Sağlık

Burçlar(2007 Balık (Diyet-Sağlık-Güzellik)

Burçlar(2007 BALIK (DİYET-SAĞLIK-GÜZELLİK)

Diyet, sağlık, güzelleşme için özel tarihler Sağlık önemli. 2006'da burcunuzda gerçekleşen Tutulmalar sağlığınızı da etkiledi. 2007’de Tutulmalar tekrarlıyor. 13 Ağustos'da Aslan burcunda 15 günlük bir etki oluşuyor ve muhteşem güzel. 5 gezegen aynı alanı ışıltıyla dolduruyor. Peki bunun size ne yararı var? İş alanınıza istediğiniz düzeni getirebilirsiniz. iş değiştirebilirsiniz. Sağlık kontrollerinize, diyete başlayabilirsiniz. Kararlı olabileceksiniz. Satürn sağlı alanınızı zorladığı için buna zaten gereksiniminiz var sevgili Balık. 2 Şubat'ta sağlık alanınızda gerçekleşen Dolunay 5 gün süreyle diyete başlarsanız başarı vaat ediyor. -ALINTI- Burçlar(2007 BALIK (DİYET-SAĞLIK-GÜZELLİK) infidelity why men cheat read here redirect cheat on my wife why women cheat on their husbands...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Kova (Sağlık-Diyet-İş Hayatı)

Burçlar(2007 KOVA (SAĞLIK-DİYET-İŞ HAYATI)

Sağlıklı yaşam, diyet, iş düzeni, günlük sorumluluklar Sağlık her şeyden önemli bunu yaş ilerleyince 30-35 üzerine taşınınca daha iyi anlıyoruz. 2007'de kimi dönemlerde sağlık her şeyin üstünde öneme sahip olacak sizin için. 14. Temmuz (15 gün yakınları) yeni bir diyet, sağlık programını başlamak için süper. 19 Ocak yeniayı kötü alışkanlıklardan kurtulmak için mükemmel. 3 Ocak Dolunayı iş ortamınızda bir tamamlanma süreci yaşatacak ve sizi rahatlatacak. Bununla birlikte diyete başlamak veya diyet sonuçlarını görebilmek mümkün olacak. 24 Aralık Dolunayı aynı konuda bir şans daha veriyor. Sağlıkla ilgili diğer alanda 12 evde Jüpiter yol almaya başladığı için keyfiniz yerinde, sağlığınız iyi görünüyor. 30 Haziran kötü alışkanlıklarla ciddi mücadele edebileceğiniz güçlerle donatılacaksınız. Bu yıl sağlık konusu sizin için önem kazanıyor pek çok kez dikkatinizi çekiyor sevgili Kova. -ALINTI- Burçlar(2007 KOVA (SAĞLIK-DİYET-İŞ HAYATI) cheater Devamını Oku »

Burçlar(2007 Oğlak (Diyet-Sağlık-İş Değişikliği)

Burçlar(2007 OĞLAK (DİYET-SAĞLIK-İŞ DEĞİŞİKLİĞİ)

Diyet, sağlık, iş değişikliği konuları gündeminizdeyse Sağlıkla yakından ilgilisiniz çünkü yöneticiniz Satürn her zaman sağlığınızı zorlamıştır ye yakınlarınıza bir şey olması korkusu taşırsınız. 15 Haziran Yeniayı (15 gün yakınları) sağlık kontrollerine başlamak, diyete başlamak, egzersizlere başlamak ve iş ortamınıza çeki düzen vermek için doğru bir dönem. 9 Aralık Yeniayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanıza ve dinlenmenize yardım edecek. 24 Kasım Dolunayı iş ortamınız da değişikliklerin tamamlanması, sağlık kontrollerinizin tamamlanması, diyetinizin sonuca ulaşması gibi tamamlanma süreçleri olacak. Başlangıçlarınızı bu dönemden önce yapmalısınız. 1 Haziran Dolunayı ise mutlaka dinlenmenizi sağlayacak. Sizi yoran zararlı alışkanlıklarınızla mücadele edemiyorsanız bu Dolunayla mecbur olabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz önemlidir eminim. Özel tarihlerinizi kaçırmayın! 10 Ekim'de Terazi burcunda doğan yeniay kariyer hedeflerinize yaklaştıracak. Ancak 2 gün sonra Merkür gerileyeceği i...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Akrep (Sağlık-Diyet)

Burçlar(2007 AKREP (SAĞLIK-DİYET)

Sağlık, Diyet, Spor egzersizlerine başlamak için doğru dönemler! Sağlık konusunda müşkülpesent sayılmakla birlikte diyet, egzersiz gibi disiplin isteyen konularda karalı ve tutarlı davranmakta zorlanmazsınız. Yinede doğru zamanda başlangıçlar yapmak işleri kolaylaştıracaktır. 17 Nisan (15 gün sonrasına dek) da sağlık ve iş alanınızda doğan Yeniay 3 gezegenin desteğini birden almanızı sağlıyor. İş alanınızda dilediğiniz değişiklik ve düzenlemeleri yapabilirsiniz. Spora veya diyete başlayabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmaya başlayabilirsiniz. 26 Eylül de aynı alanda gerçekleşen Dolunay (5 gün yakınları) Venüs gerilemesine rağmen işinize yarayacak bir fırsat sunuyor. 28 İnde Merkür burcunuza geçmiş olacak. -ALINTI- Burçlar(2007 AKREP (SAĞLIK-DİYET) my boyfriend cheated on me with a guy why married men have affairs read online Devamını Oku »

Burçlar(2007 Terazi (Sağlık-Diyet)

Burçlar(2007 TERAZİ (SAĞLIK-DİYET)

Diyet gerekli ama ne zaman başlamalı? Sağlığınızdan ne haber? Kilo almaya yatkın Teraziler 2006'da hayli kilo almış olabilirler. Bu yıl vermek için özel bir zamanı kullanırsanız işiniz kolaylaşır. 19 Mart Yeniay Güneş Tutulması 1 ay süreyle etkili olacak. Zayıflamak veya diyete ya da spora başlamak isterseniz iletişim halinde olduğunuz güçlü bir danışmanın önerilerini dinlemelisiniz. Bu baskın kişi sizi bazı kurallara mecbur edebilir. Venüs'ün 9 Kasım-5 Aralık arasında burcunuzda olması güzelleşmenize ve sağlıklı hissetmenize yardım edecek. Son olarak 2007 boyunca sağlığınıza son derece dikkat etmenizde fayda olduğunu söylemeliyim. Sağlık kontrollerinizi düzenli yaptırmalı ve özellikle Tutulmalar yaklaşırken küçük ağrılarınıza ve sağlık sinyallerinize dikkat etmelisiniz. Kariyer yapmak istiyorsanız önemli ama evlenmekse niyetiniz mutlaka okuyun! 14 Temmuz (15 gün sonrası) kariyer adımlarınızı büyük atabileceğiniz bir dönem. İstediğiniz başlangıcı yapma şansı ayağınıza gelebilir. Bitir...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Yukarı Çık