Reiki

İzmir Reiki Eğitimi

İzmir Reiki Eğitimi

Bir Reiki Master aracılığı ile isteyen herkes tarafından öğrenilebilen kullanılması çok kolay ve bir o kadar da güçlü bir tekniktir. Reiki, bir Reiki Master`ının öğrencisine Reiki`yi kullanma yeteneğini transfer etmesi aracılığıyla (el vermesiyle) olur. Eğitime katılan kişi enerjiyi, enerjinin çalışma yöntemini ve Reiki ile ilgili teorik bilgiyi öğrenir elverme inisiyasyon (uyumlanma) seansı sonrasında Reiki enerjisine kanal olup Reiki enerjisini kullanmaya başlar. Reiki, kanal olunduktan sonra enerjinin ellerden geçerek aktarılması yoluyla kullanılır. Enerji aktarımı esnasında uygulama yapılan bireye, o kişiden de uygulama yapan kişiye herhangi bir sorun geçmez. Reiki uygulaması yapılırken konsantrasyon gerekmez. Reiki için inanmak ön koşul değildir. Siz inanmasanız bile o çalışır ve size şifa verir. Reiki bir kez elde edilip hayat boyunca kullanılır. Kullanmazsanız dahi Reiki’yi kaybetmezsiniz. Reiki`yi öğrenmenin ve kullanmanın, bireyin eğitim, kişisel zeka ve ruhsal düzeyi ile ya d...Devamını Oku »

Antalya Reiki Eğitimi

Antalya Reiki Eğitimi

Reiki bir uzakdoğu hatta Japon tekniğidir, stres düzeyini aşağı çeker, kişiyi rahatlatır, ayrıca şifaya yönlendirir. Merkezde odaklanmış durumda olan düşüncelerin, insan iradesi ve ellerin yardımı ile görünmez durumdaki evrensel enerji gücünü vücut üzerine ve içerisine kesintisiz bi şekilde akıtmaktır. Hayatta kalma isteği ve yaşamsal enerji akımı insanları canlı hale getirir ve hiçbir patojen değişime uğramazlar. Eğer kişide yaşamsal enerji gücü yeterli miktarda değil ise, hasta olma ihtimali çok yüksektir ya da aşırı derecede stresli bir yaşama sahiptir. Eğer kişide yaşamsal enerji gücü yüksek miktardaysa, bu güç insanlara yaşama sevinci aşılar, sağlıklı bir hayat ve mutluluk verir. Reiki uygulayan kişi, vücuda akan yaşamsal enerji gücünü, inanılmaz derecede parlak mucizevi ışık olarak hisseder. Reiki enerjisinin vücudu üzerinde dolaştığını hisseden kişi, manevi duyguların etkili bir sonucu olarak, içsel huzur ve rahatlama eşliğinde yaşama sevinci kazanırlar. Reiki enerjis...Devamını Oku »

Reiki Uygulama Tekniği

REİKİ UYGULAMA TEKNİĞİ

KENDİMİZE UYGULAMA: Reiki’nin temelinde bireyin kendine düzenli bir şekilde yaptığı uygulama son derece önem taşımaktadır. Herhangi bir hastalık ya da rahatsızlığımız olsun ya da olmasın, düzenli uygulama bedenimize gerekli olan enerjinin sürekli bir şekilde üst düzeyde tutulmasını, yorgunluklarımızın giderilmesini, uykunun düzenlenmesini ve sağlığımızın mükemmel seviyede korunmasını sağlayacaktır. Düzenli uygulama fizik sağlığın yanında iç huzuru, çevreye uyum, tolerans ve stresten kurtulmayı da getirir. İç barışımızı, üretkenliğimizi, sağduyumuzu, doğru karar verme yetimizi, zihin berraklığını ve sevgiyi arttırır. BİRİNCİ DERECE REİKİ UYGULAMA TEKNİĞİ Reiki uygulama tekniği seviyeler arasında temel uygulamalar bakımından farklılık göstermez. İleri dereceler yanlızca temel uygulamanın ruh ve beden bütünlüğümüze sağladığı uyumla hazır duruma gelmemiz sonrası ilave ettiğimiz teknikleri içerir ve Reik...Devamını Oku »

Reiki Ve Yararları

REİKİ VE YARARLARI

Reiki, ellerimiz kullanılarak gerekleştirilen bir şifacılık yntemidir. Fakat geleneksel tıp uygulamalarına alternatif bir yntem olarak algılanmamalıdır. oğu zaman tıbbi uygulamaların yanında tamamlayıcı bir tedavi yntemi olarak algılanması gereken Reiki, pek ok durum ierisinde tıbbın zmekte zorlandığı veya ok uzun zamanlar alan tedavi sreleri gerektiren durumlarda kimi zaman mucize olarak nitelendirilebilecek sonular da vermektedir. Buna karşılık, fiziki mdahalenin gerektiği srelerde ve acil durumlarda tıbbi uygulamalar kaınılmazdır. Reiki btn olarak, iinde hayat enerjisi taşıyan her canlının sahip olduğu bağışıklık sistemininin dzensizliklerini giderir, glendirir ve hastalık ve rahatsızlıkların grnen yzne değil...Devamını Oku »

Antalya Reiki

Antalya Reiki

Reiki, ruhsal gelişim ve şifa vermeye ynelik enerji aktarımı sağlayan bir tekniktir. Reiki, kelime olarak, her yerde varolan ruhsal yaşam enerjisi demektir. Reiki ruhsal iyileşme yntemidir. Bir inan tr değildir. Tıbbi tedavilerde yardım amalı kullanılır fakar tıbbi bir yntem değildir. Reiki hayatınızda dnm noktası olabilir, hayatınızda birok şeyi değiştirebilir, doğadan g almanızı sağlayabilir, ruhsal sıkıntılarınızdan sizi tamamen uzaklaştırabilir. REİKİ EĞİTİMLERİ: Eğitim 3 aşamadır. 1. DERECE REİKİ EĞİTİMİ: Reiki eğitiminin temelidir. Reiki 1. aşama insiasyonu kişiyi evrensel yaşam gc enerjisine aar. Ellerdeki akralar...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yukarı Çık