NLP Sertifikası

NLP Sertifikası

Duyular, Duygular, Kullanılan dil ve davranışlar arasındaki bağlantıların farkedilmesi ve bu bağlantıların kişinin kendi isteğiyle, kaynaklarına uygun olarak, kişinin fırsat ve seçeneklerini arttırabilecek şekilde yeniden organize edilmesini sağlayan teknikler bütünüdür. Algılar, ifade edilen kelime ve cümleler, yapılan davranışlar beynimizde var olan bilgilerin dışarıya aktarılmasıdır.
Geçmişte öğrenilen bilgiler ve yaşadığımız tecrübelerden elde edilen sonuçlar, prensipler, önyargılar kendimizi korumak için oluşturduğumuz ve ancak fırsat ve seçeneklerimizi azaltan ve gerçek tünelimizi daraltan bir sistematik yapı oluşturmuş ise NLP bu sınırların neler olduğunu ve bunlardan nasıl kurtulabileceğimizi göstermektedir. NLP bilgileri NLP teknikleri ile aktarılarak istenen sonuca çok kısa zamanda, acı çekmeden, çok çalışmadan ulaşılabilir.

Nlp beynimizde ve vücudumuzda var olan, farkında olduğumuz ve olmadığımız kaynaklar ifade edilmektedir. Yaşadığımız her tecrübe, davranışlarımıza aktardığımız her bilgi birer kaynaktır. İngilizce bilmeniz bir kaynak, bilgisayar kullanmanız bir kaynak, eğitim görmüş olmanız bir kaynak, bilgisayar kullanmanız farkında olduğumuz kaynaklar için örnek verilebilir. Farkında olmadığımız kaynaklar ise genlerimizde var olan bilmediğimiz kaynaklardır. Farkında olmadığımız kaynakların kullanılabilmesi için dış dünyadan çok zengin bilgi almamız, bu bilgileri davranış seviyesinde kendimizi iyi hissederek kullanmaya başlamamız, farkında olmadığımız kaynakların kullanılabilmesini sağlamaktadır.

NLP içeriksiz modellerin hangi içeriklerle doldurulduğuna bakarak modeli algılamakta ve daha sonra bunların ne şekilde yeniden modellenebileceğini ortaya koymaktadır. Bu modeller özellikle şirketlerde tepe yöneticisinin değişmesi sırasında sarsıntı olmaması için geçmiş yönetici modeli, gelecek yöneticiye aktarılmakta ve belirli bir süre sonra yeni modeline geçişi sağlanmaktadır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

NLP eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir NLP Eğitimi tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya NLP Eğitimi tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  NLP eğitimlerimiz için  0(252) 213 00 98 yada 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Denizli’deki  NLP eğitimlerimiz için  0(258) 213 0 999 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Denizli NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara’daki  NLP eğitimlerimiz için  0850 303 49 00 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Ankara NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık