Mental Aritmetik Kurs Fiyatları

Mental Aritmetik Kurs Fiyatları

Mental Aritmetik Eğitimi, 4-14 yaş grubundaki çocuklar için tasarlanıp geliştirilmiş bir programdır. Amacı, her çocukta var olan ancak atıl durumdaki gizli zeka potansiyelini harekete geçirmek ve kapasitesini artırmaktır. Önce rakam ve sonra sayılarla başlayan Abaküsün kullanımı öğretilir.
Abaküsle çalışma yapmış öğrenciler, sanki beyinlerinde bir Abaküs varmışçasına yine boncuk hareketlerini kullanırlar ve hareket ettirdikleri parmak işaretleriyle işlemi süper bir hız ve doğrulukla sonuca ulaştırırlar. Mucizevi çocuklar bu akıl olmaz becerileriyle karşılarındaki herkesi büyülemeye başlarlar.
Mental Aritmetik programının çocuklarımıza kazandıracağı bu becerilerle yapılan zihinsel egzersiz çalışmaları süresince beynimizdeki iletişim ve öğrenmemizde aktif rol oynayan dört önemli nokta olan Görsel, İşitsel, Dokunsal ve hayal noktalarımızı sürekli bir şekilde uyarılır. Böylece her hangi bir konu üzerinde çalışmak üzere odaklanma ve dikkat toplamaları en üst düzeye ulaşmış olur.
Mental Aritmetik sisteminin egzersizleri ve uygulamaları sayesinde bir problem sorulduğunda, çocuklar çözüm için özel bir çaba göstermeksizin, doğal olarak hayal güçlerini kullanmaya başlamakta ve kolayca çözüme ulaşmaktadırlar. Hayal gücü ve görsellik, çocukların sağ beyinlerini de öğrenmenin içine katarak, hem öğrenme güçlerini, konsantrasyonlarını ve anlama kapasitelerini arttırmakta, hem de öğrenmekten zevk almalarını, kendilerine güvenmelerini ve eğlenmelerini sağlamaktadır.
Abaküs ve Mental Aritmetik yöntemleriyle çocuğunuzun, hesaplama yeteneklerinin ne kadar çok geliştiğini görecek, cevaba ulaşma süresine inanamayacaksınız. Hatta hesap makinesinden daha hızlı hesap yapabildiğini göreceksiniz. Abaküs ile Mental Aritmetik yöntemi hesaplama yeteneğini geliştirme konusunda dünyanın en gelişmiş ve kabul görmüş yöntemlerinden birisidir.

Mental Aritmetik Kurs Fiyatları 1500 TL’den başlamaktadır. Bu fiyatın altındaki kursların kalitesini sorgulayınız.

80 saatlik bir eğitimin fiyatının 1500 TL’den az olması kurumun bir çok unsurdan kaçındığını gösteririr.
Beyin Eğitimi gibi önemli bir konuda lütfen bu konuyu şansa bırakmayınız.

Alt Limitler

Anadolu İlleri İçin 1500 TL + KDV

Ankara İçin 1850 TL + KDV

İstanbul İçin 1950 TL + KDV

Sizde bölgenizdeki fiyatları öğrenmek ve özel kampanyalardan yararlanmak için size en yakın bayinin numarasını alttaki linkten alabilirsiniz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Mental Aritmetik eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Mental Aritmetik  eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Mental Aritmetik i tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Koçluk  eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Mental Aritrmetik i tıklayabilirsiniz.



Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık