Koçluk

Koçluk Merkezi

Koçluk Merkezi

Koçluk merkezimizde uygulanan profesyonel koçluk çalışmalarımızdan siz de yararlanabilirsiniz. Öncelikle Koçluk programlarının içeriği ile ilgili genel bilgi sahibi olmakta ve koçluğun hangi alanlarda uygulandığını bilip size en uygun alanı seçmenizde fayda var. Koçluk nedir? Koçluk, yaşamın mevcut akışı içerisinde daha doyurucu bir yaşam sürmeyi arzu eden bireylere destek olmayı amaçlayan bir “kişisel gelişim modeli"dir. Yaşı ne olursa olsun her birey kendisi adına güzel, çekici bir gelecek planı yapar. Fakat insanlar bir takım sebeplerle kimi durumlarda bu isteği etkin şekilde yerine getiremeyebilirler. Her bireyin kendisini amaçsız hissettiği, ne yapması gerektiğini bilemediği, hedeflerini net bir şekilde belirleyemediği, kendi öz kaynaklarının farkına varamadığı ya da “Nasıl daha iyi olabilirim?”sorusuna cevap aradığı bazı zaman dilimleri vardır. Yaşamınızın çeşitli alanları...Devamını Oku »

Online Koçluk

Online Koçluk

Online koluk; telefon ve skype aracılığı ile internet ortamında yapılan koluk alışmasıdır. Sanılanın aksine online koluk yz yze koluktan daha etkili olmaktadır. Online koluk uygulamalarını etkili kılan avantajlar: * Online kolukta konulara odaklanmak daha kolay olmaktadır. * Online kolukta daha abuk sonu alınmaktadır. * Online koluk danışanların diledikleri her yerden yapılabilmektedir. Devamını Oku »

Performans Koçluğu

Performans Koçluğu

Kişiler kariyerinde veya hayatının her alanında kişisel verimliliğini arttırmak istediklerinde performans koçluğundan yararlanabilirler. Performans koçluğunun sağlayabileceği faydalardan bazıları şunlardır: • Kişisel temellerinizi sağlamlaştırarak stres seviyenizi düşürmeyi sağlama • Sorunların altında ezilen bir kişi değil, sorunları çözen konumda olmayı sağlama • Kriz ortamında ezilen olmayı değil, kriz ortamında fayda sağlayan kişi olma yetkinliğini kazandırma • Potansiyeli...Devamını Oku »

Koçluk Eğitimleri

Koçluk Eğitimleri

Kendinize Harika Bir Yatırım Yapmak İster misiniz? Dünyada son 10 yılda çıkan yeni mesleklerden biri olan Koçluk (Coach) alanında var olan işinizle beraber harika bir mesleği yapmak veya geçiş yapmak ister misiniz? Eğer yaptığınız işten memnun değilseniz ya da daha fazlasını istiyorsanız: • Yeni bir meslek edinmek, • Kariyer değişikliği yapmak, • Profesyonel bir koç olarak ek gelir sağlamak, • Başkalarına koçluk yapmak, • Kendinizi geliştirmek için Uluslararası Sertifikalı Koçluk Programı size bütün hedeflerinize ulaşabileceğiniz yeni bir dünya sunuyor. Dünyada ve Türkiye’ giderek yayılan koçluk sisteminin profesyonellerinden biri olmak için alınması gereken 90 saatlik temel eğitim. Sertifikasyon için 70 saat koçluk uygulaması gerekmektedir. CERTİFİED COACH EĞİTİMİ...Devamını Oku »

Koçluk Ve Mentörlük

KOÇLUK VE MENTÖRLÜK

Koçluk nedir ? Kişilerin ve kurumların,değer ve hedeflerinin incelenerek yeniden formüle edildiği bir yöntem bilimidir. Bunun sonucunda olmak istenen konumla bulunulan konum arasındaki mesafeyi, geleceğe ve çözüme odaklanarak ve eyleme geçerek kapatma sistemidir -Koçluk performans geliştirmede ve her türlü öğretinin kazanılmasında en hızlı yöntemdir -Koçluk çift taraflı öğrenmedir -Koçluk profesyonel bir diyalogdur. Koçun şirket için önemi; Koçlar, şirketteki yöneticilerin profesyonel yaşamlarında, bireysel ve kurumsal hedeflerine bir bütün olarak ulaşabilmeleri, iş ve yönetim kalitelerini arttırabilmeleri ve etkin birer lider olabilmeleri için, davranışlarını yeniden düzenlemelerine destek olur. Aynı zamanda, danışanların karşılaştık...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık