Profesyonel Koçluk Eğitimi

Profesyonel Koçluk  Eğitimi

SAYGIN INTERNATIONAL  koçluk eğitimleri, yükselmek isteyen koçlar, yöneticiler, iş sahipleri, insan kaynakları uzmanları, psikolojik danışmanlar, öğretmenler ve diğer profesyoneller, insan geliştirme görevi olan herkes için; yeteneklerini, araçlarını, tekniklerini daha iyi uygulama imkânı yaratmaktadır.  Koçluk  modeli ve uygulamaları, kişinin ileri düzey kişisel eğitimini desteklemek için atacağı bir adımdır.
SAYGIN INTERNATIONAL Koçluk Sertifika Programları, şirketlerin genel düşünce yapılarının gelişmesini sağlamakta ve kurumlararası ilişkileri kuvvetlendirmektedir. Pozitif değişimi hedefleyen bu programlar özellikle profesyonel gelişmeyi ve değişmeyi hedefleyen insan kaynakları yöneticileri, iş ortakları ve direktörler, koçlar, eğitimciler, akademisyenler ve profesyonel kariyerlerini ve kendilerini geliştirmek isteyen bireyler için tasarlanmıştır.
SAYGIN INTERNATIONAL Kurucu  ve Yönetici Koçu (ACC, CPCC) Cemal Kondu, Türkçe eğitimler için “Yaşadığımız ülke içerisinde kendi ana dilimizle koçluk programlarına başlağımız ve kendi değerlerimiz ve kültürümüzle eğitimlerimizi entegre edeceğimiz için çok mutluyum.” diye belirtti ve; “Günümüz global iş hayatında başarı kadar gelişim ve pozitif değişim de büyük önem taşıyor. Bu nedenle insanın kendini en rahat hissettiği ortamda ve dilde kazanımlar elde etmesi büyük bir kolaylıktır.” diyerek sözlerini tamamladı.
Program, SAYGIN INTERNATIONAL’in çalışmasından edinilen “insan olmak” ile ilgili dokuz yol gösterici ilkenin temelinden yola çıkmaktadır. Olağanüstü, deneysel öğrenme dinamiğine dayalıdır. Öz düşünce ve teorik prensiplerine bağlı olarak talebelerin sadece koçluk ‘yapıyor’ olma düşüncesinin ötesinde, gerçek bir koç ‘olmalarına’ yönlendirmektir.
SAYGIN INTERNATIONAL Profesyonel Koçluğun Temelleri Programı içeriği 5 ana konuda toplanmaktadır:
- Koç; ustaca ve amacına odaklanmış bir öğrenci olarak danışan
- Liderlik merceğinden bakarak koçluk: birçok koçluk konusu için bütünleştirici bir tema
- Yaratıcılık ve hayal gücünün açtığı yolları etkili bir şekilde kullanma
- Koçlukta metaforun gücünü etkili bir şekilde kullanma
- Olmak ve yapmak kavramlarını uzun süreli bir koçluk programında bütünleştirmek ve devam eden profesyonel gelişim ve pratik kazanma süreçleri için kişisel bir eylem planı oluşturmak
Program tamamlandıktan sonra, İleri Koçluk programı olan Practicum tamamlanmasına takiben, SAYGIN INTERNATIONAL tarafından ACPC (Associate Certified Professional Coach) sertifikası verilecektir. Bu sertifika MTI tarafından ACC (Associated Certified Coach) ünvanı için gerekli sürece girebilmenize yardımcı olacaktır.
Profesyonel koçluk sertifika programları hakkında daha detaylı bilgi detaylı bilgi için 232 422 59 54 nuamralı telefondan veya
burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Koçluk eğitimleri, öğrenci koçluğu, yaşam koçluğu, kariyer koçluğu, motivasyon koçluğu, yönetici koçluğu Performans Koçluğu, Aile Koçluğu, satış koçluğu,kurumsal koçluğu, takım koçluğu, ilgili tüm çalışmaları buradan takip edebilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık