Gümüş Mor Alev

Gümüş Mor Alev

BEN Germaine’im, Mor Alevin Koruyucusu veya Gümüş Mor Alevin ilave edilmiş boyutu ile Mor Alev. Çünkü, zamanlar değişirken ve titreşimler hızlanırken, sizin daha önceden kullandıklarınıza yardımcı olması için diğer renkleri eklemek zorundayız.
Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir, böylece farklı tedaviler ve farklı yöntemler zorunlu olur. Bu nedenle, Gümüş Mor Alev. Bununla yapabileceğiniz bir çok şey var. Yapabileceğiniz şeylerden biri, tüm negatif duygularınızı ve hislerinizi yakıp kül etmek için onu çağırmaktır. Bu şekilde sizi kötüleştiren her şeyi Gümüş Mor Aleve gönderin. Böylece, düşüncelerinizin Mesih Enerjisinin fiziksel bedeninize akışını kesintiye uğratan düşüncelere, gitmesini istemediğiniz yöne gittiğini gördüğünüzde, sadece onları Gümüş Mor Aleve havale edin.

Ayrıca kullanabileceğiniz Mantralar var. Şüphesiz, bu, Mor Alev Mantralarına biraz Gümüş eklemek zorunda olduğunuz anlamına gelir, çoğu kişinin kullanılmasını çok faydalı veya kolay bulduğu mantralar:

BEN Gümüş Mor Alevin bir Varlığıyım. BEN Tanrı’nın arzuladığı saflığım. Şimdi, bu Mantrayı size günlük yaşamınızda kullanmanız için vermemin bir çok nedeni var. Nedenlerden biri, bunun bir Temizleme etkisi olmasıdır. Gümüş Mor Alev Mantralarının Spiritüel antiseptikler olduğunu söyleyebilirsiniz. Bilinçliliğinizi, zihninizi, fiziksel bedenlerinizi bu spiritüel antiseptik ile doldurabilirsiniz ve TÜMÜ temizlenir. Bu Mantrayı sabahları banyoda söylerseniz, bunun Gümüş Mor Rengi, Gümüş Mor enerjiyi bulunduğunuz yere, oturma odanıza getirdiğini keşfedersiniz ve bu titreşimi yükseltir. Bu mantra söyleme sistemini tesbih çekerek kullanmanızı veya bu Mantraları her gün bellı sayıda tekrarlamanızı ve bunu bu şekilde disipline etmenizi önermiyoruz.

Mantrayı söylemeye devam ederseniz, Bu Mantrayı her gün söylerseniz, bu üzerinde düşünülmesi çok değerli bir Mantradır. Bu Mantrayı günlük yaşamlarınızda kullanın, onu günde birkaç düzine kadar söyleyin ve her şeyin Gümüş Mor olmaya başladığını göreceksiniz. Titreşim evinizin duvarlarına, arabanızın metal aksamına, mücevherlerinizin metal kısımlarına, hem fiziksel hem de spiritüel enerji sisteminize girer. Siz gerçekten Gümüş Mor parlamaya başlarsınız!

Öyleyse, birkaç tekrarlama yapabiliriz ve titreşimleri görebiliriz. BEN Gümüş Mor Alevin bir Varlığıyım. BEN Tanrı’nın arzuladığı saflığım, BEN Gümüş Mor Alevin bir Varlığıyım. BEN Tanrı’nın arzuladığı saflığm, BEN Gümüş Mor Alevin bir Varlığıyım. BEN Tanrı’nın arzuladığı saflığım, Bu çok iyidir, çünkü çoğu kişi ‘BEN’İM ‘i vurgular, çünkü bu Mantranın önemli bölümü BEN’İM dir. Yükseliş işleminin önemli bölümü SiZİN ‘BEN’İM’ Varlığı olduğunuzu kavramanızdır.

Bu Mantrayı günlük yaşamınızda kullanın. O fazla zaman almaz. Saatler sürmez. Onun bilinçliliğinize akmasına izin verin. Sesinizin onu söylemesine izin verin. Bunu yüksek sesle ve niyet ile söylemek daha iyidir, çünkü onu sadece kendinize söylemek (içinizden) sizin fiziksel bedeninizi, dört beden sisteminizi ve Spiritüel Bedeninizi etkiler, ancak sizi çevreleyen her şeyin üzerinde bir etkisi olmaz. Bundan dolayı yaradılış için ne kadar Hizmet edebileceğinizi düşündüğünüz zaman, sadece Mantralarınızı yüksek sesle söyleyin (çünkü mantranın keskin tarafı Mantranın titreşimidir), böylece etrafınızdaki her şeyi etkilersiniz. Bu durumların içine girdiğiniz zaman bu Gümüş Mor Mantraları kullanın. Bunlar bulunduğunuz yere güzel yüksek titreşimli enerjiler getirmeye yardım eder.

Bir kez daha, bu Mantrayı yüksek sesle kullanmanızı söylüyorum, ayrıca bu Mantra ile meditasyon yapabilirsiniz, bu zihninizi meditasyon içine sokar. Bu Gümüş Mor Alev üzerine meditasyon yapın.

Bu Mantrayı düşünmek için biraz zaman ayırın. Onu bedeninizin ve bilinçliliğinizin içine topraklayın ve onun sevgi dolu Titreşimleri ile kendinizi yıkayın…

Bunu günlük yaşamlarınızda kullanın, istemediğiniz durumları dönüştürmek için kullanın. Siz ayrıca her gittiğiniz yerde, bu Mor Alevi arkanızda bırakabilirsiniz. Alevi aşağıya getirebilir ve onu bir çok yere yerleştirebilirsiniz. Onu şehrinizin sokaklarına yerleştirin. Sadece insanları değil hayvanları, kuşları, her şeyi dönüştürmek için orada olacaktır.

Bu talimatlarla çalışın. Sizi seviyoruz.


Dönüşüm Alevinin Hikayesi

Atlantis’te insanlar ilişkilerinde ve çeşitli durumlarda negatiflikleri çözmek için Dönüşümün Mor Alevini çağırırlardı. Bu yüksek frekanslı ışık, düşük enerjileri yok ederdi, böylece insanlar auralarını temiz tutabilirlerdi. Ne yazık ki, güç yanlış kullanıldı ve böylece bu enerji geri çekildi.

1987’deki Harmonic Convergence sırasında, bir çok Işık İşçisi insanlığın bilinçliliğinin yükselmesi için dua etti ve meditasyon yaptı, mor Alevin Koruyucusu olan St Germain Kaynak’tan insanlık için özel bir izin isteyebildi. İlahi Lütuf altında Mor Alevin gücü herkesin kullanması için geri döndü.

Alev, lavanta, leylak, en koyu menekşe renkleri içerir ve düşük titreşimleri dönüştürür, çözer ve uzaklaştırır.
1998’de İnayet ve Uyumun Gümüş Işını, Dönüşümün Mor Alevi ile birleştirildi. Güzel bir gümüş ışığı mor alevlerde dans ediyor. Bu ışın çağırıldığı zaman, negatif enerjilerin yerini yüksek frekanslı güzel bir enerji alıyor.

Ve şimdi, beşinci boyuta ait Altın Işın, Gümüş Mor Alev ile birleşti, ve dönüşüm ve uyum niteliklerine bilgelik, meleksi sevgi ve korumayı ilave etti – bilinçliliğinizi beşinci boyuta yükselten ve orada tutan bir kombinasyon.

Altın ve Gümüş Mor Alevi nereye gönderebilirsiniz?


1. Yolunuzu arıtması için gün boyunca akmasını isteyin.

2. Hasta veya dengesi bozulan insanlara gönderin.

3. Öfkenizi, korkunuzu veya herhangi negatif hisleri dönüştürmek için kullanın.

4. Karşılaşmadığınız insanlar da dahil, öfke, korku veya diğer negatif hisleri temizlemek için başka insanlara gönderin.

5. İlişkilerdeki uyumsuzluğu iyileştirmek için gönderin.

6. Savaş, hastalık veya uyumsuzluk enerjisini arıtmak için mekanlara, bölgelere gönderin.

7. Şifaya gereksinimi olan bedeninizin herhangi bir yerine gönderin

8. Elektrik hatlarına, telefon hatlarına ve internete gönderin

9. Işığa geçememiş, arada kalmış ruhların yuvaya gidebilmeleri için astral planlara gönderin.


Gümüş Mor Alev Enerjisi
 
Silver Violet Flame


Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen yüksek frekanslı spritüel bir enerjidir. Saint Germain tarafından yeniden ortaya konuşmuştur. Tanrı/Evren bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev topluluğun çağrısını yada insanoğluna spritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir. Yaşamımızda ki bencillikleri aşabilmemizi sağlayacak erdemi bize kazandırır.

Gümüş Mor Alev özel mantrası ile çağrılabilir. Meditasyon, imgeleme ile birleştiğinde gümüş mor alev’in fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal düzeylerde yaşanan negatif enerjiyi dönüştürme ve değiştirme gücü vardır. Bu negatif enerji, hastalık, stres, endişe, korku, öfke, vb. olabilir. Bunların hepsi bizim doğal halimizde ki güzelliği ve sevinci deneyimlememize engel olur.

Gümüş Mor Alev’in özellikleri, özgürlük, simya, adalet, sevinç, bağışlama ve merhamettir. Mantraları hissederek söylediğinizde gümüş mor alev, bedeninizin, zihninizin, duygularınızın, bilinçaltı tüm hücrelerinize ulaşır. Titreşiminizi yükseltir. Sonuç olarak gümüş mor alev, herhangi bir olumsuz duygudan, fiziksel rahatsızlıklara kadar her şeyi ama her şeyi tüm negatifliği dönüştürür.

Gümüş Mor Alev, bedenimize yerleşmiş toksinlerin atılmasının yanı sıra, şimdiki yaşamımızın ve geçmiş yaşamlarımızın travmalarını ve karmalarını şifalandırır.

Gümüş Mor Alev uygulamaları, Reiki’den de hatırlayacağınız gibi öncelikle çakra çalışmaları ile başlar. Kendinize, başkalarına, olumsuz gelişen bir olaya, duygulara, ilişkilere, tüm dünyaya bu enerjiyi gönderebilirsiniz.

Gümüş Mor Alev İnisiyasyonu:

Tıpkı Reiki’de olduğu gibi, Gümüş Mor Alev Enerji ile çalışmak için uyumlama (inisiyasyon) yoluyla bireyden bireye aktarılması gerekir. Gümüş Mor Alev uyulmaması hem uyulmamayı alan, hem de veren için bir zevktir. Herkes, bir iç dönüşümün yanı sıra kendine özgü bir uyumlanma deneyimi edinir. Uyumlama sürecinde beklentisiz olmak, size en yüce deneyimleri sunacaktır. Sonrasında başkalarına karşı çok daha sevecen ve paylaşımcı bir ruh haline sahip olabilirsiniz...

GÜMÜŞ MOR ALEV ENERJİSİNİ NASIL KULLANACAKSINIZ


Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spritüel enerjidir. Yükselmiş Üstat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konulmuştur. Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir. Hayatımızdaki bencillikleri aşabilmemizi sağlayacak erdemi bize kazandırır. Bu bilgilerin bize ulaşmasına kanallık eden Hari Des Melchizedek olup, John Armitage olarak da tanınır.

Gümüş Mor Alev, mantra olarak bilinen özel dualarla çağrılabilir, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirildiğinde Gümüş Mor Alev'in fiziksel, zihinsel, duygusal ve spritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi değiştirme ya da dönüştürme gücü vardır. Bu negatif enerji hastalık, stres, endişe, korku, kuşku, nefret, öfke ya da istenmeyen alışkanlıklar gibi formlarda olabilir, bunların hepsi bizim normal yapımızdaki güzelliği ve sevinci yaşayabilmemize engeldirler.

Bir kez Gümüş Mor Alev uyumlamasını aldığınız zaman, ömür boyu kullanacağınız bir tekniğe sahip olursunuz.

GÜMÜŞ MOR ALEV  KULLANIM ÖRNEKLERİ

Gümüş Mor Alev’yı kullanmak için önce enerjiyi davet etmek gerekir. Bunun için; "kalbimi, benliğimi, bedenimi, bilincimi ve ruhumu GMA enerjisine açıyorum…" demeniz yeterlidir. Enerji birkaç saniye içinde akmaya başlayacaktır.

Örnekler:
- Çakraları şifalandırmak: Ellerinizi sıra ile her çakranıza yerleştirerek "bu bölgedeki tüm olumsuz duygu, his ve anıların GMA ile dönüşüme uğratılması, arıtılması ve şifalandırılmasına niyet ediyorum " dersiniz. Her çakrada 5 dakika kalınız... Daha fazla kalmak gereği hissederseniz kalınız.

- "Falanca " hastalığıma neden olan duygu, his ve anının GMA ile dönüşüme uğraması ve şifa bulması niyeti ile diyerek, bir elinizi başınızın üstüne, bir elinizi hasta olan bölgeye lokal olarak koyunuz. 10 dakika yeterli... Gerek hissederseniz daha fazla olabilir. Bu uygulamayı istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.


- Bilinç ve bilinçaltındaki olumsuz kalıpları arındırmak: Bunun için "Bilinç ve bilinçaltımdaki falanca korkumdan arınmak niyeti ile Gümüş Mor Alev gönderiyorum."


Bu korkular farklı konular içerebilir. Örneğin: güvensizlik korkusu, değersizlik korkusu, sevilmeme korkusu, terk edilme korkusu, parasızlık korkusu vs. Şimdi ellerinizi kullanarak; bir elinizi (avuç içi başa değecek) başın arkasına, beynin alt kısmına, diğer elinizi başın tam üstüne, aynı anda koyarak 10 dakika Gümüş Mor Alev veriniz. Bunu 7 gün tekrar ediniz.

Falanca kişi ile aramızdaki sorunun (iş, eş, arkadaşlık), her iki tarafın da hayrına olacak şekilde GMA ile dönüşüme uğratılması ve şifalandırılması niyeti ile diyerek bir elinizi kendi başınızın arkasına, diğer elinizi de üstüne koyarak 10 dakika GMA veriniz


- Karma ile ilgili:


a)Falanca hastalığım ile ilgili karmamın, geçmiş ve şimdiki bedenimden çözülmesini, Gümüş Mor Alev ile dönüşüme uğratılarak, olumlu hale getirilmesine, şifalandırılmasına niyetleniyorum, teşekkür ederim... Sessiz kalın... Dikkatinizi bedeninize verin... Çözülmelere tanık olun… 5-10 dakika sürebilir... Bittiğine emin olun ve teşekkür edin.


b)Sürekli olumsuz giden iş durumumla ilgili karmamın geçmiş ve şimdiki bedenimden bilinç ve bilinçaltımdan çözülerek Gümüş Mor Alev ile dönüşüme uğratılması ve şifalandırılmasına niyet ediyorum…" Sessizce kalın... Bedeninizdeki ve başınızdaki çözülmelere tanık olun. (bunları hissetmeseniz de gerçekleşir.) Mühim olan niyettir. 1 kez yeterli.


c)Örnek: “Aldatılma ile ilgili olumsuz karmamın, geçmiş ve şimdiki beden kayıtlarımdan, bilinç, bilinçaltı kayıtlarımdan çözülmesini, GMA ile dönüşüme uğratılarak olumlu hale getirilmesine niyet ediyorum…" Sessiz kalın... Bedeninizdeki ve başınızdaki çözülmelere tanık olun... Teşekkür edin... 1 kez yeterli.


d) Eşimle aramdaki müşterek karmanın geçmiş ve şimdiki beden hafızamdan ve zihin hafızamdan çözülmesi Gümüş Mor Alev ile dönüşüme uğratılması ve şifalandırılmasına niyet ediyorum…" Sessiz kalın... Başınızın arka kısmına ve bedeninize dikkatinizi verin... Çözülmelere tanık olun... 5-10 dakika... 1 kez yeterli.


- ”Tanrısal benliğimle aramda perde yaratan tüm olumsuzluklarımın Gümüş Mor Alev ile arıtılmasını dönüşüme uğratılmasına niyetleniyorum...” deyin ve bir elinizi başınızın üstüne bir elinizi kalbinizin üstüne koyarak 10 dakika Gümüş Mor Alev veriniz. İstediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz...


- ”Filanca kişiye olan öfkemin, nefretimin Gümüş Mor Alev ile dönüşüme uğratılarak affetme haline dönüştürülmesine niyet ediyorum. Geçmiş ve şimdiki beden hafızamdan ve zihin hafızamdan çözülmesine niyet ediyorum...” Sessiz kalın... İzleyin… Teşekkür edin…


- Bulunduğunuz ortamda negatif enerji hissediyorsanız, Gümüş Mor Alev’yı çağırarak, ortamı arıtmasını, dönüştürmesini isteyebilirsiniz.


- Tüm psişik saldırılardan arınmak üzere niyetlenebilirsiniz…


- Belli bir bölgeye belli bir durum için; Deprem, Sel, Salgın, Huzursuzluk vs. O bölgeyi zihinde canlandırarak GMA ile sarabilirsiniz veya ellerinizi karşıya doğru tutarak o bölgeye gitmesi için Gümüş Mor Alev gönderebilirsiniz.


- Tüm dünyaya Gümüş Mor Alev gönderebilirsiniz.


- Ülkenize Gümüş Mor Alev gönderebilirsiniz.


- Kendiniz sık sık, Gümüş Mor Alev ile duş yapmayı deneyebilirsiniz.

 Gümüş Mor Alev enerjileri oldukça etkili çalışır, onu hem kendiniz, hem de başkaları için kullanabilirsiniz. Uyumadan önce Gümüş Mor Alev meleklerini, rehberlerini ve St. Germain'i de çağırabilirsiniz ve onlardan şifa gereken bir konuda çalışmalarını isteyebilirsiniz. Sabah sorun serbest bırakılmış olur, yine de engelleri aşmak, bağımlılıkların ya da derinlere kök salmış korkuların üstesinden gelmek gibi, daha önemli sorunlar için arka arkaya 30 gece süreci tekrarlayabilirsiniz.


Gümüş Mor Alev kullanılarak acı veren hatıralara şifa verilebilir, hatta bozuk olan ilişkilerdeki güçlüklerin giderilmesine yardım edilebilir. İlişkilerindeki sorunlara Gümüş Mor Alev gönderen kişiler korkunç bir yükün kalktığı duygusunu yaşadıklarını ve yaşamlarında daha ileriye gitmek için kendilerini özgür hissettiklerini belirtmektedirler. Gümüş Mor Alev her gün çağırılarak aura ve başlıca çakralar temizlenip arındırılabilir.


Başkalarına şifa vermek için Gümüş Mor Alev'i kullanırken Gümüş Mor Alev meleklerini ve St. Germain'i çağırmalısınız, sonra kendinizi onlarla beraber mor bir alevin içinde olarak zihninizde canlandırın.


Alıcıya şifa verdiğinizi zihninizde canlandırın, meleklerin ve Gümüş Mor Alev'in onların sorunlarını ya da hastalıklarını dönüştürdüğünü görün. Bu göz önünde canlandırmayı kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için değiştirebilirsiniz, bunu alıcıyla karşı karşıya ya da uzaktan yapabilirsiniz.


Yükselmiş Üstat Saint Germain, Mor Alev'in ya da Gümüş Mor Alev eklenmiş boyutuyla Mor Alev'in koruyucusu kabul edilir. Zaman değişime uğrarken ve dünyanın titreşimleri hızlanırken, eskiden beri kullandığımız şifacılık yöntemlerine yardımcı olmak üzere yeni enerji frekansları ve renkleri eklenmiştir. Gümüş Mor Alev bunlardan biridir.


Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir. Dünyanın değişik frekanslara sahip olduğu son zamanlar için, farklı tedaviler ve farklı yöntemler gerekir. Gümüş Mor Alev de bu farklı şifa yöntemlerinden biridir. Onunla birçok şey yapabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeylerden biri, ona tüm negatif duygularınızı yaktırmaktır. Sizde rahatsızlık yaratan her şeyi, Mesih Enerjisi'nin fiziksel bedeninize akışını kesintiye uğratan düşüncelerinizi, Gümüş Mor Alev'e havale ederseniz, her şeyin daha kolay yoluna girdiğine şahit olursunuz. Bu iş için birçok kişinin çok yararlı ve kolay bulduğu mantra şudur:


BEN Gümüş Mor Alev'den bir Varlığım. BEN Tanrı'nın istediği saflığım.


Bu mantra temizleyici bir etkiye sahiptir. Gümüş Mor Alev Mantralarının birer spritüel antiseptik olduğunu söyleyebiliriz. Bu spritüel antiseptiği bilincinize, zihninize, fiziksel bedeninize sel gibi akıtabilirsiniz, her şey temizlenir. Bu Mantra'yı sabahları banyoda ya da tuvalette şarkı olarak söylerseniz onun, bulunduğunuz mekâna, oturma odanıza Gümüş Mor Rengi, Gümüş Mor Enerji'yi getirdiğini görürsünüz, kuşkusuz bu da titreşimi yükseltir. Bu Mantra'yı günlük yaşamınızda kullanın, onu günde şarkı olarak düzinelerce kez söyleyin, her şeyin Gümüş Mor olmaya başladığını göreceksiniz. Titreşim evinizin duvarlarının, arabanızın metal aksamının, mücevherlerinizdeki madenlerin, hem fiziksel hem de spritüel enerji sisteminizin içine ulaşır. Gerçekten de Gümüş Mor parlamaya başlarsınız!

 

BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.

BEN Tanrı'nın istediği saflığım.

BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.

BEN Tanrı'nın istediği saflığım.

BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.

BEN Tanrı'nın istediği saflığım.


"BEN" olumlamaları son derece güçlüdür. "BEN", "Benim Tanrı benliğim... İle tümüyle özdeşleşiyor" anlamına gelir. Yapabildiğiniz sıklıkta "BEN Gümüş Mor Alev'im" olumlamasıyla bitirin çalışmalarınızı. Bu şekilde, bastırılmış bütün negatif durumlar pozitif duruma gelirken, hayatınızın da değiştiğini fark edebilirsiniz.

 Bu Mor Alev'i gittiğiniz her yerde arkanızda da bırakabilirsiniz. Alevi getirebilir ve onu birçok yere yerleştirebilirsiniz. Onu yaşadığınız şehrin sokaklarına, parklarına, enerji noktalarına yerleştirin. O, sadece insanları değil, hayvanları, kuşları, her şeyi dönüştürmek için orada olacaktır.

 Bu enerjiye uyumlama yapmak için, başlamadan önce duş yapmak ya da kendinizdeki fazla enerjileri topraklamak isteyebilirsiniz. Rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun. Reiki uygulayıcısı, üstadı ya da spritüel şifacıysanız kendinizi en rahat hissettiğiniz hazırlanma yöntemlerini kullanın.

Hazır olduğunuzda, uyumlama yapacağınız kişilere odaklanın, onların adlarını düşünün ya da adlarına bakın. Rehberlerinizden, Gümüş Mor Alev meleklerinden, uyumlanacak kişilerin rehberlerinden ve St. Germain'den yardım isteyin. Aslında bu uyumlamayı yapacak olanlar onlardır siz sadece belirli bir kişiye sinyal gönderen bir antensiniz. Daha sonra etrafınızda, içinizde ve dört bir yanınızda mor bir alevi gözünüzün önüne getirin. Aşağıdaki sözleri içinizden veya yüksek sesle söyleyin:

"Gümüş Mor Alev'in koruyucularını çağırıyorum. St. Germain'den burada (kişinin adı, adresi) Gümüş Mor Alev'e uyumlarken bana yardım etmesini talep ediyorum."

Alevin kişinin kalbinden ve çakralarından girerek etrafını sardığını görün. Alevin bir süre bu kişinin içinden akmasına izin verin. Sonra şunu söyleyin:

"(Kişinin adı), Gümüş Mor Alev'e, koşulsuz sevginin ve spritüel hizmetin ateşine uyumlanmış bulunuyorsun. Huzur içinde git ve sen de başkalarını, onların spritüel alevlerine uyumla."

Bunu değiştirip geliştirmek isteyebilirsiniz ama gerek yoktur. Uyumlama bitmiştir.

Gümüş Mor Alev'i çağırmak için de, rahatça nefes alın ve Gümüş Mor Alev'i çağırın. Alev'in etrafınızı sardığını ve bütün düşük titreşimlerinizi yaktığını gözünüzün önünde veya zihninizde canlandırın ya da hissedin. Uyumsuzluğunuzun sürüp gittiği bir kişiyi, bir yeri ya da bir durumu gözünüzde canlandırın, arındığını hissedinceye kadar onu Gümüş Mor Alev'le sarın.

Gümüş Mor Alev'den, bütün gün boyunca önünüzdeki yola alev saçmasını isteyin. Gümüş Mor Alev'in bütün gezegeni sardığını ve olumsuzlukları yaktığını zihninizde canlandırın.
 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık