Online Koçluk Eğitimi Nedir?

Online Koçluk Eğitimi Nedir?

Koçluk nedir? Koç kimdir? Koçluk bireyin içinde bulunduğu durumdan, olmayı arzuladığı duruma ulaşmasını destekleyen bir süreçtir. Daha verimli, daha mutlu, daha dengeli bir hayat sürmek, mevcut potansiyelini ortaya çıkarmak, kendisini geliştirmek, değişmek, yaşamdan doyum elde etmek isteyen kişileri amaçlarını ve isteklerini gerçekleştirmeye teşvik eder.

Koçluk kişisel bir yolculuktur. bireyin değişim, gelişim yolculuğudur. Ve her yolculuk gibi bir adımla başlar ki o da arzulamaktır: Değişimi ve gelişimi samimi olarak istemek; hayatı ve hayatın kontrolünü ele almayı arzulamak; mutlak mutluluğu arzulamak. Bu yolculuk sürecinde inişler, çıkışlar olacaktır. Birey, aşılması gereken engeller, yapılması gereken tercihler, verilmesi gereken zor kararlarla karşılaşacaktır. İlk önemli engel olarak da kendisini aşması gerekecektir. Fakat atılan her adım, aşılan her engel bireyin hayatına olumlu yansımalar yapacak ve ona bu yolculuk içerisinde ilham ve güç verecektir.

Online Koçluk hizmetinden yararlanmak için tek yapmanız gereken şey; mail atarak veya telefonla arayarak talebinizi belirtmek olacaktır.

Online koçluk hizmeti  zaman kavramını ortadan kaldırarak, dilediğiniz zamanda, dilediğiniz yerde, eğitim almak için yolda geçireceğiniz zaman size kalacak ve kendi ortamınızda kendi alışık olduğunuz ortamda koçluk hizmeti almanın fırsatını sizlere imkan olarak sunar.

Koçluk eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

Koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Online Koçluk u tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık