Yaşam Koçluğu

Yaşam Koçluğu Kursları

Yaşam Koçluğu Kursları

Yaşam Koçluğu, son yıllarda tüm dünyada ve ülkemizde sıklıkla duyulmaya başlanan ve uygulanan kişilerde sıra dışı sonuçlar elde edilerek, yaşam kalitelerinin arttırılması ile ilgili bir yöntem, süreç ve koçluk çeşididir. Koçluk, pek çoğumuzun Amerikan filmlerinden aşina olduğu bir kelime. Daha çok spor alanında kullanılan “Koçluk” çalışmaları, artık günümüzde hayatın hemen her alanında konuşulmaya başladı. Finansal Koçluk, Siyasi Koçluk, CEO Koçluğu gibi alanlar doğmaya başladı. Yaşam Koçluğu, bu kategoride belki de en çok kendisinden söz ettiren alan haline geldi. Yaşam Koçluğu, size hayatınızın hemen her alanında, daha iyi performans göstermenizi sağlayacak uygulamalar bütünüdür. Beraber çalıştığınız Koç, sizin çıkmazlarınızdan kurtulmanızı, içsel farkındalığınızı keşfetmenizi sağlayan bir dizi teknikler öğrenmenizi sağlaycaktır. Çalıştığınız Yaşam Koçu’nun, o konuda sizinle paylaşacağı etkili araçları vardır. Yaşam Koçluğu programı, bütün bu araçl...Devamını Oku »

Profesyonel Yaşam Koçluğu Seminer Programı

Profesyonel Yaşam Koçluğu Seminer Programı

Koçluk son zamanlarda oldukça sık duyduğumuz bir kelime aslında. Yoga koçlarından tutun da doğum koçluğuna kadar çok geniş bir yelpazesi var. Peki nedir koçluk? * Yaşam koçu; profesyonel bir yol arkadaşıdır. * Hayatınızda yolunuza çıkan engelleri zorlanmadan aşmanıza ve hayat kalitenizi arttırmanıza yardim eden bir sistemdir. * Hayallerinizi hedeflere dönüştürmenize , ve hedeflerinize doğru adim adım ilerlemenize yardımcı olur. * Kendinizi keşfetmenize ve hayatınızda fark yaratmanıza yardımcı olur. * Geleceğinizi hayal etmek ile başlayan bir yolculuk... Kendinizi tanıma, hedeflerinizi belirleme, zamanınızı yönetme ve belirlediğiniz hedefler için mücadele etme de filmin senaryosu... * Bu keyifli yolculukta başrol oyuncusu olma...Devamını Oku »

Yaşam Koçluğu Hizmeti

Yaşam Koçluğu Hizmeti

Yaşam koçluğu, psikolojik problemi olmayan ve yaşamında normal davranışlar sergileyen bireylerin hedeflerine daha hızlı ve etkili ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla verilen profesyonel bir kişisel çözüm hizmetidir. Yaşam koçu, klinik psikologların veya Psikiyatrının uzmanlık alanına giren anormal davranışlarla, psikolojik problemler ve psikolojik hastalıklarla ilgilenmez.Normal davranış sergileyen insanların hayatında nasıl daha başarılı olabileceğiyle ilgilenir.Tedavi edici değil geliştiricidir.kişinin kendini tanımasına ve hayatı ile ilgili en büyük değişimi ve gelişimi sağlamak için yaşam koçu ile yola çıkar ve bu yolda yaşam koçu profesyonel bir yol arkadaşı olur. Devamını Oku »

Yaşam Koçluğu Ve Önemi

 Yaşam Koçluğu Ve Önemi

Yaşam Koluğu; - Danışmanlık değildir: Kişilere veya kurumlara bir fikir veya yapının nasıl oluşturulacağı anlatılmaz. - Mentorluk değildir: Kişilere veya kurumlara kendi durumları ile ilgili tecrbe aktarımı veya yol gsterme yapılmaz. - Eğitmenlik değildir: Kişilere veya kurumlara kendileriyle ilgili alışma alanında eğitim anlamında bir bilgi aktarımı yapılmaz. - Felsefe değildir. - Psikologluk hi değildir. Ki, en ok psikoloji ile karıştırılmaktadır. Psikoloji gemiş ile koluk ise gelecek ile ilgilenir. Bununla beraber danışanın veya kurumun daha hızlı ilerlemesini sağlama amacıyla tm bu unsurlardan faydalanıldığı durumlar oluşabilir. Yaşam Kolarının alışma alanı, zihinsel karmaşa yaşayan, kendi cevaplarını arayan sağlıklı insanlarla, sistemindeki bireylerin katkısını, etkinliğini dolayısıyla ...Devamını Oku »

Self Yaşam Koçluğu Sertifika Programı

Self Yaşam Koçluğu Sertifika Programı

Kendi kendinizin yaşam kou olun! Şu an arzuladığınız kadar mutlu değil misiniz? O zaman zlmeyin, sadece gerek sizle tanışmanız gerekiyor! Hi kendinizi, hayatınızın o kadar da iyi olmadığını dşnrken bulduğunuz oluyor mu? Peki ya bazı fırsatları kaırdığınızı dşnyor musunuz? Şu sıralar ancak mutlu bir azınlık da kendi yaşam kouna sahip. Yani kişinin yaşam kalitesini nasıl ykselteceğini, potansiyellerini ve istediği yaşamı elde etmek iin yapması gerekenleri fark ettiren bir yol arkadaşı. Ko bireylerin kendilerini keşfetmelerine, problemlerini zmelerine ve fırsatları değerlendirmelerine yardımcı olan kişidir. Sizi ynlendirmek ya da sorularınıza yanıt vermek yerine, sorul...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Yukarı Çık