Başarı

Sağlık, Sağlıklı Beslenme, Başarı

 SAĞLIK, SAĞLIKLI BESLENME, BAŞARI

BAŞARI İÇİN DOĞRU BESLENİN Araştırmalar sağlıklı ve dengeli beslenen çocukların okulda daha başarılı olduğunu ortaya çıkardı. Bir araştırmada, sağlıklı beslenen çocukların okulda daha başarılı olduğu ortaya konuldu. Arastırmada, 5 bin beşinci sınıf öğrencisinin ve ailelerinin beslenme alışkanlıkları, boyları ve kiloları ile ilgili veriler incelendi. Değerlendirmelerin diyet kalite indeksiyle yapıldığı çalışmada 0 ile 100 arasındaki değerlerin sağlıklı beslenmenin göstergesi olduğu açıklandı. Uzmanlar, doymuş yağ ve tuz içeren diyetlerin sağlıksız, ancak meyve, sebze, hububat, lifli gıdalar, protein, ve kalsiyum ağırlıklı diyetlerin sağlıklı olduğunu belirtiyorlar. -YANLIŞ BESLENENLER YÜZDE 41 ORANINDA DAHA BAŞARISIZ- Yapılan araştırmada, meyve ve sebze tüketiminde artış olan öğrencilerin, derslerindeki başarı düzeyinin de arttığı gözlem...Devamını Oku »

Yaşam, İş Dünyası, Kişisel Gelişim, İş Hayatı, Kişisel Başarı

YAŞAM, İŞ DÜNYASI, KİŞİSEL GELİŞİM, İŞ HAYATI, KİŞİSEL BAŞARI

KÖTÜ PATRON KALBE ZARAR Yapılan bir araştırma, kötü patron yadayöneticilerin çalışanların kalp sağlığını etkilediğini ortaya çıktı. Yapılan araştırmada, kötü niyetli ve beceriksiz bir yöneticinin yada patronlar erkeklerde kalp krizi riskini yüzde 60 oranında artırdığı görülürken, bayanlarda bu oranın daha düşük… Araştırma, 3 bin 160 erkeğin yöneticileriyle ilişkilerinin 9 yıl boyunca izlenmesi ve kanlarındaki stres hormonunun ölçülmesiyle yapıldı. Araştırmada, işyerinde kötü bir yöneticiye sahip erkek çalışanların kanlarındaki stres hormonunun yüksek oldu. Araştırma da erkeklerin işyerindeki kötü yöneticilerden daha fazla etkilendiğinin saptandığını ve diğer şartlarla birlikte kalp krizi geçirme risklerinin yüzde 60 oranında arttığının gözlendi. ( kalp krizi, soya, hastalık, ilaçlar, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, nlp, hızlı okuma. Trans. Hipnoz, koçluk, İzmir, iş yaşamı...Devamını Oku »

Zirve İçin Sadece 7 Adım - Zirve - Başarı - Ceo - İş Yaşamı

Zirve İçin Sadece 7 Adım - Zirve - Başarı - CEO - İş Yaşamı

Zirve İçin Sadece 7 Adım Dünya daha bir hızlı mı dönmeye başladı yoksa şirketlerin istediklerine biz mi ulaşamıyoruz? Bizleri strese sokup, iş yaşamındaki verimliliği azaltan bu isteklerle başa çıkmak gerçekte düşünüldüğü kadar zor değil.İnsan kaynakları uzmanları, üç tip çalışan tipinin olduğunu açıkladı: 1. Kendine olması gerekenden fazla güveni olan ve bu nedenle, kendini geliştirme gereği hissetmeyen. 2. Yaptığı işten sürekli tereddüt duyan ve bunun neticesi olarak, işinde hata yapmaya mahkum olan. 3. İş yaşamını ve çalışma metotlarını bir dengeye oturtabilmiş, devamlı daha iyiye ulaşmak için emek harcayan. Şüphesiz, her firmanın hayalindeki üçüncü tip çalışan portresi. İşte size bu portreyi oluşturmak için gereksiniminiz olan yedi ipucu: Hep Daha İlerisini Hedefleyin Unutmayın ki, her yönetici tuttuğunu koparan, kararlı elemanları sever. Mesl...Devamını Oku »

Sınav 24 Başarı Seti E- Cd'Lerini İndirme İçin Tıklayın

 SINAV 24 BAŞARI SETİ E- CD'LERİNİ İNDİRME İÇİN TIKLAYIN

Sınav 24 Başarı Seti E- Cd'leri ****Sınav 24 Başarı Seti E- Cd'lerini nereden indirebilirim? SINAV 24 BAŞARI SETİ E- CD'LERİNİ İNDİRME İİN TIKLAYIN # Sınav 24 Başarı Seti Bilinaltı Teknikleri İle Motivasyon İ disiplin z Gven e- CD'Sİ # Sınav 24 Başarı Seti Bilinaltı Teknikleri İle Sper ğrenme e- CD'Sİ Devamını Oku »

Hitabet Sanatı ( Başarı )

Hitabet Sanatı ( Başarı )

Hibir Şey, Bir Şeyler Başarmaya Hazır Bir Grup İnsanı, Toplantıya Gelirken Hazırlık Yapmayan Bir Lider Kadar Sinirlendirip fkelendirmez Bir toplantıya hazırlanırken, şu yedi adımı takip edin: 1. Program hazırlayın (Başlıklar, ierik, sre, katılımcıların katkıları vb.) 2. Toplantı ncesi grubun kilit yeleri ile tek tek grşn (toplantının havasını istediğiniz şekle daha kolay sokarsınız) 3. Bir nceki toplantı kararlarının sonuları ve değerlendirmelerini ğrenin. (zerinde konuşulmuş ancak sonulandırılmamış meseleler toplantılarda gereksiz zamanınızı alır) 4. Grsel araları nemseyin (Grmenin ğrenmedeki payı yaklaşık %75'dir) 5. Muhtemel soruları tahmin edin ve cevaplarına hazı...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık