Lider Gelişimi ve Koçluk Becerileri

Lider Gelişimi ve Koçluk Becerileri

Lider Gelişimi ve Koçluk Becerileri : Kurumunuzun gereksinim duyduğu liderlerin her alanda gelişimi için koçluk yanında eğitim ve grup çalışmalarını da bir arada sunan bir program.Kişisel ve kurumsal gelişim ihtiyaçlarınızı tamamlamak için grup koçluğu, seminer ve eğitimlerle liderlik için olması gereken herşeyi bir arada sunuyor.

Yönetici Koçluk: Usta Liderliğe Giriş

Eğitimlerimiz, koçluk modelimizin temeli olan Koçluk Yetkinliklerinin katılımcılara aktarılması, sınıf ortamı içerisinde kullanılarak modellenmesi, daha sonra da katılımcılar tarafından uygulanılarak öğrenilmesi çevresi üzerine kurulmuştur.

Eğitimin sonuçları

Yönetici Koçluk Eğitimleri sonuçları hemen gözlemlenebilme potansiyeline sahip eğitimlerdir. Yöneticiler, program içerisinde edindikleri yetkinlik ve becerileri hemen:

Kendi potansiyelini ve engellerini fark etmek,

Yönetim becerilerini geliştirmek ve koçluk tuzaklarını fark ederek bunları aşmak,

Çözüm odaklı, yüksek iletişimli, katılımcı özelliklere sahip takımlar oluşturmak,

Takım üyeleri, özellikle de koçluktan en fazla faydalanma potansiyeline sahip olanlar için koçluk programları oluşturmak,

Olumlu değişim sürecini destekleyen ve buna yol açan şekilde geri bildirimde bulunmak,

Çalışanlarına Kişisel becerilerini ve yetkinliklerini arttıracak biçimde koçluk yapmak,

Performans ölçümü ve yönetimi için rakamsal hedeflerle kısıtlı kalmak yerine bunları destekleyen ve bütünsel başarıya katkıda bulunan davranışları belirlemek ve cesaretlendirmek, amacıyla kullanabileceklerdir.

Yönetici Koçluk eğitimi katılımcılara yalnızca iş hayatı ile ilgili beceriler kazandırmayı amaçlamaz. Programın en etkili yanı, katılımcıların kendileri ve başka insanlar hakkındaki varsayım, önyargı ve şartlanmalarının farkına varmaları, kendi davranışlarının koçluk yaptıkları çalışanları ve  başka insanlar üzerinde aslında nasıl etki oluşturduğunu deneyimleyerek görmeleridir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Koçluk eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki Koçluk eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık