Sözler

Gülmek İle İlgili Sözler

Gülmek İle İlgili Sözler

"Ağlamamak için her şeye gülerim." Beaumarchais "Ayna benim en iyi arkadaşımdır. Çünkü ben ağladığımda, o asla gülmez... "Charlie Chaplin "Ağlamamak için her şeye gülerim. BeaumarchaisAğlamanın elbet gülmesi vardır. Katibi Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? " Mevlana "Gülmeden ölmemek için, mutluluğa kavuşmayı beklemeden gülünüz." La Bruyere "Gülmesini bilmeyen bir insan yalnız ihanet etmekle kalmaz, kendi hayatı bile bir ihanettir. "Carlyle "Güzellik güçtür; gülümseyiş de kılıcıdır onun. Charles ReadeÇok gülenin heybeti azalır." Hz. Ömer r.a. "Eğer benim bildiğimi siz bilseydiniz, az güler, çok ağlardınız." Hadis-i Şerif "Güler yüz...Devamını Oku »

Dünya Liderlerinin Ünlü Sözleri

Dünya Liderlerinin Ünlü Sözleri

"Atatürk bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihi başarılarını, Türk halkına ilham veren liderliğini, modern dünyanın ileri görüşlü anlayışını ve bir askeri lider olarak kudret ve yüksek cesaretini hatırlatmaktadır... Çöküntü halinde bulunan bir imparatorluktan özgür Türkiye'nin doğması yeni Türkiye'nin özgürlük ve bağımsızlığını şerefli bir şekilde ilan ve o zamandan beri koruması, Atatürk'ün Türk halkının işidir. Şüphesiz ki, Türkiye'de giriştiği derin ve geniş inkılaplar kadar bir kitlenin kendisine olan güvenini daha basarı ile gösteren bir örnek yoktur." John F.KENNEDY (A.B.D.Başkanı, 10 Kasım 1963) “Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem..Ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum..” Voltaire "Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur” Mark TwainDevamını Oku »

Baba İle İlgili Sözler

Baba İle İlgili Sözler

Baba ile ilgili güzel sözler yardım edin. Baba ile ilgili hadisler Baba hakkında ayet ve hadisler Babayla ilgili hadisler Baba ile ilgili ayet ve hadisler Baba hakkında hadisler Baba ile ilgili ayetler Baba ile ilgili ayetler ve hadisler Babayla ilgili ayet ve hadisler Babayla ilgili ayetler Baba ile ilgili sözler Baba ile ilgili hadisler ve ayetler Baba hakkındaki ayet ve hadisler Baba hakkında hadis ve ayetler Baba ile ilgili hadis ve ayetler Baba ile ilgili hadisi şerif "Babanın gizlediği şey, oğulda açığa çıkar." Friedrich Nietzsche "Evlatlarını sevmeyen babalar olabilir; ama, torununu çıldırasıya sevmeyen dede olamaz. " VICTOR HUGO "Kumar; hırs ve tamahın çocuğu, israfın ana ve babasıdır." A. COLTHON "Bir baba yüz öğretmene bedeldir." G. HERBERT "Korkuya yer vermeyen bir devlette, kanunlar hiçbir zaman gerekli saygıyı görmezler." Sophocles "Babam benım canımdır.baba diyebilmek çok güzel bir ş...Devamını Oku »

Barış İle İlgili Sözler

Barış ile ilgili sözler

Barış ile ilgili güzel sözler yardım edin. israf ile ilgili hadisler israf hakkında ayet ve hadisler israfla ilgili hadisler israf ile ilgili ayet ve hadisler israf hakkında hadisler israf ile ilgili ayetler israf ile ilgili ayetler ve hadisler israfla ilgili ayet ve hadisler israfla ilgili ayetler israf ile ilgili sözler israf ile ilgili hadisler ve ayetler israf hakkındaki ayet ve hadisler israf hakkında hadis ve ayetler israf ile ilgili hadis ve ayetler israf ile ilgili hadisi şerif “Esaslı ıslahat ve gelişme içinde bulunan bir memleketin, hem kendisine hem çevresine barış ve huzuru cidden arzu etmesinden daha kolay izah olunabilecek bir keyfiyet olmaz. Bu samimi arzudan esinlenen dış politikamızda memleketin dokunulmazlığını, güvenliğini, vatandaşların haklarını herhangi bir tecavüze karşı bizzat savunabilmek kudreti de özellikle gözde tuttuğumuz bir noktadır” (1928) Mustafa Kemal Atatürk Doğa kanununun birinci ve tem...Devamını Oku »

Aile İle İlgili Güzel Sözler

Aile ile ilgili Güzel Sözler

Aile ile ilgili güzel sözler yardım edin. Aile ile ilgilihadisler Aile hakkında ayet ve hadisler Aileyle ilgili hadisler Aile ile ilgiliayet ve hadisler Aile hakkında hadisler Aile ile ilgili ayetler Aile ile ilgiliayetler ve hadisler Aileyle ilgili ayet ve hadisler Aileyle ilgili ayetler Aileile ilgili sözler Aile ile ilgili hadisler ve ayetler Aile hakkındaki ayet vehadisler Aile hakkında hadis ve ayetler Aile ile ilgili hadis ve ayetler Aileile ilgili hadisi şerif “ Butun siradan insanlar ev diyebilecegi bir sey ister; sicak ve bakimli bir aile; ara sira kucuk mutluluklar; arada bir comert ve buyuk bir mutluluk.” RAHIBE JONES “Hicbir sevgi, sefkat, anneninkinin yerini tutamaz. “ HONORE DE BALZAC “Aile kralların bile giremediği bir kaledir.” R.W. Emerson “ Aile önemli bir şey değildir, aile herşeydir. “ Michael J. Fox “Aile hayatının güzelliği gibi hiçbir şey yoktur. “ Oscar Wilde “Aile kralların bi...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Yukarı Çık