Neden Nlp ?

Neden Nlp ?

NLP duyular, dil ve davranışlar arasındaki bağlantıların neler olduğunun farkına varmamıza yarayan ve hali hazırda kullanmakta olduğumuz davranışların bireyin kendi kararı ile değişmesine olanak tanıyan teknikler bütünü şeklinde tanımlanabilir.  Bu tekniklerin davranışlar üzerine aktarılması sonucunda bireyin kendi öz kaynaklarını, dilini daha zengin bir şekilde kullanması ve yaratıcılığı ile değişim süreçlerini kendi kararı ile programlaması sağlanabilmektedir.

NLP duyu organlarımız aracılığıyla hissettiğimiz şeylerle ilgilidir. NLP aktif olarak kullanmakta olduğumuz dil ile ilgilidir. NLP  bugüne dek farkında olduğumuz ve olmadığımız strateji biçimlerimizle ilgilidir. Bu bağlantıların doğru model üzerinde kullanılması, “hepimiz gereksinim duyduğumuz kaynaklara sahibiz” önermesine uygun bir şekilde “istenen sonucun” ne olduğunu organize etmemizi ve istenen sonuçlara düşündüğümüz an içerisinde ulaşmamızı sağlayabilmektedir.

NLP insanın içerisinde bulunduğu her içerik üzerinde kullanılabilir. Geçmişte yaşanan bir takım deneyimlerin ortaya çıkarmış olduğu stratejilerin değişimi  ve bireyi sınırlayan ve engelleyen bir takım tecrübelerin etkisinin kesin olarak ortadan kaldırılması sağlanabilmektedir.

İş yaşamı içerisinde iletişimin zenginleşmesi, mevcut satış miktarlarının arttırılması, doğru kararlar alabilmek, geleceği doğru bir şekilde planlamak, medya önünde doğru ve etkili mesajlar aktarabilmek, reklam ve aktarılan yazılı ve sözlü mesajların dil açısından değerlendirilmesi adına önemli bilgiler içeren NLP,  kişisel olarak da kaynakların etkin olarak kullanılabilmesi ve varsa (panik atak, uçak korkusu, deprem korkusu, sınav stresi, depresyon benzeri durumlar) yok edilmesi de çok kısa zamanda  ve doğru bilgi aktarımları sonucunda gerçekleşebilmektedir.

İçinde insan faktörünün bulunduğu her yerde aktif olarak kullanılabilen NLP , çocuklar, gençler ve yetişkinlerin kişisel gelişimlerinde, mevcut kaynaklarının nasıl zenginleştirilebileceğini zihinsel  süreçler bakımından öğrenmede önemli teknik bilgi aktarımları ile göstermektedir.
 
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
NLP eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

 
İzmir’deki NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
 
Antalya’daki NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.



Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık