Koçluk Eğitimleri

Koçluk Eğitimleri

Kendinize Harika Bir Yatırım Yapmak İster misiniz? Dünyada son 10 yılda çıkan yeni mesleklerden biri olan Koçluk (Coach) alanında var olan işinizle beraber harika bir mesleği yapmak veya geçiş yapmak ister misiniz?

 Eğer yaptığınız işten memnun değilseniz ya da daha fazlasını istiyorsanız:
 
• Yeni bir meslek edinmek,
 
•  Kariyer değişikliği yapmak,
 
• Profesyonel bir koç olarak ek gelir sağlamak,
 
• Başkalarına koçluk yapmak,
 
• Kendinizi geliştirmek için

Uluslararası Sertifikalı Koçluk Programı size bütün hedeflerinize ulaşabileceğiniz yeni bir dünya sunuyor.
 
Dünyada ve Türkiye’ giderek yayılan koçluk sisteminin profesyonellerinden biri olmak için alınması gereken 90 saatlik temel eğitim. Sertifikasyon için 70 saat koçluk uygulaması gerekmektedir.
 

CERTİFİED COACH EĞİTİMİ

Temel ve ileri koçluk tekniklerini kapsayan 90 saatlik bir eğitimdir. Kişisel ve kurumsal olmak üzere A'dan Z'ye tüm koçluk alanlarını kapsamaktadır. Sertifikasyon için 250 saat koçluk uygulaması gerekmektedir. Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Certified Coach sertifikası verilecektir.

PROFESSİONAL CERTİFİED COACH EĞİTİMİ

A’dan Z’ye bütün koçluk alanlarında ileri düzey koçluk tekniklerini kapsayan 140 saatlik bir eğitim. Sertifikasyon için 300 saatlik koçluk uygulaması gerekmektedir. Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Professional Certified Coach sertifikası verilecektir.

MASTER CERTİFİED COACH EĞİTİMİ

800 saat Koçluk uygulamasından sonra kazanılan sertifikadır. Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training İnstitute) tarafından Master Certified Coach sertifikası verilecektir.


* Uluslararası  Sertifikalı Kobi - Şirket Koçluğu

* Uluslararası Sertifikalı Yönetici Koçluğu

* Uluslararası Sertifikalı Yaşam Koçluğu

* Uluslararası Sertifikalı Takım Koçluğu

* Uluslararası Sertifikalı Kariyer Koçluğu

* Uluslararası Sertifikalı Öğrenci Koçluğu

* Uluslararası Sertifikalı Aile Koçluğu 

* Uluslararası Sertifikalı İlişkiler Koçluğu

* Uluslararası Sertifikalı Spirituel Koçluk 

* Uluslararası  Sertifikalı Takım Koçluğu

Uluslararası Sertifikalar Koçluk eğitimini almış ve tüm sürecini tamamlamış olan kişiler yaşam koçluğu, yönetici koçluğu, aile koçluğu, öğrenci koçluğu, eğitim ve öğretim koçluğu, performans koçluğu, takım ve proje koçluğu ve ilişki koçluğuna kadar bir çok alanda koçluk edebilir düzeye gelirler. Kısaca koçluk hizmetini her alanda yapabilecekler. Uluslararası  Sertifikalı Koçluk eğitimleri ile kısa süre içinde, ilgi duyduğunuz meslek hakkında yeni beceriler, uluslararası deneyim ve bazen de iş deneyimi kazanırsınız.

Koçluk Sertifika eğitimleri 7 gün ile 12 ay kadar değişen uzunluktadır.  Koçluk Sertifika eğitimleri bitimi, kazanmış olduğunuz bütün pratik ve gerçek iş yaşamından alınmış bilgileriniz mesleğinizdeki ilk sabahtan itibaren etkin ve kolayca uygulayabilir ve diğer meslektaşlarınız arasında farklı bir bakış açısıyla işlerinizi devam ettirebilirsiniz.
Koçluk Sertifika eğitimleri lisans veya yüksek lisans programlarına oranla çok daha hızlı ve ucuzdur.

Koçluk Sertifika eğitimlerine Başvuru koşulları nispeten daha kolaydır.


İş yaşamınızın size sunduğu kısıtlı zaman diliminde kendinize uygun herhangi bir tarihte başlayan programı bulma şansınız yüksektir.

Uluslararası Sertifikalı Koçluk Eğitimleri sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan  katımcılarımıza MTI (Mind Training Institute) tarafından Uluslararası  Geçerli Koçluk sertifikası verilir. MTI (Mind Training Institute) 25 yıllık uluslararası deneyimiyle sizlere mükemmel bir vizyon kazandıracaktır.

İzmir'deki Koçluk Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya'daki  Koçluk Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Koçluk Eğitimleri tıklayabilirsiniz.

 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık