Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Yön Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(    Yön Yasası                                                )         Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Yön Yasası ) ) Başarı ( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Tam olarak ne istediğinize karar verin ve onu elde etmek için hangi bedeli ödemeye hazır olduğunuzu belirleyin. Hayatta istediğiniz her şey için ödemeniz gereken bir bedel olduğunu asla unutmayın. 2. Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken edinmeniz gereken yeni beceriler ve nitelikler üzerinde karar kılın. Daha önce elde etmediğiniz bir şeyi elde etmek için, daha önce kesinlikle yapmadığınız bazı şeyleri yapmanız gerekir. Bu nedenle, daha önceki halinize hiç benzemeyen birisi haline gelmelisiniz. Elde etmeyi arzuladığınız her ne olursa-olsun, zaman, çaba ve kişisel disiplin açılarından ödemeniz gereken bir takım bedellerin olacağını unutmayın. (başarı değerlendirme sına...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Hedef Koyma Ve Elde Etme )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Hedef koyma ve elde etme                                                                       )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hedef koyma ve elde etme ) ) Hedef koyma ve elde etme konusunda size kanıtlanmış bir yöntem sunacağım. Bu yöntemi kendi kendinize uygulayın ve başkalarına da öğretin: Birinci adım: Tam olarak ne istediğinize karar verin. Çoğu insan bunu asla yapmaz. İkinci adım: Bunu açık, belirgin ve ayrıntılı bir şekilde kağıda dokun. Üçüncü adım: Nihaî bir tarih belirleyin. Eğer hedefiniz büyükse, uzun vadeliyse veya karmaşıksa, alt nihaî tarihler de belirleyebilirsiniz. Dördüncü adım: Bu hedefinizi elde etmek üzere yapabileceğiniz her şeyin bir listesin! yapın. Beşinci adım: Listenizi bir plan haline getirin; bunu yaparken kendinize temel olarak öncelikleri ve gerçekleştirme sırasını belirleyin. Neyi önce ve neyi daha sonra yapmanız gerektiğine karar veri...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Yön Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(      Yön Yasası                             )   Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Yön Yasası ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) l. Önünüze temiz bir kağıt alın ve en üstüne: "Hayaller Listesi" şeklinde bir başlık atarak o günün tarihim yazın. Bu iş için spiralli bir defter kullanmanız daha doğru olur, böylece aynı anda birçok sayfayı elinizin altında bulundurabilirsiniz. Kendinize ait "beş yıllık bir plan" hazırlayın. Aradan beş yıl geçtiğin! hayal edin ve hayatınızın artık her açıdan kusursuz bir hal aldığım düşünün. Kendinize koyduğunuz bütün hedefleri elde ettiğiniz!, tüm sorunlarınızın çözümlendiğim ve hayallerinizdeki hayatı sürmeye başladığınızı tasarlayın. Gelirinizin, banka hesabınızın, ilişkilerinizin, aile hayatınızın, sağlığınızın, işinizin ve kariyerinizin her açıdan ideal...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Yön Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(      Yön Yasası                             )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Yön Yasası ) Başarılı insanlar, hayatlarının her alanında belirgin bir yön ve amaç duygusuna sahiptirler. Dünyanın en büyük işitsel program üreticisi ve dağıtımcısı olan Chicago'daki Nightingale Conant Corporation'm kurucusu Lloyd Conant, elli yılı aşkın bir süredir başarılı insanlarla birlikte çalışmalarım yürütüyor. Bu süre içinde yaşadığı deneyimlerin ona sunduğu tek sonuç şudur: "Basan demek, hedef demektir; gerisi boş laftır." Kendinize hayatınızın her alanında net ve elle tutulur hedefler belirlemeniz, sahip olacağınız başka herhangi bir becerinin veya niteliğin sağlayamayacağı oranda büyük başarılar elde ede- bilmenizi garantiler. Ne istediğiniz konusunda tam bir açıklık sağlamak, büyük başarılan yakalamanın başlangıç noktasıdır. Belirli bir konuya ne denli odaklanırsa...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(     Sorumluluk Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sorumluluk Yasasi ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) l. Hayatınızın her alanında bütün sorumluluğu üzerinize alın. Her sektörde zirvede yer alan insanlar, o yerin sahipleri kendileriymiş gibi davranırlar. Bu insanlar, maaş bordrolarım kimin imzaladığına bakmaksızın, kendi kendilerinin patronları olduklarını düşünürler. Sonuç olarak da, şirketlerindeki en beğenilen ve en çok saygı duyulan insanlar arasında yer alırlar. Herhangi bir konuda asla mazeret üretmeyin ve kendi dışınızda başka hiçbir kimseyi suçlamayın. Kesinlikle: "Bu benim işim değil!" diye düşünmeyin. Bu şekilde sözler sarfeden insanlar, geleceği olmayan insanlardır. Bu, hiç de size göre bir şey değil. Çünkü siz sorumluluğunuzun bil...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık