Yaşam Koçundan Öneriler

Yaşam Koçundan Öneriler

Her insan tartışmasız bir bütündür. Tüm çözümler ve yanıtlar kendi içerisindedir. Bu sebeple Performans Danışmanı bireyin içinde bulunan mevcut potansiyelin meydana çıkmasına yardımcı olur bu amaçla, temelden bütüne doğru, bütünden temele giderek Danışanın en doğru, en uygun çözüm yolunu bulması adına yardımcı olur. Yani nasıl arzu edilen duruma ulaşılacağının belirlenmesini sağlar.

Yaşam Koçluğu kişisel hedeflerine ulaşmalarında bireylere bir yol haritası sunar. Alanlarında başarılı olmuş binlerce insanın, yaşamları boyunca elde ettikleri deneyimleri danışanlara aktarır. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bireylerin kullanabilecekleri stratejiler haline çevirir.

Yaşamınızda sürekli kullandığınız “meliyim, malıyım”lardan kurtulunması gerekiyor.  “Şunu yapmalıyım, bunu yapmalıyım. Bütün bunlar sizi çökertir ve yaşamınızda gerçekten ilginç bir şeyler yapmanızı önler” görüşünü dile getiriyoruz. İnsanlara çevresindekilere karşı sınırlar da koymalarını da öneriyoruz. Sınırlar, insanların size ne yapıp ne yapamayacaklarını belirleyen, sizi koruyan ve en iyi halinizde olmanıza izin veren hudutlardır. Biri sizi incitecek bir şey yaptığında öncelikle haberdar edin, sonra durmasını isteyin, sonra bunda ısrar edin. Yine de önleyemezseniz, iğneleyici yanıtlar vermeden önce orayı terk edin” önerisinde bulunabiliriz.

Özel arkadaşlarınızdan oluşan güçlü bir ağ kurun. Güzel armağanlar verin. Sizin için bir şeyler yapan insanlara teşekkür edin. Hayallerinizi ve değerlerinizi sıralayın. Sezgilerinizin size yol göstermesine izin verin. İşleri başkalarına devretme sanatında ustalaşın. Telefona söz geçirin. Görüşmelerinize 10 dakika sınırı koyun. Dedikoduya son verin, her şeyinizi anlatmayın, derinlemesine dinleyin. Yakınmaları ricaya, iltifatları takdire dönüştürün. İnsanları değiştirmeye çalışmaktan vazgeçin. Size yakışanı giyin. Canınızı sıkan bedensel kusurlarınızdan kurtulun. Masaj yaptırın. Kendinizi güzellikle ve lüksle kuşatın. Kendinize yatırım yapın.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0252 213 0098 yada 0 (532) 100 11 65   numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık