Erkeğe Alınabilecek İlginç Hediyeler

Erkeğe Alınabilecek İlginç Hediyeler

 Siz kadınların erkeklere hediye alırken yürüttüğünüz mantık silsilesi hakkında taşıdığım dile gelmez elemi bir nebze olsun anlatabilmek için kaleme alınmıştır.

Kadınlar hediyeleri severler: Yılbaşında, doğum gününde, yıl dönümünde, milli ve dini bayramlarda, Cadılar Bayramı’nda, Paskalya’da, Kabotaj Bayramı’nda, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde vs. vs. Ve sizin için alınabilecek hediye skalası, topraklarında dört mevsimin yaşandığı cennet vatanımız kadar geniş olsa da liste her zaman belli ürünlerle başlar: Ayakkabı, çanta, elbise, parfüm… Bunlar ilk başta ezber çözümler gibi gelse de, şeytan yine ayrıntıda gizlidir ve hediyenin renginden, pamuğunun toplandığı tarlanın lokasyonuna kadar pek çok detay ile erkeğinizin sizi ne kadar iyi tanıdığı sonucuna varabilirsiniz. Bunlar ezber gibi gözükse de kişiselleştirilmiş, özel çaba harcanmış hediyeler olabilir.

Ne diyeceğim biliyor musunuz? Erkekler de hediyeyi severler. Sizin kadar sık beklemezler ama erkekler de hediyeyi severler. Ve biz de ince düşünülmüş, detaylı, bizi daha iyi tanıyan birisinin alabileceği türden hediyeleri isteriz.

Lafı dolandırmadan söyleyeyim: Böyle özel zamanlar çoğu kadının hediye olarak aklından geçen bir şişe şarap, iyi bir otelde baş başa bir gece veya romantik bir akşam yemeği bir hediye değildir! Hediyeye giden yoldur. Seksi iç çamaşırları tercihine değinmek bile istemiyorum. Bu koca dünyada fiziksel olarak ayırt edilebilecek ksıtaslar bazında sadece 2 cinsiyet olarak yaşıyoruz ve bir başkasına hediye olarak kendisine bir şey alma mantığını sadece kadınlar güdebilir. Ben henüz eşi veya sevgilisi takım elbise seviyor diye, yılbaşında kendisine gidip en pahalısından şık bir takım alan erkeğe rastlamadım. Leziz bir şarap, şık bir otel odası, güzel bir yemek… Bunlar hediyeye giden yollardır. Hediyenin kendisi değildir. Biz de kişiselleşmiş, bizim zevklerimize özelleşmiş ve sizden gelse de bizde kalacak hediyeleri severiz. Ve hayır, iç çamaşırını bizde bırakmanız sayılmaz.

Erkekler için hediye seçeneklerinin daha dar olduğunu itiraf ediyorum. Gerçek şu ki güzel bir ayakkabı veya parfüm, neredeyse tüm kadınlar için güzeldir. Erkekler için iki büyük spor markasından bir tanesinin ayakkabısını uyurken bile çıkarmazken, diğerinin ayakkabısının giyilmesi evlatlıktan red için mantıklı bir sebep olacak kadar uç sevgi-nefret ilişkileri söz konusu olsa da, kadınlar için, güzel olan bir şey büyük ihtimalle her kadın için güzel oluyor. Erkekler belli marka ve ürünlerle ilişkilerinde çok daha acımasız ve keskin. Evet, erkekler için hediye seçenekleri daha dar alanda kısa paslaşmaktadır ama erkekler sizler kadar da zor beğenmez. Bir kadına hediye almak başlı başına bir mesai iken, bir erkek için beğendiği bir markanın sevdiği renkteki bir gömleğini almak için ayırabileceğiniz 15 dakika bile yeter de artar.

İddia ediyoruz, bu yılbaşı unutulmaz olacak! Çünkü düşündük, taşındık; bir erkeğe alınabilecek en seksi hediyeleri bir araya getirdik.

Yılbaşı hediye alışverişi son hızla devam ediyor. Hadi, gelin biraz yaramazlık yapalım; hediye seçimlerimizi değiştirelim. Tabii söz konusu olan erkek arkadaş ya da koca ise… Hayatınızdaki adama 2014 yılbaşını unutulmaz kılacak nasıl bir hediye almak istersiniz?

Durun, biz  kesfetkendini.com olarak size seçenekler sunacağız ve sizin de bu seçeneklere göre yanıt vermenizi sağlayacağız. Düşündük, taşındık; bir erkeğe alınabilecek en seksi hediyeleri bir araya getirdik. Tercih sizin!

Parfüm

Parfüm, klasik bir hediye; kabul ediyoruz. Ama seçtiğiniz kokunun seksapeline dikkat ettiğinizde “seksi hediye” kategorisine dahil edebilirsiniz. Mesela spor ve hareketli hayatı seven biriyse eşiniz, ona Lacoste Red Style in Play alabilirsiniz. 35 yaş üstü erkekler için ise karizmatik ve modern kokusu ile Davidoff Silver Shadow çok etkileyici. Daha fazlası için bir parfümeri ziyaretine ne dersiniz?

Otelde bir gece konaklama


Bir gecelik kaçamaktan daha etkileyici ne olabilir ki bir erkek için! Her şeyi siz organize edeceksiniz ama… Güzel bir otelin manzaralı, mümkünse jakuzili bir odasını tercih edin. Satın aldığınız konaklama paketine birlikte masajı da ilave ettiniz mi, bu iş tamam! Odanıza kahvaltı istemeyi ihmal etmeyin ve dilerseniz bir tam günü yatakta geçirin. Orada ne yapacağınızı da biz söylemeyelim artık. Ha, eğer derseniz ki, biraz seks tüyosuna ihtiyacım var; ona da bir çözümümüz var elbette. Seks terapistlerinin tavsiyelerinden derlediğimiz Seks hayatını canlandıran önerileri dikkatli okumanızı tavsiye ederiz.

Seks konulu kitap


Hep demez miyiz, “kitap en güzel hediyedir” diye. Tamam işte, siz de sevdiğiniz adama en güzel hediyeyi almak istemez misiniz? “Modern Kama Sutra”, “Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı” gibi seks içerikli kitaplar arasından seçim yaparak hediye edebilirsiniz eşinize. Önce biraz bilgilenmesini, sonra da uygulamaya geçmesini beklemek düşüyor sonra size!

 
Seksi film DVD’si


Yılbaşı hediyesi olarak birlikte izleyebileceğiniz seks içerikli bir film hediye edebilirsiniz eşinize. “Gözü Tamamen Kapalı”, “Dokuz Buçuk Hafta”, “Lolita”, “Ve Tanrı Kadını Yarattı”, “Bir Kadının Seks Günlüğü” gibi klasikleşmiş filmler arasından seçim yapabilirsiniz. Ya da yeni filmlerden bir arayışa girebilirsiniz. Bu film DVD’lerini almaya utanırsanız da yanına birkaç korku, komedi, dram filmi ekleyip seks filmini arada kaynatabilirsiniz.


Erotik figür

Erkekler görsellikten hoşlanır. Erotizmi çağrıştıran ve dolayısıyla onu, sizinle seksi dakikalara doğru götüren bir bibloya ne dersiniz? Yani hediyeyi vereceksiniz, böylece bir mesaj da iletmiş olacaksınız. Nereden bulalım bu hediyeyi dediğinizi duyar gibiyiz. Önerimiz, Nişantaşı’ndaki Hero Select mağazasına bir uğramanız!

Fantezi ürünü


Pek çok Avrupa ülkesinde neredeyse adım başı denebilecek yoğunlukta seks mağazası bulmak mümkün. Ancak Türkiye’de bu tarz mağazaları ancak ikinci ve daha yüksek katlarda görebiliyoruz. Tavsiyemiz şu: Yürürken biraz başınızı kaldırın ve ilk gördüğünüz sex shop’u ziyaret edin. Bu mağazalar, fantezi dünyasına hizmet eden çok çeşitli ürünler barındırıyor. Biraz muzip biraz da işe yarar bir seks oyuncağı almaya ne dersiniz? Mağazaya girmeye utanıyorsanız bu satın alma işini internetten de halledebilirsiniz.

Kendiniz

Ve… En seksi hediye elbette sizsiniz! Sevdiğiniz adama seksi hediye olarak kendinizi sunabilirsiniz bu yılbaşında! Nasıl mı? Evi harika bir akşam yemeği için ayarlayın. Her yerde mumlar, loş bir ışık, şarap eşliğinde leziz ama hafif bir yemek… (Yemek ağır olursa gecenin sonunda yatakta hüsranla karşılaşabilir, yeni yıla uyuyarak girebilirsiniz. Aman dikkat!) Tabii eşinizi evde pijamalarınızla karşılamıyor olmalısınız. O en güzel, en özel zamanlara ayırdığınız elbisenize kıyın artık bu gece için. Fonda caz ve salonun ortasında siz! Striptiz mi? Kulağa hoş geliyor! Yapabilir misiniz gerçekten? Eğer yapabilirseniz yılbaşı için harika bir hediye sunuyorsunuz demektir. Hem sonunda size maksimum fayda getireceği de muhakkak! Orgazmlardan orgazm beğenin!


Erkeklere  Burçlara göre hediye önerileri


Koç burcuna hediye: Bir Koç erkeğine hediye alacaksanız, size bir maç bileti almanızı önerebilirim. Bu seçenek hem değişik hem de eğlenceli olacak. Onun dışında uğraştığı bir spor varsa, ona uygun bir ekipmanla da gönlünü kazanmanız büyük bir olasılık. Motosiklet ya da araba aksesuarları da bir Koç erkeğinin hoşuna gider.

 Boğa burcuna hediye: Damak tadına düşkün Boğa erkeklerinin ilgisini gurmelere uygun bir yemek kitabıyla kazanabilirsiniz. Mutfağı işin içine karıştırmayalım derseniz, ruhunu okşayacak güzel bir müzik cd’si de hoş olabilir. Yumuşak bir hırka, pastel renkli, pamuklu bir gömlek de Boğa erkekleri için ideal hediye seçenekleri arasında.

 
İkizler burcuna hediye: Meraklı İkizler erkeği için renkler çok önemlidir. Aldığınız hediyenin paketinde bile canlı renkler olmasına dikkat edin. Her türlü kitap İkizler erkeğinin ilgisini çeker. Ancak özellikle karikatür kitapları veya fotoğraf albümleriyle onu mest edebilirsiniz. Hiç olmazsa değişik bir ajanda alabilirsiniz. Yanında renkli fosforlu kalemler ve etiketler de eklerseniz, bir çocuk gibi mutlu olur.

 
Yengeç burcuna hediye: Yengeç kadınlarının gönüllerini kazanmak için kapılarını çalmanız bile yeter de artar. Yengeç kadınının evine boş mideyle gidin ve nostaljik akide şekerlerine, çikolatalara, güzel tatlılara hazırlıklı olun. Yanınızda eski günlere ait birlikte çektirdiğiniz fotoğraflar varsa, gönüllerini alırsınız fazlasıyla. Romantik bir kahve fincanı takımı ya da resimleri için çerçeve beğeneceği hediyeler arasındadır.
 
Aslan burcuna hediye: Genel olarak Aslan burçlarına ne hediye alırsanız alın önemle seçmenizi, hoş bir şey bulmanızı tavsiye ederim. Hediyenizi gerçekten beğenmesini istiyorsanız, küçük bir hediye seçseniz bile kaliteden ödün vermemelisiniz. Aslan erkeğine alacağınız şık bir kol düğmesi veya marka bir saat çok hoşuna gider.
 
Başak burcuna hediye: Bir Başak erkeğine hediye alacaksanız özel yapım bir kolonya hediye edebilirsiniz. Evdeki düzenlerine yardımcı olmak için değişik boyda kutular ve raf içi ürünler keyiflerini artıracaktır. Duvara asacakları minyatürler veya gravürleri de tavsiye ederim.

Terazi burcuna hediye: Terazi erkeğine vereceğiniz hediyenin içeriği de ambalajı da güzel olmalı. Hediye olarak zarif, kaliteli ve kibar şeyler seçmelisiniz. Salon erkeğine yakışacak kravat, dolma kalem veya uçuk mavi bir gömlek hoşuna gider. Yakasına takacağı fuları da unutmamalısınız.

 
Akrep burcuna hediye: Sakın ola evde kullanmadığınız bir şeyi paketleyip Akrep burcu birine hediye etmeye kalmayın. Akrep erkeği için kaliteli, keskin kokulu bir parfüm hoş olur. Kitap okumayı seviyorsa polisiye ve gerilim romanları hoşuna gidebilir. İçki takımı, puro ya da pipo da hediye edebilirsiniz.
 
Yay burcuna hediye: Yay erkeğine yeni bir sırt çantası, otantik bir fular, deri bir bileklik veya seyahat kitabı hediye edip koleksiyonunu destekleyebilirsiniz. Spor bir tişörtle de gönlünü kazanmak oldukça kolaydır.
 
Oğlak burcuna hediye: Eğer hediye alacağınız kişi bir Oğlak erkeğiyse, deri bir ajanda hediye edebilirsiniz. Cüzdan, kartvizitlik, kalem takımı da çok hoş hoşuna gidebilir.
 
Kova burcuna hediye: Kova erkeği için sahaftan aldığınız bir kitabı alelade bir gazeteye sarıp verseniz bile onu şaşırtabilirsiniz. Zaten kendisi sürprizlere bayılır. Monopoly, kızma birader gibi oyunlardan da alabilirsiniz. Elektronik, modern, dijital şeylere asla hayır demez.
 
Balık burcuna hediye: Eskiye kolayca dönen Balık erkeği için nostaljik hediyeler oldukça uygundur. Bu yüzden kendisine fotoğraf albümü hediye edebilirsiniz. Klasik bir sinema filmi de hoşuna gidebilir. Türk kahvesi yanında sunmak için,eğer içiyorsa, likör de götürmenizi de tavsiye ederim.

 
 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık