Koçluk

Koçluk Sistemi

KOÇLUK SİSTEMİ

Koçluk, çalışanların kapasitelerini ortaya çıkaran, gelişimin gerekliliğini sağlayan, yaratıcılık, esneklik gibi yetkinlikleri ön planda tutan bir yönetim tarzıdır. Koçluk sistemi içerisinde, ihtiyaca uygun gelişim modelleri oluşturularak, süreç “planlama, uygulama ve değerlendirme” döngüsü içerisinde takip edilir. Yaşamınızda artık içinizden ve dışınızdan gelen sizi sınırlayan engelleri aşarak harika bir başlangıç yapma zamanının geldiğini düşünüyorsanız ? Koçluk sistemi olan ve olmayan şirketler arasında gözle görülür farklar var mıdır? Varsa, bu farklar nelerdir? Koçluk sistemi olan şirketler sürekli öğrenmeyi, gelişmeyi desteklerken, bir yandan da çalışanlarının mevcut performanslarını artırıp onları ile...Devamını Oku »

Koçluk

KOÇLUK

Koluk bir ok nedenden dolayı kayda değer bir byme gstermiştir. Dnyada bir ok değişim olmaktadır ve koluk bu değişikliklerle başa ıkacak bir ara olarak ortaya ıkmıştır. rneğin koluk bugnn iş piyasası iin nemli bir aratır. İş değiştirme, kendi işinin sahibi olma ve kk lekli işlerin oranı daha da artmıştır. Gerek yaşam faktrlerinden bazıları şunlardır: - Dışarıdaki iş ortamlarında sratli değişimler olmaktadır. - Klme, yeniden yapılanma, şirket birleşmeleri ve organizasyonel değişiklikler. Şirketler artık geleneksel ynetim yaklaşımları ile başarı kaydedememektedir. Devamını Oku »

Kurumsal Koçluk

KURUMSAL KOÇLUK

Kurumsal koluğun şirkete katkısı nedir ? Koluk; ğretmek, eğitmek, danışmanlık yapmak, bilgi vermek, yol gstermek, yneltmek, alıştırmak gibi fiillerle ifade edilmektedir, başarılı ve yksek potansiyelli insanların ve kurumların sıra dışı yaşamlar yaşamak iin kullandığı aralardan biri, kişilerin zel ve profesyonel hayatlarında istenilen sonuları elde etmelerine yardım eden bir işbirliği srecidir ve Hedef odaklı yol arkadaşlığıdır. Kurumsal Koluk denilince kurum alışanlarının bireysel kalitelerine, kurum ii ve dışı iletişimde gelişime, atışmalarda uzlaşmaya, performans arttırmaya, motivasyona, stres ynetimine, zaman ynet...Devamını Oku »

Koçluk Eğitimi

KOÇLUK EĞİTİMİ

‘Koçluk’ kelimesi spor dünyasından gelir, spor dünyasında antrenör olarak ifade edilir. Ancak şimdilerde koçluk rehber danışmanlıktan, antrenörlükten, özel danışmanlıktan, tedavi ve profesyonel danışmanlıktan çok farklı bir şekilde başlı başına ayrı bir meslektir. Koçluk, yeni bir görevi yapmanıza, seçtiğiniz meslekte performansınızı geliştirmenize, yeni bir beceri geliştirmenize ya da bir problemi çözmenize yardım edecektir. Genel bir ifadeyle, birçok insan yönünü ,dengesini bulmak ve hedefine ulaşmak için koçlara başvurmaktadır. Yaşam koçları insanlara daha iyi bir yaşam elde etmekte size yardım ederler. Ticari işletme koçluğu, giderek, üç sebepten dolayı önemli hale geliyor. İnsanlar artık prof...Devamını Oku »

:: Koçluk Kitap(Ları)

:: KOÇLUK KİTAP(LARI)

Koluk, en kısa ve z anlatımla istenen performansa ulaşmak iin ko (coach) ve danışan (coachee) arasında kurulan planlı bir gelişim ilişkisi olarak tanımlanabilir. Amacı danışanın kendi belirlediği hedefe, koun desteğiyle ulaşması ve sorunlarının stesinden tek başına gelmeyi ğrenmesidir.Her kişi veya her işletme zgn bir yapıdadır.Bu bakımdan kurulan danışmanlık ilişkisinde zm yine kişinin veya işletmenin kendi ierisindedir.Kuruluşlarda tepe yneticiden en alt kademeye kadar sunduğumuz koluk hizmeti, gerek alışanlara gerekse işletmenin btnne ok byk katkılar sağlamaktadır. Ko...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık