Bilinçaltı

Ürünlerimiz - Erteleme Alışkanlığından Kurtulun Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Erteleme Alışkanlığından Kurtulun Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Erteleme Alışkanlığından Kurtulun Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Yaptığınız seimler yaşamın yapı taşlarıdır. Bugn yaptığınız veya yapmadığınız her şey yarınınızı yaratır.Bazen hepimiz elimizdeki işi erteleriz. Fakat bazılarımız gerek erteyeyicilerdir. Srekli olarak zor işlerden kaınırlar, oyalanmak iin neden ararlar ve neden bulmakta zorlanmazlar. Erteleme, byk lde duyguları dzenlemekte ve duygusal geleceğinizi tahmin etmekte yaşadığınız glkten kaynaklanır. Diyetime pazartesi başlayacağım ,Egzersizimi bugn yerine yarın yapacağım., Patronum iin bu raporu birka gn iinde yapacağım., Koşmaya daha sonra gideceğim, yağmur yağmazsa., Ev işime/kurs devime/denememe yarın başlayacağım. Bu durumlardan size tanıdık ...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Yaratıcılığınızı Geliştirin Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Yaratıcılığınızı Geliştirin Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Yaratıcılığınızı Geliştirin Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Yaratıcılık, olmayan birşeyi hayal edebilme, bir şeyi herkesten farkli yollarla yapabilme ve yeni fikirler geliştirebilme yeteneğidir. Başka bir deyişle yaratıcılık herkesin grdğ şeyi aynı grp onunla ilgili farklı şeyler dşnebilmekdir. Yaratıcılık gnlk olaylara ve nesnelere herkesten farklı bakabilmek ve farklı yaklaşım tarzı geliştirebilmektir. Yaratıcılık, olağan, gnlk şeylerin zel olmasını, zel şeylerin de daha ok gnlk hayata girip doğal şeyler olmasını sağlar. Eğer hayatınızdaki gnlk şeyleri farklı ve yeni yollarla yapıyorsanız bu sizin yaratıcılığınızı gsterir. Kimisinin aklına yaratıcılık deyince Bethooven, Mozart gibi dahiler gelirken, kimisinin aklına Da Vinci, Picasso gelir. Kimisi iin J.R.R Tolkien, kimisi i&cced...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Yükseklik Korkusunu Yenin (Akrofobi) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Yükseklik Korkusunu Yenin (Akrofobi) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Ykseklik Korkusunu Yenin (Akrofobi) Yksekten aşırı derecede korkanlar, yksek bir yere ıktığında bacakları titreyip başları dnenler, dikey mesafeleri olduğundan daha yksek gryorlar. Yksek bir yerden aşağıya baktığınızda panik oluyor ve aşırı heyecanlanıyor. Yksekliğin, yksek binaların, uurumların vs. dşncesi bile sizi sinirli ve diken stnde gibi olduğunu dşnyor. Yksek yerlere giderken kalp arpıntısı, nefes kesilmesi, titreme yaşıyor. Akrofobiniz (ykseklik korkunuz) sizin seyahat etmenize ve eşitli aktivitelerin keyfini srmenize engeliyor olabilir. Bu kişiler ne kadar ok korkuyorlarsa, ykseklik mesafesiyle ilgili yaptıkları hatalar da o kadar byk oluyor. Psikologlar akrofobiyi, normal olarak algılanan bir şeyden aşırı korku duymak olarak nitelendiriyorlar. Bu ko...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Agorafobi – Açık Alan Korkusu Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Agorafobi – Açık Alan Korkusu Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Agorafobi Aık Alan Korkusu Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Aık alan fobisi yani Agarofobi ok sık grlen Fobik bozukluklardandır. Agarofobisi olan bir kişi kaışın g olacağını dşndğ ya da ihtiya duyması halinde yardım alamayacağına inanması gibi durumlarda bulunmaktan ok korkar. Agarofobi (Aık alan Korkusu) kişide ok ileri boyutlara ulaşmışsa kişi kendisini tmyle eve kapatabilir. Zihninin ierisindeki yoğun kaygılardan kurtulamaması sebebiyle dışarıya ıkmaya cesaret edemez. Fiziksel olarak rahatsızlanmak, bayılma korkusu, kalp krizi geirmek, ağlama krizine girmek gibi kaygılar en sık grlen rneklerden sadece birka tanesi. Eğer kişi arkadaş, akraba gibi destek alabileceği yakınlarından ve kaış yollarından da uzaktaysa kaygı dzeyi daha da artacaktır. &n...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Anti Aging (Yaşlanma Karşıtı) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Anti Aging (Yaşlanma karşıtı) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Anti Aging (Yaşlanma karşıtı) Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Yaşlanma en basit tanımıyla geen yılların vcutta meydan getirdiği değişikliklerdir ve doğumla başlayıp lmle sona eren btn bir sreci ifade eder. Yakın gemişte en uzun yaşayan insanın yaşına baktığımızda 122 olduğu grlyor. Halbuki insanlara ait hcreler labaratuar şartlarında incelendiğinde 150 yıl canlı kaldığı grlmekte. Bu da insanın gerekli şartlar sağlandığında bilinenlerin aksine daha da uzun yaşayabileceğinin aık ve net bir gstergesi durumunda. Subliminal mp3 albmmz kullanarak fiziksel ve zihinsel yaşlanma srecinizi yavaşlatın. Hayata karşı tutkunuzu canlandırın ve genlik ruhunuzu bugn yeniden kazanın! * Olduğunuzdan daha yaşlı grndğnz m dş&...Devamını Oku »

1 2 3
Yukarı Çık