Eğitim Koçluğu

Eğitim Koçluğu

Nedir bu Eğitim koçluğu, hatta yeni alanlarıyla kariyer koçluğu, motivasyon koçluğu, satış koçluğu vs profesyonel koçluk bu liste daha uzatılabilir.
Eğitim Koçluğu  kimdir ?
Eğitim koçluğu ise öğrenciye eğitim hayatında ve tabi ki vazgeçilmez olan sınavlarımızda (YGS-LYS-SBS-KPSS-KPDS-ALES-DGS VS…) öğrencilerimizin yanında olan yol gösteren sorunlarının çözümü konusunda ona yön veren anlamında ifade edebilir.

Eğitim Koçluğu ne kadar etkili olabilir ki ?
 
Bir öğrencinin hayata bakış açısında önemli değişiklikler yapabilecek kadar etkili… Öğrenci doğal olarak zorlandığı konularda yardım almak istediğinde ve  bu yardımı aldığında, almayanlara göre çok daha az hatalara düşerek sorunlarına çözüm bulmaktadır. Öğrenciler bütün sene boyunca aldıkları eğitim ve edindikleri bilgilere sınav esnasında sınavı kazanamayacağı endişesi , motivasyon eksikliği , kendine güvenememe gibi etkenler adapte olmasını engelleyerek sınavda istediği performansa ulaşamamasına sebep olmakta ve verilen emeklerin hepsi boşa gitmiş olabiliyor.

Eğitim Koçluğu bir kurs mudur?
 
Öğrenciye belli şeyleri öğretip bırakılmakta mıdır? Bu süreç programıdır. Öğrencinin öğrencilik hayatı boyunca devam edebileceği gibi sınav yıllarında da olabilir. Öğrenci koçluğun en önemli noktalardan birisi de takiptir.

Eğitim Koçluğu Sistem nasıl işliyor?
 
Öğrenci ilk olarak koçuyla tanıştırılıyor, sonra tanı analiz programlarıyla öğrencinin tüm bireysel, çevresel ve eğitimsel özellikleri ortaya çıkarılıyor.  Yakından tanıma bu programda oldukça önemli bir yer kaplıyor.İstediğiniz hedefe, istediğiniz performansa ulaşmak için öğrenci ile koç arasında planlı bir gelişim ilişkisi kuruluyor. Bu ilişki sonucunda sizler de akademik başarı yükseldiği gibi disiplinle ilgili problemleri de büyük ölçüde ortadan kaldırılıyor. Öğrenci koçluğu sistemi ile akademik başarıda, eğitim hedeflerinizin yerine getirilmesinde, problemlerinizin çözümünde anahtar yöntemler sunuluyor ve bunu en kısa sürede başarmak için caba sarf ediliyor.
 
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Eğitim Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki Eğitim Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki Eğitim Koçluğu Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık