OLUMLU DÜŞÜNMENİN GÜCÜ - PSİKOLOJİ KİTAPLARI

OLUMLU DÜŞÜNMENİN GÜCÜ - PSİKOLOJİ KİTAPLARI

 İnsan hayatın içerisinde çeşitli zorluklarla karşılaşıyor. Bu zorluklar karşısında insanların kimileri pes ediyor kimileri ise ümitlerini soldurmadan , kendinden emin bir şekilde tüm zorluklara göğüs gererek hayata devam ediyor. Peki neden olaylar karşısında iki farklı grup ortaya çıkıyor. Neden kimileri pes ediyor, kimileri ise ümidini yitirmeden azmiyle yürüyor, ikinci grubun farkı ne ki ümidini yitirmiyor.
      
İşte bu sorunun cevabı niteliğinde olan bu kitapta kendi gücüne inanan insanların hayatta başarılı olacağı anlatılmakta. Kitap doğrudan insanı harekete geçirmeyi arzulamakta ve kişisel gelişmeyi ön planda tutmakta. Bu kitabı, düşüne düşüne ve anlatılan öğretileri dikkatle özümseyerek okur, uyulması istenen ilke ve formülleri içtenlikle sabırla uygulamaya koyarsanız, kendinizde şaşırtıcı bir gelişim olduğunu gözleyebilirsiniz. Bu metinde öğretilen teknikleri uygulayarak içinde yaşamakta olduğunuz koşulların sizi yönlendirmesine izin vermeden kontrol altına almayı başarabilir; çevrenizde daha popüler, daha saygın ve beğenilen bir kişi olabilirsiniz.
      
Yazar bu kitapta insanın yaptığı tüm işlerde başarılı olabilmesi için öncelikle kendisine güvenmesi gerektiğine vurgu yapmaktadır. Kendi gücüne inanmayan insanın hayatta başarılı ve mutlu olamayacağına işaret edilmektedir. Oysa gücüne inanan ve kendisine güvenen insanların her zaman başarılı olacağı ifade edilmektedir.
      
Yaşamda başarılı olmanın sırrı, yapılan işin iyi sonuca ulaşmasını yürekten istemek ve insanın o işe bütün benliğini vermesidir. Birçok insan bu konuda başarısız olmaktadır. Çok az insan işini yüreğiyle yapar. Başarısızlıkların gerçek nedeni de budur. Yazar tüm bunları sade ve anlaşılır bir dille anlatmaktadır.
  
DERLEYEN...EDİTÖR
İletişim:[email protected]

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık