Koçluk

Lider Gelişimi Ve Koçluk Becerileri

Lider Gelişimi ve Koçluk Becerileri

Lider Gelişimi ve Koçluk Becerileri : Kurumunuzun gereksinim duyduğu liderlerin her alanda gelişimi için koçluk yanında eğitim ve grup çalışmalarını da bir arada sunan bir program.Kişisel ve kurumsal gelişim ihtiyaçlarınızı tamamlamak için grup koçluğu, seminer ve eğitimlerle liderlik için olması gereken herşeyi bir arada sunuyor. Yönetici Koçluk: Usta Liderliğe Giriş Eğitimlerimiz, koçluk modelimizin temeli olan Koçluk Yetkinliklerinin katılımcılara aktarılması, sınıf ortamı içerisinde kullanılarak modellenmesi, daha sonra da katılımcılar tarafından uygulanılarak öğrenilmesi çevresi üzerine kurulmuştur. Eğitimin sonuçları Yönetici Koçluk Eğitimleri sonuçları hemen gözlemlenebilme potansiyeline sahip eğitimlerdir. Yöneticiler, program içerisinde edindikleri yetkinlik ve becerileri hemen: Kendi potansiyelini ve engellerini fark etmek, Yönetim becerilerini geliştirmek ve koçluk tuzaklarını fark ederek bunları aşmak, ...Devamını Oku »

Yöneticiler İçin Koçluk (Coaching)

Yöneticiler İçin Koçluk (Coaching)

Son senelerde koçluk teriminin iş dünyası içerisinde adeta can simidi gibi görülmesi nedeniyle, bütün yollar koçluğa çıkmaktadır. Koçluk günümüzde o kadar geniş anlamlarda kullanılmaktadır ki, neredeyse tanıdığımız her birey, bu tanımlara göre mutlaka birilerine koçluk yapar durumdadır. Koçluk, doğru uygulandığı zaman kurumunuz içerisinde insandan insana bilgi transferinin “tam zamanında” gerçekleştirilmesini sağlar, çalışan motivasyon ve moralini yükseltir, mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Koçluk hatalı uygulandığında ise, en değerli şirket kaynağı olan “zaman”ın boşa gitmesine ve düşmanca davranışların sergilendiği verimsiz bir iş ortamının doğmasına neden olur. Yöneticiler için koçluk rolünün açıklığa kavuşturulması, koçluk gerektiren durumlarla ilgili beklentilerin belirlenmesi, koçlukla ilgili kavramların anlatım ve aktiviteler aracılığıyla netleştirilmesi, doğru koçluk uygulamalarına sağlam bir şekilde ...Devamını Oku »

Koçluk Sertifika Programları

Koçluk Sertifika Programları

Hayatınızda köklü değişiklik yapmanız için zaman gelmişse; İlgi alanlarınızı geliştirmek, Farklı alanlarda kariyer yapmak, Mesleğinizi değiştirmek ya da mesleğinizde kademe atlamak, Başkalarına koçluk yapmak için Uluslararası Sertifikalı Koçluk Programı size bütün hedeflerinize ulaşabileceğiniz yeni fırsatlar sunuyor. Uluslararası sertifikalı koçluk eğitimini tamamlamış bireyler yaşam koçluğu, yönetici koçluğu, aile koçluğu, öğrenci koçluğu, ilişki koçluğu ve daha bir çok alanda koçluk yapabilir. Koçluk sertifika programları ile ilgi alanlarınız doğrultusunda meslek seçimlerini yenileyebilir, yeni ilgi alanlarınızı keşfedip geliştirebilir, ve yeni alanlarda iş deneyimleri kazanabilirsiniz. Eğitimde kazanmış olduğunuz bütün tecrübeler, teorik ve pratik bilgileri iş yaşamınızda size çok kısa sürede kullanabilir ve hızla yükselebilirsiniz. Bu eğitimle...Devamını Oku »

Koçluk Eğitimi

Koçluk Eğitimi

Kişinin istenilen hedefe, performansa, konuma ulaşması için, eğitmen ve öğrenci arasında özel ve gizli bir iletişim olmasına dayalı kişinin kendini geliştirmesine koçluk adı verilir. Koçluğun temel amacı, öğrencinin belirlediği hedefe, eğitimcinin desteği ile ulaşması, yaşam boyunca karşılaşacağı sorunların üstesinden tek başına gelmeyi öğrenmesidir. Eğitimci amaca ulaşmakta öğrenciyi doğru zamanda ve doğru biçimde harekete geçirecek, gelişmeleri takip edecek, her zaman gerekli yönlendirmeleri yapacaktır. Genel olarak koç; katılımcıyı hedeflerine ulaştırmak için en doğru yolu gösterecek ve katılımcıya yol boyunca rehberlik edecek, yeteneklerinizi, ilgi alanlarını, potansiyelinizi ortaya çıkaran ...Devamını Oku »

Bireysel Koçluk

Bireysel Koçluk

Hayatını btnyle değiştirmek veya baz ı kısımlarını ortadan kaldırıp,yerlerine daha gelişmiş davranış kalıplarını yerleştirmek isteyen kişilere bireysel kolarla alışmaları nerilebilir. İnsanlar eski alışkanlıklarını kolayca atamazlar.Yeni davranışları kolayca kabullenemezler. Ortaya ıkabilecek değişik sonulardan korktukları iin, insanlar genelde tutucu davranırlar. Değişime ayak uydurmak , bir sr yeni bilgiler edinmek, birok insana zor gelmektedir. Standart,rutin yaşam onlara daha kolay gelmektedir. Kabuklarına ekilmiş, kendilerini dnyaya kapatmış gibidirler.Bu amazda bulunan insanlara bireysel kola alışması nerildiğinde,kimileri bunu kabul ederler.İşte bu nokta hayatlarının kırılma noktasıdır.Tm yaşantıları bu karardan sonra tamamiyle değişmeye başlayacaktır.Yaşam koları...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık