Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi'Nın Üçüncü Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Karar Yasasi'nın Üçüncü Önermesi      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi'nın Üçüncü Önermesi ) Meşhur Nike reklamındaki slogan gibi: "Just do it!" Bunlar, başarının en büyük formüllerinden bir tanesini özetleyen sözcüklerdir. "Just do it!". Yani: "Sadece yap!" yahut: "Hemen yapıver!" Hedeflerim koy, planım yap, önceliklerini belirle, başarısız olmayacağım hayal et ve ardından da o işi "yapıver". (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR REKLAMDIR… …REKLAMDIR… <...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi'Nın İkinci Önermesi )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Karar Yasasi'nın ikinci Önermesi    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi'nın ikinci Önermesi ) Hiç başarısızlığa uğramayacakmıs gibi hareket edin, göreceksiniz her şey istediğiniz gibi olacak. Tüm basan ilkelerinin en güçlü ve en basit olanlarmdan bir tanesi de budur. Harekete geçtiğinizde, başarılı olacağmızın garanti edilmiş olduğunu hayal ederseniz, bir takım güçlerin yardımınıza kostuğunu ve hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırdığını görürsünüz. Herhangi bir nedenden ötürü şüpheye düştüğünüzde, başarısızlığm imkansız olduğunu düşünün ve ileriye doğru yönelen hareketinize devam edin. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, n...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi'Nın Birinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Karar Yasasi'nın Birinci Önermesi      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi'nın Birinci Önermesi ) Cesurca hareket edin; böyle yaptıgınızda, gizli güçlerin yardımınıza kostuğunu göreceksiniz. Herhangi bir durumla karşılaştığmızda, cesurca karşı koyar ve korkusuzca hareket ederseniz, hedeflerinizi sağlıklı b!r şekilde elde etmeniz için gizli bir takım güçlerin (ki, hepsi de burada yasalar halinde açıklanmıştır) hemen imdadınıza yetiştiklerini görürsünüz. İşleri ertelemektense, hemen harekete geçme arzunuz, evrensel güçleri yanmıza almanızı sağlar. Bu yasanın ikinci önermesi, Dorothea Brande'nin 1935 yılmda yayınladığı "Wake Up and Live (Uyan ve Yasa)" adlı kitabından geliyor. Brande bu kitabında, hayatım değiştiren bir keşiften ve onun bu hikayesin! dinleyen binlerce insandan bahsetmektedir. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershan...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Karar Yasası    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasası ) Hayatta ileriye doğru atılacak her adımın temelinde, kararlılık ve adanmışlık yatar. Büyük başarılar elde eden bütün kadınlar ve erkekler, düşünce ve hareket etme biçimlerinde büyük bir kararlılık sergilerler. Bu tip insanlar her şeyi önceden düşünürler. Ne istediklerine tam olarak karar verirler ve kesin kararlar alırlar. Ardından da bu kesin kararları gerçekliğe dönüştürmek için belirli adımlar atarlar. Hayatmızda, ne yapacağmızdan tam olarak emin olamadığınız anlar yaşamışsınızdır. Bu gibi durumlarda, kendinizi sınırlanmış ve ne yapacağmızı bilemediğiniz bir hal içinde hissetmiş, sonunda da, o veya bu şekilde bir karar alarak, bu ikilemi aşmaya gayret göstermişsinizdir. Geriye dönüp baktığınızda, o anın hayatmızın belki de bir dönüm noktas...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Zoraki Verimlilik Yasasi      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasi ) Ancak zamanınızı en değerli biçimde kullanmaya odaklandığınızda, en üst düzeydeki performansınızı ortaya koyabilirsiniz. Başarı ( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Aynı anda iki iş birden yapılamayacağını asla unutmayın. Herhangi bir işe başlamadan önce şöyle bir düşünün. Başlamak üzere olduğunuz işin, içinde bulunduğunuz zaman diliminde yapacağınız en değerli iş olduğuna emin olun. En önemli iş yapılmadan beklerken, meşgul olacağınız diğer başka her şeyin zaman kaybından başka bir şey olmadığım aklınızdan çıkarmayın. 2. Şirketiniz için yapacağınız en önemli işin ne olacağı konusunda emin olun. Bu, her ne olursa-olsun, başka her şeyi kenara iterek, onun üzerinde odaklanın "Maaş bordrosunda adınızın geçmesinin ne...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık