Ürünlerimiz - Yükseklik Korkusunu Yenin (Akrofobi) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Ürünlerimiz - Yükseklik Korkusunu Yenin (Akrofobi) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Yükseklik Korkusunu Yenin (Akrofobi)


Yüksekten aşırı derecede korkanlar, yüksek bir yere çıktığında bacakları titreyip başları dönenler, dikey mesafeleri olduğundan daha yüksek görüyorlar. Yüksek bir yerden aşağıya baktığınızda panik oluyor ve aşırı heyecanlanıyor. Yüksekliğin, yüksek binaların, uçurumların vs. düşüncesi bile sizi sinirli ve diken üstünde gibi olduğunu düşünüyor. Yüksek yerlere giderken kalp çarpıntısı, nefes kesilmesi, titreme yaşıyor. Akrofobiniz (yükseklik korkunuz) sizin seyahat etmenize ve çeşitli aktivitelerin keyfini sürmenize engeliyor olabilir. Bu kişiler ne kadar çok korkuyorlarsa, yükseklik mesafesiyle ilgili yaptıkları hatalar da o kadar büyük oluyor. Psikologlar akrofobiyi, "normal olarak algılanan bir şeyden aşırı korku duymak" olarak nitelendiriyorlar.  Bu korku zihninizin içinde oluşturuldu – zihniniz bu gerçek dışı yükseklik korkusunu kendisi oluşturuyor. Yükseklik korkusunu kendiniz için oluşturduğumuzdan, yükseklik korkunuzu yine siz yenebilirsiniz.

"Yükseklik Korkusu Yenin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  sizin  yükseklik korkunuzun oluştuğu bilinçaltınıza odaklanır ve  yükseklik fobinizi sonsuza dek iyileştirebilirsiniz."Yükseklik Korkusu Yenin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  sizin olumsuz düşünce kalıplarınızın farkında olmanızı ve onları olumlu’ ya  çevirmenizi sağlar. Kendinizi yükseklik korkularınızdan  özgürleşmeye davet ediyoruz, sizi engelleyen sizi engelleyen korkunuz dan kurtulup yaşamınızın keyfini sürmenizi kalsın.  "Yükseklik Korkusu Yenin” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’sini kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

CD’lerini Nasıl dinlemem gerekiyor?
 
Bilinçaltındaki kayıtların olumlu olan yenileriyle değişmesi devam eden döngüyü kıracaktır.Yavaş yavaş yaşamınızın efendisi olma sürecini daha hızlanacaktır. Bu çalışmayla var oluşumuzun mükemmel olduğu, yaşamımızın tüm sorumluluğunun bize ait olduğu, sonsuzlukla uyum içinde olduğumuzun bilincine varırız. Deneyimlerimizin değişmesine olanak sağlarız. "Yükseklik Korkusu Yenin” Bilinçaltı Telkin CD’sini en az 21 gün dinlemelisiniz. Günde yarım saat, dinlemeniz "Yükseklik Korkusu Yenin” konusunda gelişiminizi tamamlamanız için gereklidir. Eğer bir süre kullandıktan sonra bir etki görmediğinizi hissederseniz dinleme sürenizi uzatın. Bazı kişilerde etkiyi hissetme süresi 21 günü aşabileceği gibi, 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. "Yükseklik Korkusu Yenin” alanındaki gelişiminizin kalıcı olmasını istiyorsanız, bir CD’yi çalışma sürenizi 3 aya kadar uzatabilirsiniz.  Uzun olumlama gruplarından ise günde en az 3 kez dinleyin. Bu CD’yi mutlaka kulaklıkla dinlemeniz gerekiyor.
 
CD’yi dinlerken oturuyor ya da uzanıyor olmanız en uygunudur. En tercih edilecek zaman ise sabah kalktığınızda ya da akşam yatarken ayıracağınız zamandır. Bilinçaltı bu anlarda daha alıcıdır.  Ürünü mp3 çalarınıza ya da benzer başka bir alete kopyalayabilirsiniz. 
 
Hangi teknik kullanıldı?
 
Subliminal mesaj, kelime anlamıyla başka bir objenin içinde gömülü bir işaret ya da mesaj olarak adlandırılabilir. Yani anlayacağınız gibi insanın ilk algılama durumunda gizli kalarak bilincin değil de, bilinçaltının algılaması üzerine tasarlanmıştır.
 
Bu teknikte, kaydedilen ses, insan kulağının duyamayacağı bir frekansa çıkarılmıştır. Mp3′ünüzü çalarken herhangi bir müzik ya da mesaj duymazsınız. Ancak ses düğmesini orta yükseklikte açık tutun. Siz duyamasanız da bilinçaltı ortamdaki sesi algılayacaktır.

Dinlediğinizde neler olacak?
 
Engelleriniz ya da sınırlarınız kaldırmanızda etkili bir silah olacaktır. Hızlandırılmış bir biçimde eskimiş deneyimlerinizin yerine özgürleşme deneyimleri yaşanmaya başlanmıştır.
 
Bu CD ile beraber yenilenen bilinçliliğin, yeni olasılıkların, yeni kaynakların farkına varacaksınız. Ve bu farkındalık herkes için farklı zamanlamalarda algılanabilir. Kiminde etki 1 haftada hissedilebilirken kimisinin etkiyi alma süreci 3 – 4 ay gibi çok daha uzun zamana yayılabilir. Bu durumda yapılması gereken en uygun şey, kuralına uygun şekilde CD’yi dinlemeye devam etmektir.

 
Ayrıntılı bilgi ve Sipariş için: Subliminal Telkin CD'leri


İletişim:
SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri CAD. No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir
 

Tel: 0232 4225954

Cep: 0353 6673224

E-mail: [email protected]

 

Sitelerimiz:

www.sayginnlp.com

www.kisiselgelisim.gen.tr

msn:[email protected]

Bu ürün şu konularla ilgili olabilir : yükselik korkusu akrofobi yükseklik korkusunu yenmek telkin telkin cd bilinçaltı telkin subliminal telkin telkin mp3 yükseklik korkusunu yenin

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık