyle değil mi? Ne erkeksiz ne de kadınsız bir dünya düşünmek mümkün değil. O zaman kendimizi de yazalım ki, adalet yerini bulsun. Önce genç gruptan başlayarak ileriki yaşlara doğru uzanalım:
Çocukla çıkma yola düşerse ağlar, düşersen güler
17-25 Yaş Arasındaki Bayanlar
Henüz hayatı tanımaya başlamış ve biraz yol almış bayanlardan oluşmaktadır. Çok gariptir ki, bu yaşlarda kızların aklında hep aynı düşünce vardır: Zengin bir koca bulup güzel bir hayat yaşamak.
Zamane kızları bir alem! Birilerini tavlamak için daha o yaşlarda neleri göze alıp nerelere gidiyorlar. Bu yaş grubunun en çok kullandığı metot, pahalı spor salonlarıdır. Birçok erkeğin gönül eğlendirmek için tercih ettikleri yöntemi, bayanlar ciddi bir ilişki için kullanmayı tercih ediyorlar ve tabi ki sonu hüsranla son buluyor!
Çünkü amaç her iki cins için de birini bulmak olsa da beklentiler farklı olunca bayanların elleri maalesef boş kalıyor. Bu bayanlar, canlarından dişlerinden biriktirip, milyonlarca liralarını pahalı salonlara verirler.
Tabi kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez  ya! Onlar da öyle yapıyorlar.
Kızlar, spor salonlarında ilk günler etrafı bir kolaçan ederler. Kim gelmiş, bekarlar ne tarafta? Özellikle grup takılan beyler daha caziptir, onlarla iletişim daha çabuk kurulur. Çünkü bayanlar bu tip girişimleri yalnız değil mutlaka yanlarında bir arkadaşları ile yaparlar.
En klasik yöntem, şu koşu bantlarındaki tanışma seramonileridir. Kız delikanlının yanındaki bantta salına salına yürümeye devam etmektedir fakat bir şekilde de yandaki delikanlı ile iletişim için bir şeyler yapmalıdır. Hemen birinci kural uygulanır.
Kız koşu bandının düğmeleri ile oynamaya başlar, sanki bilmiyordur makinenin özelliklerini.  Aslında gerçekten bilmeyenleri de vardır. Neyse düğmelerle oynarken, birden koşu bandı öyle bir hızlanır ki, kız korkudan ne yapacağını bilemez bir halde koşmaya başlar ve düşecek gibi olurken de 'ay, ay, ay…' diyerek çığlık atar.
Delikanlı hemen olaya müdahale eder, bandı bir kurtarıcı edası ile durdurur. Fakat  kızcağız çok korkmuştur, ödü patlamış ve ayakları titremektedir. Delikanlı kızı alır, bara götürür. Bir bardak su getirir. İşte kız amacına ulaşmıştır. Aralarında bir diyalog başlar, telefonlar alınır verilir. Kız bir-iki gün delikanlının aramasını bekler şayet telefon gelmez ise kız delikanlıyı arar ama nasıl:
- Alo kiminle görüşüyorum.
- Kimi aradınız hanımefendi.
- Aslında kimi aradığımı biliyorum dersem yalan olur, defterimin kösesine yazmışım numaranızı, benim adım Demet. Yanlış oldu galiba kusura bakmayın, derken delikanlı duruma el koyar .
- Yok, yok yanlış değil benim Ali, spor salonunda tanışmıştık hani?
Kız sevecen bir şekilde,
- Ah evet, nasılda unutmuşum kusura bakmayın, nasılsınız, diyerek konuşmayı başlatır.
İkinci kural da gerçekleşmiştir artık. Bundan sonra telefonlaşmalar, çıkmalar ve daha önceki yazımda bahsettiğim oyuncak ayı hediye etme durumları hasıl olur.
Bayanlar size bir tüyo vereyim:
Aslında bu taktikleri tüm erkekler anlar ve bilirler de anlamamazlıktan gelirler.
Tabi bu tip ilişkiler pek uzun sürmeyeceğinden herhangi bir ayrılık halinde genç kız, kendisine hediye edilen o ayı salya sümükten leş gibi olana kadar ağlar ya da kız sadece gezme tozma, vakit geçirme havasında ise kendisi için bedbaht olmuş delikanlının gözyaşlarına aldırış etmeden yeni hediye edilen oyuncak ayısı ve yeni sevgilisi ile gezer tozar.
Tek amaçları evlenmektir
25-32 Yaş Arasındaki Bayanlar
İkinci grup, 25-32 yaş arasındaki hanımlardan oluşur. Bu yaş grubu aslında en tehlikeli gruptur. Bu yaşlarda bayanların aklı fikri evlenmektir. Evde kalma korkuları bir kabus olmaya başladığından bu yaşlardaki bayanların amaçları genellikle evlenmektir.
Bu yaşlarda şayet sabırsız davranırlarsa iş yerlerinden veya aile çevrelerinden bir delikanlı ile klasik bir evlilik yaparlar. Hemen bir çocuk doğurup en azından altı yedi senelik bir evlilik dilimini garantiye alırlar.
Fakat biraz sabırlı davrananlar, daha iyi bir kısmet kapmak için kendilerine zaman tanırlar. Çoğunluğu bunda çok başarılı olamaz. Ama az da bir kısım bayan zengin kocayı kapıp rahat bir hayat sürerler.
Normal şartlarda bir iş yerinde çalışan ve aile yaşantısına sahip hanımların etkileme yöntemleri genellikle çörek börek muhabbetleri ile başlar. İş yerine sabah çaylarında yenilmek üzere evde pişirilen poğaça ve kurabiyelerden getirilir, beylere ikram edilir, beyler “Eline sağlık annen mi yaptı?” diye sorunca da “Yo hayır ben yaptım.” denir. Delikanlı “Ooo… Hamaratmışsın da. Ellerine sağlık ne kadar güzel olmuş.” der.
Bu yeme içme muhabbetleri her gün olmasa da aralıklar ile devam eder. İlerleyen günlerde delikanlının aile yapısı laf aralarında keşfedilir. Annesine ufak hediyeler alınır. Tabi anne de oğlunu aradığında kızı telefona ister teşekkür eder. Genç kız ağır ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir.
Ufak iddialara girilir ve özellikle kaybedilir. Bu  iddialar öğle yemeği  olur genellikle.
İşte bu şekilde meydanın dışına yavaş yavaş çıkmaya başlanmış olur.
Bu yemeğe çıkmalar, hafta sonları sinema, tiyatro olarak devam eder ve iş en sonunda nikah masasında biter.
Bir de ikinci grup bayanlarımız vardır ki, bunlar sosyal olup iş hayatının içinde daha faal olduklarından dolayı oldukça rahat davranırlar.
Bu yüzden olaya direkt girerler. Çünkü iş hayatının vermiş olduğu çabukluk ile hareket ederler. Bunların ilişkileri öyle ciddi boyutlarda olmaz çünkü erkekler bu bayanları ciddiye almazlar.
İş çevrelerinde girip çıktıkları firmalardaki erkeklerle önce arkadaş olup, dostça sohbet ve yemeklere giderler. Sonra da bu arkadaşlıkları daha ileri boyutlara taşımak için ellerinden geleni yaparlar.
Genellikle ilk taktik şöyledir: Bir gün delikanlıyı arar ve “Canım çok sıkkın akşam işin yoksa buluşalım mı?” der. Delikanlı haliyle kabul eder. Akşamki program kızın kafasında bellidir -canı sıkkın ya- sakin ve sessiz bir yer olmasını ister. Delikanlı’da buna uyar. Baş başa bir yemek yenir ve kız içini döker. Mümkünse ağlar, delikanlının omzuna başını yaslar, tabi bu arada çok üzgün       ama makyaj, kıyafet, ful aksesuar, parfüm… Yani zavallı delikanlının etkilenmesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.
Tabi delikanlı bir erkek neticede, bu kadar şeyden sonra etkilenmemesi mümkün değildir.
Bir de bu tarzdaki bayanların diğer yöntemleri tatillerdir. Özellikle yaz tatillerinde ne hazırlıklar yapılır anlatamam size. Bodrum, Antalya hep bu bayanlar ile doludur. Bir haftalık tatil için ne para harcanır inanamazsınız. O mayolar, bikiniler, gece kıyafetleri… Kesenin ağzı sonuna kadar açılır.
Bu tatillerde bulunan erkekten ne olur bilemem ama çok az tatilde tanışıp evlenen duydum.
Bu kategorideki bayanların meslek grupları pek kariyer gerektiren tarzda değildir. Çünkü bu tip yöntemlere baş vuran kadınların idealleri zaten mesleki kariyer olmadığı için tarzlarındaki aleladeliği fark edemezler.
Yani meslekleri sıradan mesleklerdir, herhangi bir kariyer ve derin tecrübe gerektirmeyen meslek gruplarındandır bu hanımlarımız…
Kadın şarap gibidir, durdukça güzelleşir
35-45 Yaş Arasındaki Bayanlar
Kendini bilen her erkeğin tercih edeceği bir yaş grubudur. Tabi kendini bilen kadınlardan söz ediyorum burada. Bunlar bir ideali olan kariyerinin ortalarında veya doyum noktasında olan bayanlardır.
Akıllı, zeki, asil ve ne istediğini bilen, sabırlı tiplerdir…
Hayatlarında bir erkeğin olmasını istemeleri en doğal haklarıdır. İstedikleri ve beğendikleri erkekleri ne pahasına olursa olsun elde etmek için sabırla savaşır ve genellikle de kazanırlar.
Kariyer sahibi ve idealist oldukları için çok asilce metotlarla strateji belirlerler. Kişilik ve maddi kaygıları olmadığı için çok daha sağlıklı bir mücadele verir ve erkeği ayaklarına bir güzel getirirler. Bu gruptaki bayanların partneri olacak erkekler, kırk ve üstü yaşlar olduğu için artık siz hayal edin ne kaliteli bir ortam içinde olacaklarını…
Böyle bir kadının, karşısındaki erkeği etkileme yöntemi diğerlerinden çok farklıdır. Önce beğendiği erkeği bir süre takip eder, hoşlandığından iyice emin olduktan sonra yavaş yavaş harekete geçer.
Çünkü ciddi bir ilişki yaşayacaktır ve günübirlik ilişkiler ona göre değildir.
Zaten karşısındaki erkek mesleki anlamda kendisinin farkındadır, bunun için ayrı bir çaba sarf etmesine gerek yoktur. Önemli olan özel yaşantısını karşısındaki erkeğe belli etmesidir.
Bunu da daha çok iş görüşmeleri için yapılan telefon konuşmalarında belli eder. Aynı zamanda da adamın özel yaşantısı hakkında bilgi sahibi olur ve o detaylar üzerinde yoğunlaşır.
İkinci olarak adamın fiziksel görünüşünü, giyimini, kuşamını inceler ve ona daha yakışacak birçok alternatif olduğunu söyler. Buna en güzel örnek şöyledir: Mesela bir görüşmede giydiği kıyafeti inceler, birkaç gün sonra adam masasında bir paket bulur. İçinde çok şık bir kravat vardır ve yanında bir not: “O takımın içinde bu kravat sizi daha yakışıklı gösterecek.” Hangi erkek etkilenmez!!!
Bu yaş grubu bayanların birlikte olacağı erkekler, genellikle çok yoğun oldukları için hep kendilerini dinleyecek birisini ararlar.
İşte üçüncü ve en önemli kuralda budur. Dinleyeceksin, sabırla ve özveriyle.
Zaten bu kadınlar, bunları özellikle yapmazlar, yapılarında vardır ve doğal olarak beraberinde gelir.
Anlayışlı olmak en baştaki kuraldır. Adam zaten yıllardır "dır dır"dan bıkmıştır ve evlilik kelimesini ağzına almak istememektedir. Çünkü evlilik onu korkutmuştur. Ancak zamanla bu fikrin kendiliğinden oluşması gerekmektedir. Bunu da ancak ilgili, anlayışlı, bakımlı ve becerikli bir kadın sağlayabilir.
İşte bu yaştaki kadınların en güzel tarafı da budur. Neyi nasıl alacaklarını çok iyi bilirler.
Artık sohbetler özel konuları içermeye başlamış, görüşmeler sıklaşmış, kadın hiçbir şekilde erkeği sık boğaz etmemektedir. Başarılıdır, maddi beklentisi yoktur, anlayışlıdır. E bir erkek daha başka ne isteyebilir ki?
Hatta buluşmak için kadın randevuya giderken yolda bir telefon gelir, adam işinin çıktığını söyler, kadın buna hiç itiraz etmez ve üstüne birde ona iyi eğlenceler diler ve         adam biter zaten.
Bu olaylar böyle devam ederken kadın arada erkeğe ufak hediyeler alır, şayet çocukları varsa onları da unutmaz.
Adamın kafasında çok güzel bir resim  çizilmiştir artık. Bir de cinsellikte ortak bir nokta bulunmuşsa hiçbir erkek hayatını bu kadar güzelleştirecek bir kadından kolay kolay vazgeçmez.
Bu gruptaki bayanlarımızın özellikle dikkat ettikleri nokta kendi kişiliklerini zedeleyici bir ilişki içine girmemeleridir.
Bu yüzden en kaliteli, en kendini bilir yaşlar bu yaşlardır. Hızlı bir hayat yaşamış, görmüş geçirmiş, her türlü çılgınlığı yapmış bir erkeğin sığınacağı en sağlıklı limandır bu hanımlar.
Ve karşısındaki erkeğe ne ile karşılaşırlarsa karşılaşsınlar asla zarar vermezler. Yapacakları tek şey sessiz sedasız geri çekilmek olur. Bu da o erkeğe yapılacak en büyük kötülüktür.
Yavaş yavaş zirveye taşıdıkları erkeği, aniden bırakarak aşağıya atmaları işten değildir. Asla aşkları için bedbaht olmazlar, içlerinde yaşarlar ve  sindirirler acılarını. Aşk için      üzülürler ama ölmezler. Çünkü çok derin ve samimi yaşarlar duygularını. Bir kereliğine aşk için ölmek onlar için basitliktir. Efendi gibi acılarını çok uzun bir müddet yaşarlar, sabırları tükendiğinde yapacakları tek şey şudur:
Sadece bir gün aniden bitti der ve arkasını döner gider, geri dönmesi çok zordur, döndürebilen erkek de zaten kadını kendine aşık etmiş demektir.
Dediğim gibi bu gruptaki bayanlar; bir erkek için ya hayatın geri kalanının muhteşem bir şekilde yaşanması ya da  kaçırılmış en güzel fırsatlar anlamına gelir.
Karşı tarafı etkilemek için gayret sarf etmezler
45 Yaş Üstü Bayanlar
Bu yaşlardaki bayanlar için çok fazla bir şeyler yazmaya gerek yok. Zaten 35-45 yaş arasında güzel bir ilişki yakalanmışsa devamı çok uzun seneler sürecektir. Yakalanmamışsa -kadınlar erkekler gibi değildir- bu yaşlarda sakin ve sesiz bir hayat sürmeyi tercih ederler. Bu yaşlardaki bayanların en çok hoşlandıkları şey seyahat etmektir. Maddi imkanları elverdiği sürece bol bol çeşitli ülkeleri gezerler. Şayet kader kısmete inanıyorsalarsa, bu gezilerde kendileri gibi biraz hayata geç kalmış beylerle karşılaşmaları da mümkündür. Öyle bir karşılaşma olursa ikinci bahar dedikleri mutluluklarını yakalamaları kaçınılmazdır.
Ve karşı tarafı etkilemek için özellikle bir gayret sarf etmezler, çünkü  hayat onları artık olgunlaştırmıştır. Anlatmaya gerek yoktur hal, tavır, hareket ve üslupları ile kendilerini zaten ifade etmektedirler.
Kadın olsun erkek olsun hepimiz karşı taraf için varız ve var olma savaşı vermekteyiz. Bence, hayatın en güzel yanlarından biri budur

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık