NLP (Neuro Linguistic Programming) Semineri

NLP (Neuro Linguistic Programming) Semineri

NLP Neuro Linguistic Programming, bu üç kelimeyle karşılasak uzun yıllar olmadı. Ancak hem kendime hem de başkalarına sağlayabildiğim gelişmeler inanılmaz. Bunların gerçekleşmesine artık hayret de etmiyorum.
İstediklerinin gerçekleşmesini gerçekten isteyenlerin duyularını, duygularını nasıl kullanabildiğini görmek, anlayabilmek için elimizde inanılmaz örnekler ve kaynaklar var. Yaptığımız yanlışlık ise içerikle birlikte her şeyi algılamaya çalışmamız. Atatürk, Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli, Süleyman Demirel, Aristo, Platon, Chomsky, Einstein, Orson Welles gibi daha da sayabileceğimiz bizden ve dünyadan inanılmaz sayıda insan var. Bu insanlar kendi kişisel başarıları ile birlikte diğer insanların hayatlarında farkında olarak veya farkında olmadan yaptıklarıyla, yaşadıklarıyla ve kayda geçirdikleriyle çok etkili olabilmişler ve tarihte yerlerini almışlar. Bunları biz de yapabiliriz. Doğru olarak modelleyebilirsek, içerikten ayırabilirsek ve modelin ne olduğunu kavrayabilirsek. Hepimizin fark etmeye, öğrenmeye, gelişmeye ihtiyacı var.

NLP(Neuro Linguistic Programming) Eğitimleri ile ilgili detaylı bilgi için 232 422 59 54 nuamralı telefondan veya burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık