Başarı

Zirve İçin Sadece 7 Adım - Zirve - Başarı - Ceo - İş Yaşamı

Zirve İçin Sadece 7 Adım - Zirve - Başarı - CEO - İş Yaşamı

Zirve İçin Sadece 7 Adım Dünya daha bir hızlı mı dönmeye başladı yoksa şirketlerin istediklerine biz mi ulaşamıyoruz? Bizleri strese sokup, iş yaşamındaki verimliliği azaltan bu isteklerle başa çıkmak gerçekte düşünüldüğü kadar zor değil.İnsan kaynakları uzmanları, üç tip çalışan tipinin olduğunu açıkladı: 1. Kendine olması gerekenden fazla güveni olan ve bu nedenle, kendini geliştirme gereği hissetmeyen. 2. Yaptığı işten sürekli tereddüt duyan ve bunun neticesi olarak, işinde hata yapmaya mahkum olan. 3. İş yaşamını ve çalışma metotlarını bir dengeye oturtabilmiş, devamlı daha iyiye ulaşmak için emek harcayan. Şüphesiz, her firmanın hayalindeki üçüncü tip çalışan portresi. İşte size bu portreyi oluşturmak için gereksiniminiz olan yedi ipucu: Hep Daha İlerisini Hedefleyin Unutmayın ki, her yönetici tuttuğunu koparan, kararlı elemanları sever. Mesl...Devamını Oku »

Üniversite Sınavında Başarı Olmasının Sırları

Üniversite Sınavında  Başarı Olmasının Sırları

niversite Sınavında Başarı Olmasının Sırları;niversite sınavına girecek ğrencilerin, başarı iin ncelikle okuma hızlarını artırmaları tavsiye edildi. Hızlı okuma eğitimi almalısınız. ğrencilerin en ok zamanı yetiştirememekten şikayeti var. Zamanın nasıl daha iyi kullanmaları gerektiğini ğrenmek gerekiyor. niversite sınava zor soru yerine kolay ve bildikleri sorudan başlamalılar.Zor soruyu zeyim daha sonra diğerlerini zerim dşncesi yanlış. Sınava bildiğiniz ve kolay sorudan başlayın. Zor soru ile uğraştığınızda sınav sonunda sre yetmediği iin iyi bildiğiniz pek ok kolay soru kaırabilirsiniz.Dikkati dağıtan etkenlerden uzak durmak . Bunların en nemlilerinin bilgisayar ve cep telefon. Bilgisayar veya cep telefonuyla temas ha...Devamını Oku »

Başarı Ve Ruhsallık

BAŞARI VE RUHSALLIK

Bizlerin asıl hali saf bilinliliktir; bu da saf g demektir. Saf bilinlilik ruhsal zmzdr, sonsuz ve sınırsızdır. İşte başarıya giden yollar Saf G Kuralı Bizlerin asıl hali saf bilinliliktir; bu da saf g demektir. Saf bilinlilik ruhsal zmzdr, sonsuz ve sınırsızdır, saf coşkudur, saf bilgidir, sonsuz sessizliktir, kusursuz dengedir, yenilmezliktir, basitliktir, mutluluktur. Saf G Kuralının uygulanması: 1. Sessiz olmak iin her gn zaman ayırın. Gnde iki defa meditasyon yapın. 2. Doğayla başbaşa kalabilmek ve her varlığın iindeki zekya şahit olmak iin her gn zaman ayırın. 3. Yargılamayın. Gne Bugn hibir şeyi y...Devamını Oku »

Mutluluk, Başarı İçin Ne Yemeliyim.

MUTLULUK, BAŞARI İÇİN NE YEMELİYİM.

Kendisini sinirli hissedenlere nerilerilek, muz, zm ve portakal yiyenlerde mutluluk ve canlılığın artıyor. İnsanların gnlk hayatta yaş ve kilolarını gz nnde bulundurarak meyve tketmelerinin sağlıklarına ve mutluluklarına olumlu etki yapıyor. ilek, muz, zm ve portakal yiyenlerde mutluluk ve canlılık artar. C vitamini deposu olan ileğin nde gelen afrodizyaklar arasında yer aldığını, vcutta tm salgı bezlerini alıştırarak vcuda genlik ve kuvvet kazandırdığını, yksek tansiyonu dşrdğn, damarları temizlediğini, kansere karşı koruduğunu ifade eden zdemir, muzun da kokusuyla bile mutluluk verebildiğini syledi. Kendisini gsz ve sinirli hissedenlere muz yemelerini neren zdemir, kalsiyum ve magnezyum i&cc...Devamını Oku »

Kahvaltı Ve Çocuklar – Okul Başarısı

 KAHVALTI VE  ÇOCUKLAR – OKUL BAŞARISI

Kahvaltısını yaparak okula giden ocuklar ile kahvaltısını yapmadan okula giden ocuklarda ciddi derecede okul başarı oranı farklılığı yaşanıyor. Uzmanlar, ocukların okula gitmeden nce mutlaka kahvaltı yapması gerektiğini belirtiyor. Okul ağındaki ocukların mutlaka kahvaltı yaparak okula gitmesi gerekiyor. Kahvaltı yapan ocukların okulda, kahvaltı yapmayan ğrencilere oranla daha başarılı oluyor. Beslenmenin okul ağı ocuklarına nemi fazla. Yetersiz beslenen ocuklarda oluşan bazı hastalıkların grlmesi mmkn. zellikle okul ağında, ana sınıfı da dahil olmak zere tm okul ağı ocuklarda dengeli beslenme ok nemlidir. Kahvaltı ya...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık