2014 Yılbaşı Programları

2014 Yılbaşı Programları

 Bir çok gece kulübü, eğlence mekanı, otel, restaurant ve bar şimdiden yılbaşı programlarını açıklamaya gazetelerde dergilerde veya internet sitelerinde yayınlamaya başladı bile. Herksin aklında aynı soru: Peki bu sene ne yapsak? Her yeniyıl zamanı geldiğinde her kafadan aynı ses çıkar ve bu sene şöyle güzelce eğlenelim diye fikirler atılır ortaya. Eğer gerçekten güzelce bir eğlenmek ve bütün bir yılın stresini atmak istiyorsanız sizlere güzel tavsiyelerimiz var. Bu sene bir değşiklik yapın ve farklı hizmetleri paketler dahilinde sunan otelleri tercih edin. Bunun size birçok açıdan faydası olacaktır.

Nedenmi? Çünkü oteller sizlere sundukları yemekli- alkollü veya alkolsüz – konaklama hizmeti içinde olan ve aynı zamanda ertesi gün otelin sauna-havuz-masaj vb hizmetlerinden yararlanabileceğiniz paketler sunuyorlar. Hem daha çok müşteri çekmek ve müşterilerini bu keyfe alıştırmak hemde isimlerini duyurmak için hazırladıkları bu paketler erken rezervasyon sistemi ile çok uygun fiyatlara gelebiliyor.

Sevdiklerinizle güzelce yiyip içerek eğlendiğiniz ve kurtlarınızı döktüğünüz bir yılbaşı sabahında uyanıp güzel bir kahvaltı edebilir ve sonrasında havuz-sauna masaj gibi faaliyetlerinizi gerçekleştirip yoğun geçen koca bir yılın stresini atarak ertesi gün evinize dönebilirsiniz.Hem yılbaşı gecesi araç kullanmaktan kaçınmış olursunuz hemde ertesi gün akşamında dinlenmiş ve stresten arınmış bir şekilde evinizde otururken ne yılbaşıydı be diye kendinizi takdir edebilirsiniz. İyi Eğlenceler

31 Aralık 2012 günü, 2012 yılının son gününü yaşıyor olacağız. 2013 yılına gireceğimiz bu günü evde geçirmek isteyenler, halk dilinde ptt olarak bilinen ” Pijama, Terlik, Televizyon ” aktivitesini yerine getirecekler. 31 Aralık günü sitemizde bulabileceğiniz konuları, aşağıya maddeler halinde yazıyoruz.

StarTV Yılbaşı programı, ShowTV Yılbaşı programı, KanalD Yılbaşı programı, ATV Yılbaşı programı, FoxTV Yılbaşı programı, TRT1 Yılbaşı programı, Samanyolu Yılbaşı programı, KralTV Yılbaşı programı…

Fakat bulunacaklar bununla sınırlı değil. Ayrıca, Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları da sitemizde yer alacaktır.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık