Başarı

Müşteri Yönetimi, Müşteriler, Müşteri, Wal-Mart'In Başarı Sırrı

MÜŞTERİ YÖNETİMİ, MÜŞTERİLER, MÜŞTERİ,   WAL-MART'ın Başarı Sırrı

MŞTERİ YNETİMİ, MŞTERİLER, MŞTERİ, SATICININ KİMLİĞİ Satır Satır Satıcı Bazen kızdığımız, bazen hoşlandığımız satıcılara her gelen bir şeyler sylyor. Acaba satıcıyı anlatan belli kriterler var mı? Varsa nelerdir? Enine boyuna satıcı kimliğinin bilinmesi hem kendileri aısından hem de alışveriş yapanlar iin byk fayda sağlayacaktır. İşte satırlarda satıcı... * Mşteriyi o malı almaktan uzaklaştıran sebepleri bir bir ortadan ka...Devamını Oku »

Müşteri Yönetimi, Müşteriler, Müşteri, Wal-Mart'In Başarı Sırrı

MÜŞTERİ YÖNETİMİ, MÜŞTERİLER, MÜŞTERİ,   WAL-MART'ın Başarı Sırrı

MŞTERİ YNETİMİ, MŞTERİLER, MŞTERİ, WAL-MART'ın Başarı Sırrı Senelik cirosu 300 milyar dolar olan ve her 10 Amerikalıdan 8'inin alışverişini oradan yaptığı ABD'nin en byk perakende devi Wal-Mart'm kurucusu Sam WAL-TON'un satışta dnya devi olmasını sağlayan ve her yerde bulunmayan aşağıdaki sırlar, her geri zihniyetli işletmeyi yerle bir edecek kuvvettedir. Milyar dolarlar değerindeki bu bilgileri her işletme byk bir hassasiyetle ele almalı, ilke olarak benimsemelidir. * Başarılı ve daima tutkulu olmak iin bağlan! * Başarını; sana yardımcı olanlarla paylaşmayı bil! * Kendini ve başkalarını; ryalarına, hedeflerine ulaşmak iin motive et! *&nb...Devamını Oku »

Para, Para Kazanmak, Para Kazanma,Başarının 10 Kuralı

PARA, PARA KAZANMAK, PARA KAZANMA,BAŞARININ 10 KURALI

PARA, PARA KAZANMAK, PARA KAZANMA, Para Kazanma ve Kullanma Sanatı BAŞARININ 10 KURALI Psikolojinin bir iş adamına faydalı olması ancak 10 kuralla mmkn olabilir diye dşnyorum. Bu 10 kuralı maddeler halinde ele alırsak, pratiğe geme şansını da artırmış oluruz. 1- Satış imkanlarımızı elverişli hale getirmek Bizim en belli başlı konularımızdan biri de mşterilerimizin hoşnutluğunu kazanmaktır. Bu sebeple srekli araştırmalar yapmak ve mşterilerin ne beklediğini ortaya koymak...Devamını Oku »

Zeka - Kişisel Gelişim, Kişisel Başarı- Evrim

 ZEKA - KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- EVRİM

ZEKA - KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- EVRİM I. Niceliksel Evrim ocuğun Gelişmesi - lmn devreye sokulması sayılarla ve okunaklı bir biimde ocuğun zihinsel gelişmesini ve bunlardan yola ıkarak izimlerin ifade edilmesini sağlamıştır. Bunun ortaya ıkardığı niceliksel değerlendirmeyi ve greceli olarak karmaşık kuramsal ve pratik sorunların stnde durmayacağız. Ne var ki iki sorunun ele alınması gerekmektedir, lki, bir bireyin gelişimindeki srekliliğiyle ilgilidir. İkincisi ise bu gelişim devrelerinin trdeşliğiyle ilgilidir. A) Bireysel Gelişimin Sabitliği -Literatrde bulduğumuz veriler (rneğin 17. şekildeki eğrilerin yks...Devamını Oku »

Zeka - Kişisel Gelişim, Kişisel Başarı- İşleyiş

 ZEKA - KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- İŞLEYİŞ

ZEKA - KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEK BAŞARI- İŞLEYİŞ Zekdan kaynaklanan birok eylem vardır ve bunları tanıtmak dahi birka sayfa gerektirir. Bilimi, tekniği, sosyal kurumları (bu son sayılanlar da geniş lde zeknın ifadesidir) ve sanatı oluşturan uygulamaları anımsayalım. Bunlarda nesnel biimleri, nesnel zekyı grebiliriz. İkinci blmde betimlenen yntemler eylem durumunda bir zek iin rnek oluşturmaktadır. Bir mekanizmanın, bir kurumun sosyal alışkanlıkların işleyişini anlamak, bunları kendi amaları, ihtiyaları ya da istekleri doğrultusunda kullanmak, hava olsun, ekonomik olaylar olsun, bir seimin sonuları olsun, ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık