Reiki

İnsanların Reikiye Tepkileri

İnsanların Reikiye Tepkileri

Reiki'yi ilk ğrendiğimiz sıralarda, insanlar bize farklı tepkiler verebilirler. oğu insan fark edemese de, Reiki, her yaptığımız şeyde ve iinde bulunduğumuz her durumda evremizi saran yksek frekanslı bir ışığa eşittir. evremizdeki insanların yaşamını da etkiler, insanlar bu değişime, bize karşı daha dosta ya da aksine dşmanca davranarak tepki verebilirler. Bazıları, bilin altın dan, bu tr bir ışık taşıdığımızın farkındadırlar ve ondan yararlanmak isterler. Biri sizi alışılmadık biimde eleştirir ya da dşmanca davranırsa, onu olduğu gibi kabullenin - bu da geecektir. Aynı zamanda başkaları, alışılmadık biimde onlara zaman ayırmanızı isterlerse, sizden dengeli lde Reiki almalarına izin verin, ama bir şartla: Karşılığında bir şey bek...Devamını Oku »

Reiki Ve İnisiyasyon

Reiki  ve İnisiyasyon

Reiki’de, evrensel yaşam enerjisi öğretmenden öğrenci inisiyasyonu yolu ile geçer. Bir Reiki inisiyasyonu, bir insandan başka bir insana enerji aktarmanın eski bir yoludur. Bilgi veya anlayış inisiyasyonda transfer edilmez, sadece saf ve sade enerji aktarılır. Reiki sisteminin derin anlayışı zamanla çalışmayla ciddi arayıcıya gelir, inisiyasyonla ulaşılamaz. Bazı Reiki öğretmenleri inisiyasyon kelimesinden kaçınır, çünkü bu onu, tutmak veya diğer temizleme yöntemleri gibi, dinsel ayinleri çağrıştırır. Bunun yerine “uyumlama” yı kullanırlar. Ben her ikisi arasında da gerçek bir fark görmüyorum. Bu kelime aynı zamanda bir metodu da anlatır, başka bir şeye inisiye olmayı kasteder. Çok eski zamanlardan beri tüm dünyadaki öğretmenler veya üstatlar enerjinin veya ağızla söylenemeyecek önemli bilgilerin transferi için inisiyasyonları kullandılar. Bir örnek: Gizli formüller, dualar veya mantralar, alıcıya özel bir amaçla verilir. İnisiyasyonsuz amaca ulaşılamaz, aslında, b...Devamını Oku »

::Reiki Ve Enerji Olgusu

::REİKİ VE ENERJİ OLGUSU

Ellerimiz, omurgamız veya akralarımızın sıcaklaşması meydana gelebilecek olaylardandır. Daha nce hi hissetmediğimiz şeyleri hissedebiliriz. Bazıları auraları grmeye başlayabilir, yeni sesler duymaya veya yeni kokular hissetmeye başlayabilir. Ne olursa olsun, bu bir yan etkidir ve bu şekilde anlaşılmalıdır. Yemek pişirirken suyun kaynamasına konsantre olmayız, sadece onaylar ve devam ederiz. Eğer kaynama olgusunda takılı kalırsa, karnımızı hibir zaman doyuramayız. Aynı şey ruhsal olarak adlandırılan şey veya enerji olgusu iin de geerlidir, eğer aşırı dikkat harcarsak bizim gelişmemizi engelleyecektir. ok byk (ve ok ego-tatmin edici) gler bile ruhsal araştırmamızın amacı değildir. Sonuta, amacımız sadece kendimiz olmaktır. Yzyılın byk Hint gizemcileri...Devamını Oku »

:: Reiki Ve Mutluluk

:: Reiki Ve Mutluluk

Benim anladığım kadarıyla btn istekler, ruhani veya maddi, mutlu olmaktan geiyor. Bu arabayı ya da bu evi sadece bir sebepten almayı istiyoruz, mutluluk arayışı adıyla. Ancak, mutluluk ok zor bulunur bir konuktur. Aynı glge gibi. Yakaladığımızı dşndğmz an gidiverir. Bir istek tamamlandığında, diğer biri hemen hemen anında onun boşluğunu doldurur. Havu her zaman yzmzn nnde asılıdır... Hatta isteklerimizi mutluluğu ertelemekte kullanırız., bunu veya bu isteği yaptığım zaman mutlu olacağım diyerek ... Kt haber şu ki mutluluk hibir zaman gelecekte bulunmaz. İyi haber: O şimdi, btn zamanlarda bizimle beraber buradadır. Sadece mutluluk okyanusuna gzlerini kapatıp iine bakarak dal. Bu anda, herşey mkemmel, herkes mutludur. ...Devamını Oku »

:: Reiki Ve Hastalıklar

:: Reiki Ve Hastalıklar

Temel bir insan davranış modeli acıdan uzak durur ve zevk iin abalar. Bu btn seviyelerde geerlidir, fiziksel, duygusal, zihinsel veya ruhsal olsun. Ruhsal kelimesini tırnak iine aldım nk genelde ruhsal olarak adlandırdığımız şey aslında diğeridir, kompleks zihnimizin derin bir yzdr. Doğru ruhsal kre ikilik bilmez ve bu nedenle problem de bilmez. Hastalık ok kompleks bir olgudur. Bu izgi boyunca bir yerde enerji akışının engellendiğinin veya dengeden ıktığının gstergesidir. Bu bize bir paramızın ilgi ve sevgiye ihtiyacı olduğunu gsterir. Ama zevkle ilgili sabit fikirlerimiz yznden olaya bu şekilde bakamıyoruz veya bakmaya hazır değiliz.ve hatırlatıcı iin (hastalık) şkran duyamıyoruz. Bunun yerine hastalığı ahlaki ynden kt...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yukarı Çık