Psikoloji, kişisel gelişim, Asla vazgeçmeyin”

Psikoloji, kişisel gelişim, Asla vazgeçmeyin”

Kişisel gelişim( Asla asla vazgeçmeyin”)

Yaşadığımız her duygusal enerjinin kaynağı,vucudumuzla iç içe çalışan enerji sistemimizdir. Vucudumuzun enerji sistemi,seçtiklerimi z ve yaşadıklarımızla doğru orantılı olarak,ya yeniden enerji depolamakda veya enerjimizi sıfırlamaktadır. Kolumuzu kaldıracak halimiz olmaması veya yerimizde duramayışımızın ardında yatan nedende budur.Enerjimiz sıfırlandığında yorgun hissederiz.Enerjimi z olduğunda yerimizde duramayız.


Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı



Yaşadığımız her duygusal enerjinin kaynağı,vucudumuzla iç içe çalışan enerji sistemimizdir. Vucudumuzun enerji sistemi,seçtiklerimi z ve yaşadıklarımızla doğru orantılı olarak,ya yeniden enerji depolamakda veya enerjimizi sıfırlamaktadır. Kolumuzu kaldıracak halimiz olmaması veya yerimizde duramayışımızın ardında yatan nedende budur.Enerjimiz sıfırlandığında yorgun hissederiz.Enerjimi z olduğunda yerimizde duramayız.Korkuları mız,enerjimizi sıfırlayan etkenlerden birirdir.Yapmak istediklerimizi korku ile bastırdığımızda,enerjimizi harcayarak,yı pranmaktan yüzeyi yok olmuş bir silgiye benzeriz.Yapamadı klarımız içinde "Kısmet değilmiş" deriz”.Enerjinizi korku ile yok edip,kendi kendinizin enerjisini tüketir hale gelmeyin.

Endişelerimiz ve korkularımız onlara sahip çıktığımız sürce bizimla kalırlar.Kişiler ve olaylar değişsede,endiş emiz ve korkumuza ait aynı kalıbı tekrar tekrar yaşarız.Beş kez evleniriz,sürekli iş değiştiririz,yanlış ilişkiler yakamızı bırakmaz v.s gibi kalıpları,biz serbest bırakıncaya kadar deneyimleriz. Bunu yaşamamızın nedeni,korkunun anlamsızlığını ve onu nasıl kontor etmemiz gerektiğini öğrenmemiz içindir.Bunun nedeni,işimize yaramayan kalıpları silmeyi öğrenmemiz içindir.

Ruyalarınıza sıkıca sarılıp asla ve asla VAZGEÇMEYIN.

Başarılı olmak istiyorsanız,ş u andan itibaren başarı ile yatıp başarı ile kalkın.

Mutlu olmak istiyorsanız,ş u andan itibaren mutluluk ile yatıp mutluluk ile kalkın.

Zengin olmak istiyorsanız,ş u andan itibaren zenginmişsiniz gibi davranıp,zenginlikle yatıp zenginlikle kalkın.

Kendinizi kandırmak gibi görünsede,istediğ iniz durumların gerçekleşmesi için,bu oyunu oynamanız gerekmektedir. Bu oyun rüyalarınızın gerçekleşmesi için gereken ön hazırlıkdır.Oyun sırasında düşünceleriniz,konuş malarınız ve davranışlarınızla yaydığınız frekans, gerekli nöron bağlantısını oluşturur.Böylece rüyanızı programlayıp gerçekleşmesini sağlarsınız.Her şey düşüncede başlıyor ve ancak vazgeçmediğimizde gerçege dönüşüyor.

((kişisel gelişim, gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, gelisim, kişisel gelişim kitapları, kisisel gelisim, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, kisisel gelişim, kişisel gelişim seminerleri, kişisel gelişim siteleri, kişisel gelişim testleri, kişisel gelişim kitap, kişisel gelişim uzmanı, kişisel başarı)


Alıntıdır… …Alıntıdır…


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA, ÖĞRENCİ KOÇLUĞU

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(kişisel gelişim, gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, gelisim, kişisel gelişim kitapları, kisisel gelisim, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, kisisel gelişim, kişisel gelişim seminerleri, kişisel gelişim siteleri, kişisel gelişim testleri, kişisel gelişim kitap, kişisel gelişim uzmanı, kişisel başarı)
all wife cheat website read here
how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating
wives cheat how married men cheat click here
redirect dating sites for married people why do married men cheat
open looking to cheat married men dating

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık