Profesyonel Yönetici Koçluğu

Profesyonel Yönetici Koçluğu

Yönetici Koçluğu, yöneticilerin mesleki etkinliklerini ve çalışma performanslarını geliştirmeye yardımcı olmak için bireyselleştirilmiş, birebir ilişki kurulacak bir sistemdir. Yönetici koçluğu, koçun uzman rolünü oynadığı müdahalelerle, daha çok idarecinin farkındalığını, öğrendiklerini, gelişimini ve seçimlerini yönlendirdiği müdahaleler arasında değişiklik gösteren bir süreci kapsayabilir. Bu koçluk biçimi, temelde beceri gelişimini ve performansa odaklanmayı içerirken, genel gelişmelere de odaklanabilmeyi mümkün kılar.

Yönetici Koçluğu, rekabette farklılaşarak üstünlük kurmak hedeflendiğinde, ekiplerin takım olma duygusunun desteklenmesinde, özellikle şirketlerin önemli değişim süreçlerinde, reorganizasyon dönemlerinde, şirket birleşmelerinden sonra, şirket sahipliği değişimlerinde, potansiyeli yüksek kişilerin yöneticiliğe geçişinde, orta kademe yöneticilerin üst kademe yöneticiliğe terfilerinin hazırlık dönemlerinde, Yetenek Havuzundaki potansiyel yöneticilerin desteklenmesinde önemli katkı sağlayan bir metodudur.

Vizyon belirlemenize, hedeflerinizin gerçekleşmesine, sınırlandıran korkulardan kurtulmanıza, sadeliğe ve dengeye  ulaşmanıza, hırsları tutkuya dönüştürmenize, problemlere kalıcı  ve doğru çözümler  üretmenize, huzura, mutluluğa, bilinç  geliştirmenize, karasızlıktan kurtulmanıza, endişe ve kaygılardan uzaklaşmanıza, sorumluluk üstlenip, gereğini yapmanızda, öfke ve stresinizi yönetmenizde, öz güven kazanmanıza, güçlendiren inanç’a, niyete, heyecan  ve motivasyona, etkinliğe, verimliliğe ulaşmanıza, destek olur, rehber olur, size ayna olur, siz başarıya ulaşırken bunları ve kendinizi  bir  bütünlük içinde  yönetmeniz için gereken profesyonel takipçi olur. Bu değişimlerin olabilmesi için bir katalizör olarak geçici bir süre bulunur. Koçluk sürecinin gücü burada oluşur.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Yönetici Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki Yönetici Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54  yada 0 (535) 667 32 24numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki Yönetici Koçluğu Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık