Başarı

Kişisel Başarı

Kişisel Başarı

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM KİŞİSEL BAŞARI, ( Kişisel Başarı Yolculuğunda Neresindesiniz? ) Kişisel başarının en önemli noktası kişinin kendisini en iyi şekilde tanımasından geçer. Kendinize şu soruları sorabilirsiniz? Kendimi hangi konuda daha iyi duruma taşıyabilirsiniz? Hangi durumlarda sorun yaşıyorum? Kendimde gördüğüm negatif duygu ve düşünceler nelerdir.Kendinize seminer planı yapın. Kişisel gelişim ve başarı seminerlerinin neler olduğunu öğrenin ve bunları bir kağıda yazabilirsiniz.. Daha sonra ben şu konularda eksiğim var ve eğitim almam gerekir dediğiniz seminerlere katılmaya çalışın. Seminerleri gerçekten o alanda uzman olan kişilerden almaya özen gösterebilirsiniz. Her ay en az 3 adet kişisel gelişim kitabı okuyun ama doğru seçilmiş ve doğru yazarların kitaplarını okuyun. Çünkü bu kitaplar kendinizle ilgili en yeni araştırmaları ve b...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Videoları(Başarılı Yöneticilik Ve Nlp)

Kişisel Gelişim Videoları(Başarılı Yöneticilik ve NLP)

Kişisel Gelişim Videoları(Başarılı Yöneticilik ve NLP) (video, videolar, nlp, nlp nedir,ilginç videolar, video komik, kişisel gelişim videoları, video izle, video indir, bedava video, video klipler, videos, online video, kişisel gelişim, kişisel başarı)...Devamını Oku »

Anne Baba Okulu(Başarılarımla Varım -2)

Anne Baba Okulu(Başarılarımla Varım -2)

Başarılarımla Varım -2 Sevgi, koşullu olarak ortaya çıktığında, küçük çocuklar üzerinde olumsuz etkileri olacaktır. Bir yıl kadar önce, komşumuzda bir doğum günü partisine katılmıştım. Herkes gülerek ve şakalaşarak odada oturuyordu. Partinin ev sahibi olan çift, 3 yaşındaki oğullarını yatırdılar. Yarım saat sonra, çocuk odaya geri gelip ortaklıkta dolaşmaya başladı. Babası çok kötü bir tarzda "Lanet olasıca! Sana yatakta kalmanı söylemiştim." diye bağırınca çocuk hemen geri çekilmişti. Birkaç dakika sonra lavaboya gitmek için izin isteyip kalktım. Köşeyi döndüğümde çocuğu, koridorda oturmuş ağlıyor bulmuştum. Durup ona niye ağladığım sorduğumda gözyaşlarından ıslanmış yüzünü bana çevirmiş ve "Sizce babam beni seviyor mu?" diye sormuştu. Bu örnekler oldukça dramatik olmasına rağmen, çocuğunuzla koşulsuz sevgiyle iletişim kurmamanın tesirlerim açıkça göstermektedir. Ebeveyn sevgisinin koşullu olarak gösterilmes...Devamını Oku »

Anne Baba Okulu(Başarılarımla Varım)

Anne Baba Okulu(Başarılarımla Varım)

Başarılarımla Varım Bu inanç da, ebeveynlerin, çocuklarından giriştikleri her işte en iyisini yapma istekleri sonucundan doğmaktadır. Elbette hepimiz çocuklarımızın başarılı olmalarını ve kendilerini iyi hissetmelerini isteriz. Fakat, çocukların ne yaptıkları ve bir birey olarak kim olduklarının onay veya reddi arasındaki ayırımı yapmayı anlamaları önemlidir. Başka bir deyişle, ebeveynin belli bir davranışı onaylaması çocuk tarafından sevgi olarak algılanabilir. Bunun tersi de geçerlidir. Anne-babanın bir davranışı beğenmeyişi çocuk tarafından bir sevgisizlik belirtisi olarak düşünülebilir. Bu eğilim, özellikle küçük çocuklarda sıkça görülmektedir. Çocuk kesinlikle bilmelidir ki anne-babanın sevgi ve onayı o anki başarı veya başarısızlıklardan bağımsızdır. Bu önemli kavram "koşulsuz sevgi" diye adlandırılmaktadır. Kısaca, sonuç ne olursa olsun sevgimizi onlardan esirgemeyeceğimizi çocuğun bilmesi "koşulsuz sevgi" manasına...Devamını Oku »

Kitaplık(Nlp İle Başarının İç Oyunu)

Kitaplık(NLP ile Başarının İç Oyunu)

NLP ile Başarının İç Oyunu Yazar: Mustafa Kılınç Yayın Evi: KARİYER YAYINCILIK Açıklama: Herkesin hayallerinde bir başarı fantezisi vardır. Başarılı olmak; zengin olmak, konum sahibi olmak, şöhret olmak veya güçlü olmak. Başarı bu saydıklarımızla özdeş manaya mı geliyor acaba? Yoksa bunlara sahip olup da başarısız olan insanlar yok mudur? Bunları elde edip de mutsuz olan insanların sayısı bir hayli fazladır. O zaman başarı kavramının mutluluk kavramıyla aynı anlamda olması gerekir. Zengin olmadan, güçlü veya şöhretli olmadan da yaptıkları işten doyuma ulaşan, yaşadıkları hayattan zevk alan insanlar gerçek başarıya ulaşmış insanlardır. Başarının fantezi düny...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık