KOÇLUK EĞİTİMİ

KOÇLUK EĞİTİMİ

Koçluk eğitimleriyle amacımız, koçluk eğitimine katılımcılarının yaşamlarını istedikleri amaçlarına ulaştırabilme ve amaçlar doğrultusunda hedeflenen değişim ve gelişimi sağlayabilme yeterliliğine sahip koçlar yetiştirerek, eğitim verdiğimiz her kişinin sahip oldukları potansiyelleri açığa çıkarmalarını sağlamak, yaşam kalitelerini yükseltecek ve bunu sürekli idare edebilecek temel ve ileri koçluk teknikleri öğretmek ve temel ve ileri  koçluk tekniklerini en üst düzeyde uygulamacı olmalarını sağlamaktır.
Koç olmak isteyen katılımcılarımızın kendileri hakkında oluşturmak istedikleri hedeflerini gerçekleştirmek daha ileri taşıyacak eğitimi, temel ve ileri koçluk teknikleri ve isteklendirmeyi nasıl sağlayacaklarını öğretmek ve uygulatmaktır. Bunun yanı sıra aldıkları bu profesyonel koçluk eğitimi sayesinde katılımcılar koçluğun altında ilgi duydukları herhangi bir alanda yetiştirilerek etkin bir şekilde Profesyonel Koçluk kariyerlerine adım atacaklardır.
Profesyonel Koçluk Eğitimi; Verdiğimiz koçluk eğitimleri bireysel ve grup koçluk saati belirli bir seviyenin üzerindeki deneyimli ve Profesyonel koçlar tarafından verilmektedir. Ayrıca Master ve Profesyonel koçlarımız, 10 yada 15 yıldan beri Profesyonel koçluk yapan ve koçluk konusunda otorite kişilerdir. Koçluk eğitimi almak da koçluk eğitimi vermek de belirli kişisel özeliklere sahip olmayı gerektirir. Koçluk hızla son yılların en popüler en tabanlı mesleklerinden biri haline geldiğinden Profesyonel koçluk alanda mesleki eğitimleri yoğun talep ortaya çıktı. Biz koçluk eğitimlerimizi başlamadan önce koç adaylarına “koçluğa uygun musunuz?” çalışması uygulayarak bu mesleği yapabilmeleri için gerekli olan iç kaynaklara sahip olup olmadıklarını ölçerek başlıyoruz.
Kısacası koç adaylarıyla çalışmadan önce seçme yapmaktayız. Profesyonel Koçlar yetiştirmek için kaynaklarımızın sonuna kadar kullanarak koçlarımızın kariyerlerinin diğer kısmında daha etkin çalışma yapmaları için gereken temel çalışmaları kusursuz bir şekilde yapmaya özen göstermekteyiz. İnsan olan saygımız ve işimize olan saygımızla en mükemmeli hedeflemekteyiz. Böylelikle bizden koçluk eğitiminde yeterli düzeye gelip koçluk sertifikalarını alanlar iş yaşamlarına profesyonel koç olarak devam ediyorlar. İşe uygun oldukları için başarı ve kazanç da kaçınılmaz oluyor.

Certified Coach Eğitimi

Temel ve ileri koçluk tekniklerini kapsayan 90 saatlik bir eğitimdir. Kişisel ve kurumsal olmak üzere A’dan Z’ye tüm koçluk alanlarını kapsamaktadır.
Bu düzey sertifikasyon MTI’in birinci aşama sertifikasyonudur. Bu düzey koçluk, koçluk bilgilerinde ve koçluk becerilerinin kullanımında profesyonel olarak başlangıç düzeyini kanıtlamış olmayı, koç ile danışman, mentör, psikolog arasındaki mesleki farklılıkları bilerek hizmet sunabilme bilgi ve becerilerini uygulayabiliyor olmayı gerektirir.  Sertifikasyon için 250 saat koçluk uygulaması gerekmektedir. Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Certified Coach sertifikası verilecektir.  Profesyonal MTI koçundan referans mektubu gerekir.

Professional Certified Coach Eğitimi


Bu sertifikayı hak etmek için koçluk becerilerini yüksek derecede uyguluyor olmak, koçluk ve diğer meslekler arası farkı koçluk becerilerini derin dönüşümsel koçluk düzeyinde uygulayarak kullanıyor olmak gerekir. A’dan Z’ye bütün koçluk alanlarında ileri düzey koçluk tekniklerini kapsayan 140 saatlik bir eğitim. Sertifikasyon için 300 saatlik koçluk uygulaması gerekmektedir. Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Professional Certified Coach sertifikası verilecektir.

Master Certified Coach Eğitimi

800 saat Koçluk uygulamasından sonra kazanılan sertifikadır. Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Master Certified Coach sertifikası verilecektir.

?Kariyer Koçluğu (Career Coaching) Sertifika Programı

Sizlere  koçluğun ne olduğunu, ne olmadığını, ne işe yaradığını, nasıl yapıldığını ve bu süreci nasıl profesyonel bir yaşantı haline getirebileceğinizi öğretiyoruz
Katılımcılar, kariyer kavramının farklı yönleriyle karşılaşacak olup, kişilere kariyer seçimleri ve hedefleri doğrultusunda destek vermenin inceliklerini keşfedeceklerdir.
 
Kariyer Koçluğu (Career Coaching) Sertifika Program İçeriği;
 
*  Kariyer Kavramına Yakından Bakış
* Kariyer Koçluğu Nedir
* Koçluk Sürecini Yapılandırmak
* Danışmanlık ve Mentorluk 
* Koçun Alet Çantası
* Kariyer Danışmanlığı ve Koçluğu Birleşenleri
 
SERTİFİKA: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Uluslararası  Kariyer Koçluğu sertifikası verilecektir.
DÖKÜMAN: Kursa katılan her katılımcıya Kariyer Koçluğu seminer dokümanları verilecektir.

? Yaşam Koçluğu ( Life Coach ) Sertifika Programı

Sizi yönlendirmek ya da sorularınıza yanıt vermek yerine, sorular sorarak sizin yanıtları bulmanıza yardımcı olur. Yaşamdan ne istediğinizi ve önceliklerinizi belirlemenize, hedefler koymanıza ve bunlara nasıl ulaşacağınızı görmenize yardımcı olur… Bunu yaparken çözüme odaklı bir biçimde çalışır ve geçmişe takılıp kalmaz. Koçluk yan yana yapılan yolculuktur…
İşinden başını kaldıramamaktan, yakınlarına ve kendine vakit ayıramamaktan yakınan ya da hayatta ne yapmak ve ne olmak istedikleri konusunda belirsizlik yaşayan kişilerin yaşamlarını dengeleyen ve yaşamlarına anlam kazandıran kişidir. Bunun sonucunda bireyler, yaşam kalitelerini artırmak için ulaşmak istedikleri hedefleri ve bunun için hangi becerilere ihtiyaç duydukları belirler, hazırlanan eylem planı ile pozitif enerji aldıkları aktivitelerle diğer sorumluluklarını entegre etmeyi başarırlar.
• Kendi yaşamlarının lideri olurlar.
• Vizyon, misyon ve kişisel hedeflerini tanımlarlar.
• Bu hedeflere ulaşmak için gerekli becerileri kazanırlar.
• Yaşamdan aldıkları manevi tatmin artar.
• Aynı zamanda sorumluluklarını da yerine getirerek daha verimli bir yaşam sürerler.
• Çevreleri ile ilişkileri olumlu yönde gelişir.
• Özel ve profesyonel yaşamları arasındaki dengeyi sağlarlar.
• Ertelemeyi bırakırlar, eyleme geçerler.
• Öz disiplin sağlarlar.
• Kaynaklarını daha etkin kullanırlar.
Kısacası yaşam koçu elinizdeki kartları alıp, o eli en iyi şekilde oynamanıza, kimi zaman oyunun kurallarını değiştirmenize veya daha iyi bir oyun bulmanıza yardım eder.
SERTİFİKA: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training Institute) tarafındanUluslararası  Yaşam Koçluğu sertifikası verilecektir.
DÖKÜMAN: Kursa katılan her katılımcıya Yaşam Koçluğu seminer dokümanları verilecektir.


? Yönetici Koçluğu ( Executive Coaching ) Sertifika Programı

Yönetici koçları, üst düzey yöneticilere koçluk etmekte uzmandırlar. Bir organizasyonda yetki ve gücü elinde bulunduranlarla ilgilenirler. Üst düzey yönetici koçları bu dünyaya aşinadırlar ve o dünyaya uyumludurlar.
Bir üst düzey yönetici tek başına kaldığı bir konumu işgal eder. Sorunlar için çözümleri olduğu düşünülür, insanlar kendilerine yol göstermesi için ona gelir, onun ise, halden anlayan ve kabiliyetli birisiyle işinin baskıları ve güçlükleri üzerine konuşması kolay değildir. Çoğu defa organizasyonda, ümitleri ve düşleri, şüpheleri ve korkuları hakkında gerçekten konuşabileceği hiç kimse yoktur. İşte bir yönetici koçu bu çok önemli rolü yerine getirir.
Daha iyi çalışan bir üst düzey yöneticinin şirket üzerinde çok büyük olumlu etkisi vardır. Bu, fazladan kazanç anlamına gelir.
Batıda özellikle ABD de şirket yöneticileri işinde fark yaratmak için koçluk almaktadır . Üst düzey yöneticilerden başlayarak orta düzey yöneticilere kadar tüm yöneticiler koçluk programlarına katılmaktadır . Araştırmalar gösteriyor ki , yönetici  "Değişme" si  ve "Gelişme"si için kullanılan en etkin yöntem koçluk türüdür.
Kendiniz için düşündüğünüz değişim ve gelişimin şirketiniz için de yaşanması için yönetici koçluğu, yöneticilere de verilmesi  doğru olacaktır. Batıda büyük şirketlerde Koçluk eğitiminin tüm yöneticilere verilmesi ve şirket içinde dahili koçlar tayin edilmesi oldukça yaygın bir uygulamadır .
SERTİFİKA: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training Institute) tarafından Uluslararası  Yönetici Koçluğu sertifikası verilecektir.
DÖKÜMAN: Kursa katılan her katılımcıya Yönetici Koçluğu seminer dokümanları verilecektir.

? Satış Koçluğu ( Sales Coaching ) Sertifika Programı


Satış ekiplerinin kendilerine özgü ve hedeflerine odaklı farklı bir yaşamları vardır. Satış koçları, satış yöneticilerinin ve ekiplerinin hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duydukları aşamaları birlikte belirlemek, çizdikleri yola sadık kalarak bu aşamaları en verimli biçimde geçirmek amacını güden koçluktur.

Satış Koçluğu ( Sales Coaching ) Sertifika Programın Detayları:

© Eğitimin ismi: Satış Koçluğu Sertifika Eğitimi
© Eğitimin süresi: 90saattir.
© Eğitimin yeri: İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi
Sertifika: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katılımcılara Uluslararası Geçerli Satış koçluğu sertifikası Verilecektir.
# Eğitimci: ÖNDER ERGİN ( Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Uzmanı)
* SERTİFİKA: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Uluslararası  Satış Koçluğu sertifikası verilecektir.
* DÖKÜMAN: Kursa katılan her katılımcıya Satış Koçluğu seminer dokümanları verilecektir.

? Öğrenci koçluğu (student coaching) Sertifika Programı


Öğrenci koçluğu (student coaching) Sertifika programa katılan bireyin program sonrasında uygulama becerileri kazanacağı konular;
* Vizyon ve Misyon belirlemek.
* Hedefe ilerlerken "Nasıl" sorusunun cevabı ve stratejisini belirlemek.
* Başarılı insanların stratejilerini modellemek.
* Hedefe yürüme kararlılığının gerçekleştirmek.
* İdeal sınavını sağlamak.
* Kararsızlık, umutsuzluk vb. olumsuz ruhsal durumları ortadan kaldırmak.
* Dikkat ve konsantrasyonu en üst düzeye taşımak.
* Daha etkili ve verimli çalışmalarını sağlamak
* Zamanı etkin kullanmasını, doğru ve hızlı kararlar almasını sağlamak.
* Beynin etkin kontrolünde bir gelecek hazırlamak.
* Alternatif düşünce modelleri geliştirmek.
* Benlik değerlerini fark ettirmek ve geliştirmek.
* Ders çalışma tekniklerini daha etkin düzeye getirmek
* Diğer insanlar ile iletişimlerinde ve ilişkilerinde etkinliklerinin artmasını ve belirleyici taraf olmanın farkındalığını sağlamak.
* Beynini daha etkin kullanmak
* Gevşeme ve rahatlama egzersizleri ile kaygıyı minimize etme;
* Konsantrasyon gücünü devamlı arttırma
* SERTİFİKA: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Uluslararası  Öğrenci Koçluğu sertifikası verilecektir.
* DÖKÜMAN: Kursa katılan her katılımcıya Öğrenci Koçluğu seminer dokümanları verilecektir.

Koçluk Sertifika Programlarımızın Avantajları

Üniversiteyi bitirdiniz ama iş yaşamında konunuzla ilgili daha derin bilgiye ihtiyacınız olduğunu anladınız. Zamanınız kısıtlı, üstelik bütçeniz de sınırlı. Koçluk Sertifika programları ile kısa süre içinde, ilgi duyduğunuz meslek hakkında yeni beceriler, uluslararası deneyim ve bazen de iş deneyimi kazanırsınız. Sertifika programları 7 gün ile 12 ay kadar değişen uzunluktadır. Koçluk Sertifika programları bitimi, kazanmış olduğunuz bütün pratik ve gerçek iş yaşamından alınmış bilgileriniz mesleğinizdeki ilk sabahtan itibaren etkin ve kolayca uygulayabilir ve diğer meslektaşlarınız arasında farklı bir bakış açısıyla işlerinizi devam ettirebilirsiniz. Koçluk Sertifika programları lisans veya yüksek lisans programlarına oranla çok daha hızlı ve ucuzdur. Başvuru koşulları nispeten daha kolaydır. İş yaşamınızın size sunduğu kısıtlı zaman diliminde kendinize uygun herhangi bir tarihte başlayan programı bulma şansınız yüksektir.


Koçluk eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Koçluk Eğitimini tıklayabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka  Koçluk eğitimlerimiz için .0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Koçluk Eğitimini tıklayabilirsiniz

Denizli’deki  Koçluk eğitimlerimiz   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Koçluk Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki Koçluk   eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Koçluk Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  Koçluk eğitimlerimiz    0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Koçluk Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara  Koçluk eğitimlerimiz    0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Koçluk Eğitimini tıklayabilirsiniz.
all wife cheat website read here
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
redirect click here buy viagra online canadian health
cheaters caught my husband cheated why men cheat
dating for married cheat on husband want my wife to cheat
infidelity why men cheat read here
redirect link why women cheat on their husbands
abortion pill where to buy click here surgical abortion process

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık