Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Medikal Masaj Ve Manüpülatif Gevşeme

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Medikal  Masaj Ve Manüpülatif  Gevşeme

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Medikal Masaj Ve Manüpülatif Gevşeme

Yorgunluk, sakatlık ve enerji yetersizliği durumlarında vücuttaki "kan dolaşımı" hücrelerin beslenmesin! yeterli derecede yapamamaktadır ve kişi kendisinde egzersiz yapacak gücü de bulamamaktadır.

Böyle durumlarda bir başkasının, kişinin vücuduna masaj uygulaması, kan dolaşımının hızlanmasını, kolaylaşmasını, vücudun dinlenmesini sağlamaktadır. Kişi bunun sonucunda kendi kendine egzersiz yapabilecek gücü kazanmaktadır. Medikal masajın yararlı olabilmesi için, vücudun geneline uygulanması gerekir. Buna holistik uygulama denir. Bu şekilde uygulanan masaj sonucunda adaleler gevşer, elastikiyet sağlanır, kan dolaşımı sağlıklı bir şekilde işler, bağ dokuları gerilip uzar.

Psikolojik sorunlara da iyi gelir. Türkiye'de îpek Çaldemir kendi merkezinde doğal masaj terapi uygulamaları yapmaktadır. Gençlik yıllarını Pakistan, İran, Gana ve Peru'da geçirmiştir. Londra'da aromaterapi, refleksiyoloji, doğal ilaç (Homeopati, çiçek terapisi, her- balizm) ve birçok farklı masaj uygulamaları (Sıcak taş terapisi, Manuel Lenf Drenaj, Aromatik Hint Baş Masajı olan Champisaj ve ileri masaj teknikleri) eğitimi almıştır.



DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(Masaj, özel eğitim, nasıl yapılır, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, bireysel başarı, hızlı okuma, nlp, koçluk,İzmir, renk terapisi )
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
how to cheat on husband signs of infidelity
reasons why women cheat why are women unfaithful why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık