NLP Diploma Eğitim

NLP Diploma Eğitim

Nöro: Yaşamdaki deneyimlerimizin beş duyumuz aracılığı ile algılanması ve işlenmesi.
Linguistik: Sözlü ve sözsüz iletişim ve davranışlarımız aracılığı ile düşüncelerimizi yansıtma tarzımız.
Programlama: Zihnimizin iç programlarını kullanarak düşüncelerimizi ve iletişimimizi belirlediğimiz ve arzuladığımız hedeflere ulaşacak şekilde düzenlemek.

NLP, bireyi mevcut durumundan istediği duruma ulaştırmayı amaçlayan; ayrıca kişinin kendi mükemmelliğine ulaşmasını sağlayan, değişimin ve gelişimin sanatıdır.

NLP, bir sanattır çünkü, mükemmelliği yakalamış dahi insanları modeller. Bu başarılı insanların ulaştıkları parlak sonuçları nasıl elde ettikleri ve bu başarılara yol açan düşünce ve davranış süreçlerinin başka insanlarla nasıl kopya edilebileceğini araştırır.

NLP’nin gelişiminde başka insanların da katkıları olmuştur. İlk çalışmalar davranışsal yaklaşım olarak tanımlanırken, son zamanlarda odak noktası davranışların ardında yatan kimlik, inançlar ve değerlere kaymıştır. Bilinçli ve bilinçdışı zihinler arasındaki ilişki ve dengenin anlaşılması son dönemlerdeki NLP eğitiminin merkezini oluşturmaktadır.

Neuro Lingustic Programming hedeflerin karşılaması gereken belirli “iyi biçimlenmiş koşullar” sıralar. Bu koşulların ilki, hedefin olumlu olarak ifade edilmesidir. Yani, hedef bireyin olmasını istemediği bir şey değil, istediği bir şey olmalıdır. Ayrıca hedef ulaşılabilir olmalıdır. Bir deneyimi geriye çevirip, olmamasını sağlamak hem mantıksal, hem de pratik açıdan imkansızdır. Bir eylemi “yapmama” işlemine koyulmak imkansızdır. İnsan sadece yapma işlemine koyulabilir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
NLP Eğitimi ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka NLP eğitimlerimiz için .0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Karşıyaka NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz

Denizli’deki NLP eğitimlerimiz   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  NLP  Eğitimlerimiz   0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

online My girlfriend cheated on me when your husband cheats
redirect website buy viagra online canadian health
married men cheat with men my boyfriend cheated on me quotes my wife cheated on me now what
why do men have affairs click signs of a cheater
wife cheat online read
open looking to cheat married men dating
reasons why women cheat read why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık