Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Kaza Yasası'Nin İlk Önermesi)

Başarı-  Başarı Kuralları(  Kaza Yasası'nin İlk Önermesİ)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kaza Yasası'nin İlk Önermes ) Hiçbir plan yapmayan, başarısız olmanın planım yapıyor demektir. Hiç kimse bile bile başarısız olmanın planım yapmaz. Hayatta başarısız olmaya ve hüsrana uğramaya peşinen karar verecek tek bir insan bile yoktur. Ancak kişinin tam olarak ne istediğine karar verememesi. Kaza Yasası'na göre, bilinçsiz ve amaçsız olarak yaşamaya karar vermesi anlamına gelir. Böyle bir durumda kişinin basma gelecek şeyler, üzerinde çok az oranda kontrol kurabileceği bir dizi rastlantısal olaydan ibaret olacaktır. Kaza Yasası'na uygun olarak yaşayan insanlar: "Ölenle olanın önüne geçilmez", "neyi bildiğin değil, kimi tanıdığın önemlidir" ve "basan, doğru zamanda doğru yerde olmak demektir" gibi sözler sarfederler. Anlaşılacağı gibi, böylesi insanlar, başarının sadece şansl...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kaza Yasası)

 Başarı-  Başarı Kuralları(  Kaza Yasası)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kaza Yasası ) Hayat, her biri "kazara" mey dana gelen bir dizi rastlantısal olaydan ibarettir. Söz konuşu yasa, bir çok insan tarafından sorgusuz-sualsiz kabul gören ve onlar için bir tür yasa haline gelen psikolojik bir ilkedir. Herhangi bir şeyin doğru olduğuna inanıyorsanız, kendinizce doğru olan bu inancın doğrultusunda bir düşünce ve duygu akışma kapılırsınız; bu inancınız tamamen yanlış olsa bile! (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTI...Devamını Oku »

Başarı Kuralları( Kontrol Yasası( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?)

Başarı Kuralları(   Kontrol Yasası(   Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasası ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Hayatınızı çok dikkatli bir şekilde gözden geçirin ve üzerinizde yoğun bir stres, kızgınlık veya düş kırıklığı yaratan unsurları belirleyin. Bunlar, genellikle kontrolün sizin elinizde bulunmadığı durumların sonucudurlar. Stres dolu bir durumla başa çıkmanın başlangıç noktası, o durumun tam olarak ne olduğunu belirlemektir. 2. Hayatınızda yukarıda anlatılan durumlara yol açan her türlü alanda belirli bir karara varmak için hiç vakit kaybetmeden harekete geçin. Söz konuşu durum ister bir iş, ilişki veya yatırım olsun, isterse de herhangi bir duygu veya düşünce. Bir şekilde harekete geçmek, hem stresinizi azaltır, hem de güç hissinizi i...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasasızın Üçüncü Önermesi

Başarı-  Başarı Kuralları(   Kontrol Yasasızın Üçüncü Önermesi

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasasızın Üçüncü Önermesi ) Hayatinin kontrol altına almak istiyorsanız, önce zihniniz! kontrol altına almanız gerekir. Bütün mutlulukların ve büyük başarıların çıkış noktası, gerçekten istediğiniz şeyleri düşünmek ve tüm benliğinizle arzuladığınız hedefler doğru yönelmektir. Başarılı ve mutlu insanların en büyük özellikleri, sadece istedikleri şeyleri düşünmeleri ve onlar hakkında konuşmalarıdır. Öte yandan başarısız ve mutsuz insanlar, zamanlarının çok büyük bir kısmım istemedikleri şeyleri düşünerek ve onlar hakkında konuşarak geçirirler. İnanç, Beklenti, Çekicilik ve Uyuşma Yasaları'na göre, zamanınızın büyük bir bölümünde neyi düşünüyor ve neler hakkında konuşuyorsanız, başınıza gelecek olanlar da onlardır. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasasi'Nın İkinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Kontrol Yasasi'nın İkinci Önermesi                     )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Kontrol Yasasi'nın İkinci Önermesi ) Kontrollü değişim, kontrolsüz degişime oranla daha büyük başarıların elde edilme sine yol açar, En önemli hedeflerinizi elde etmek üzere her gün çok sıkı bir şekilde çalışırsanız, kendinizi daha iyi hisseder ve bu sayede her zamankinden daha fazla işin üstesinden gelirsiniz. Bunun bir sonucu olarak da, daha üst seviyede bir kontrol duygusu geliştirirsiniz. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık