Kadınca

Göz Şekline Göre Makyaj Yapmanın Püf Noktaları

Göz Şekline Göre Makyaj Yapmanın Püf Noktaları

Göz şekline göre farklı makyaj teknikleri uygulamanız gerektiğini biliyor muydunuz? Her göz şekline uygun farklı makyaj teknikleri ile en güzel sonucu almanız mümkündür. Göz şeklinizi bilmiyorsanız, göz şeklinizi öğrenmek için şu yazımızı okuyabilirsiniz ya da konumuzdaki resimlere dikkatlice bakabilirsiniz: Şimdi sizlere göz şeklinize göre makyaj tekniklerinden bahsedelim. ÇIKIK GÖZ Makyajı nasıl yapılır? Bu göz şeklinde göz kapağı daha ön planda ve şiş göründüğü için, göz kapağını geriye çekicek şekilde bir makyaj uygulanması gerekir. 1) Öncelikle göz kapağına koyu renkli mat bir far sürülür. 2) Gölge far göz kapağı üzerinde yoğunlaşır ve soluklaşarak kaşlar...Devamını Oku »

Kadın Ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

Bir kadın bir erkeği, bir erkek bir kadını nasıl baştan çıkarır? Basit bir gülümsemeden pahalı bir akşam yemeğine kadar karşınızdaki insanı baştan çıkartan öneriler.. 1. Nemli gözler Karşılıklı konuşurken sıcak ve derin bakışlarla gözlerine bakın. Gözlerinizi ondan ayırmakta zorlandığınızı gösterin. Bu tekniği özellikle erkekler kullanabilir, kadınlar beğenildiğini anlamaktan hoşlanır. Kadınlar sıcak ve nemli bakışlarla erkekleri etkileyebilir. 2. Görsel şölen Sevgilinizle romantik, güzel mekanlara gidin. Karşılıklı oturarak birbirinizi keşfedin. Gözlerinizden, saçlarınızdan, omuzlarınızdan konuşun. Vücudu hakkında güzel sözler işitmek kadınları her zaman etkiler, partnerinin onu ne kadar seksi bulduğunu anlamasını sağlar. Bu teknik erkekler için biraz tehlikeli olabilir. Bu açılımlar kadınları yatak odasına kadar götürebilir. ...Devamını Oku »

Kadın Sığınma Evleri Adres Ve Telefon Numaraları

Kadın Sığınma Evleri Adres Ve Telefon Numaraları

kadın sığınma evleri adresleri kadın sığınma evleri istanbul ankara ankara Kadına yönelik şiddet konusunda devletin sunduğu hizmetler ve kadına ilişkin politikalar Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü ile Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü tarafından planlanır. Başvurulabilecek Yerler: İstanbul Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi 0212 292 77 39 İstanbul Üniversitesi Çapa Erişkin Psikiyatri 0212 414 24 10 İstanbul Üniversitesi Çapa Çocuk Psikiyatri 0212 414 20 00- dahili 1390 SHÇEK İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü 0212 511 42 75(5) SHÇEK İstanbul Gazi Mahallesi Toplum Merkezi Devamını Oku »

Yukarı Çık