Kişisel Gelişim

Sağlık, Fast Food, Cips

Sağlık, Fast food, Cips

Sağlık, Fast food, Cips Fast food ürünlerinde ve cipslerde sağlığa zararlı olan doymuş ve trans yağların çok fazla oranda… Fast food ve cips üreticileri, aklı başına geliyor. Bu ürünlerde kullanılan doymuş ve trans yağların miktarları azaltılıyor. (Sağlık, Fast food) Fast food yiyeceklerden ve atıştırmalıklardan vazgeçmek çok zor. Bu yiyecekleri mümkün olduğu kadar sağlıklı hale getirmek! Salatanın, balığın, tavuğun, tahılın, bakliyatın da içinde olduğu yeni ve sağlıklı fast food yiyecekler dizayn etmek ve artık hayatımızın bir parçası haline gelen ama sağlığa zararlı olabilecekleri de kesinleşen burgerlerden, kızarmış patateslerden, mayonezli mönülerden daha sağlıklılarına geçmek. (Sağlık, Fast food) (fast food, fastfood, fast food nation, fast food tycoon, fast food restaurant, fast food tycoon 2, cips ) DERLEYEN: DRPİST Devamını Oku »

Kadın, Makyaj, Makyaj Malzemeleri, Makyaj Teknikleri

KADIN, MAKYAJ, MAKYAJ MALZEMELERİ, MAKYAJ TEKNİKLERİ

Makyaj malzemesi, Makyaj teknikleri, Makyaj,Türk Kadını Türk kadınının kozmetik ürünlerden en çok ruju kullanmaktadır. Türk kadınının gözde kozmetik ürünleri arasında yer aldığını, rimel sürmeden sokağa çıkmama alışkanlığı bulunan kadın sayısının bir hayli fazla…Türkiye’de bayanların, göz farı ve allık kullanmayı da sevdiği bilinmektedir, Türkiye’de kadınlar makyaj malzemeleri içinde ruj başta olmak üzere en çok rimel, göz farı ve allığı kullanıyor. (makyaj malzemesi, makyaj teknikleri, makyaj malzemeleri, Makyaj ) Türk kadınının, makyaj konusunda son yıllarda giderek bilinçlenmekteler ve.Makyaj ürünlerinde aşırılıktan ve abartılı görünümden kaçınıyorlar. Özellikle de Bu trendi renk tercihlerinden anlayabiliriz. (makyaj malzemesi, makyaj teknikleri, makyaj malzemeleri, Makyaj ) . Kadınlar daha çok bakım yapan ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan teknolojileri içeren makyaj ürünlerini terci...Devamını Oku »

Depresyon Geleceğini Haber Vermiyor! - Depresyon - Bunalım - Psikoloji

Depresyon Geleceğini Haber Vermiyor! - Depresyon - Bunalım - Psikoloji

Depresyon Geleceğini Haber Vermiyor! Bazı bireylerde fiziksel yakınma ve rahatsızlıklar daha belirgin iken, kimilerinde düşünsel ve duygusal bozuklukların hakim olması söz konusu olabilir. İntihar eğilimi ve düşüncesi de her depresyon geçiren bireyde bulunmayabilir. Ancak mutlaka anımsanması gereken şey depresyonun uygun bir tedaviyle bütünüyle düzelebileceğidir. İşte duygu durumundaki belirtiler • Ruh halinde genel bir durgunluk ve neşesizlik • Özsaygı ve özgüvenin yitirilmiş olması • Umutsuzluk • Suçluluk duygusu veya kendini işe yaramaz olarak görme • Çeşitli korkular • İntihar etme düşünceleri • Düşünmede yavaşlama • Kolay karar verememe • Hafıza zayıflığı • Odaklanamama ve dikkatsizlik • Geleceğe yönelik umutsuzluk ve olumsuzluk Fiziksel yakınmalar • Hırçınlık <...Devamını Oku »

Köpekler De Soyut Düşünebiliyor - Araştırma - Bilim

Köpekler de Soyut Düşünebiliyor - Araştırma - Bilim

Köpekler de Soyut Düşünebiliyor Avusturya'daki bir üniversite tarafından yapılan araştırmada, aralarında Border Collie, Avustralya çoban köpeği gibi ırkların bulunduğu 4 köpeğe bilgisayar monitöründen çeşitli resimler gösterildi. Köpek ve manzara resimleri gösterilen köpeklere, bilgisayar monitörüne dokunarak köpek resimlerini seçmeleri durumunda ödül olarak yiyecek verildi. Birkaç defa daha farklı köpek ve manzara resimleri gösterilen köpekler, yine hemcinslerinin bulunduğu resimleri seçti. Araştırmacılar, bu neticenin, köpeklerin bir soyut kavram oluşturup sınıflandırma yapma becerileri olduğunu gösterdiğini açıkladı. Daha önce yapılan bir araştırmada da, köpeklerin gördükleri şeyleri yorumlayabildikleri açıklanmştı. Derleyen: Yusuf BAL (kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, bireysel başarı, hızlı okuma, koçluk, nlp, bilim, araştırma, köpek, düşünce, düşünme, ...Devamını Oku »

Cildinizin Daha Güzel Görünmesi İçin Tavsiyeler - Cilt Bakımı - Güzellik

Cildinizin Daha Güzel Görünmesi İçin Tavsiyeler - Cilt Bakımı - Güzellik

Cildinizin Daha Güzel Görünmesi İçin Tavsiyeler • Alaşımında nikel bulunan takılar takmamaya çalışın. Bu çeşit takılar ciltte kızarıklık ve kaşıntıya neden olaibliyor. • Parfüm alerjisi de cildin tahriş olmasına yol açabiliyor. Eğer alerjiniz varsa cildinize sıkacağınıza giysinizin üzerine sıkın. • Geçici dövmeden kaçının. Bu tip dövmelerde PPD adı verilen kimyasalı da içeren koyu renkli saç boyası yer alıyor. Bu nedenle geçici dövmeler derinizin kabarmasına yol açabilir.Üstelik cildiniz bir kez böyle bir tepki verdiğinde haytınızın boyunca bu durumu yaşayabilirsiniz. • Retinol (A vitamininin bir türü) içeren cilt kremlerinin kırışıklıkları gidermede etkili olduğu artık kanıtlandı. • Ancak kırışıklardan korunmanın en iyi yolu güneşten kaçınmak ve sigaradan uzak durmaktır. Sakın unutmayın. Derleyen: Yusuf BAL (kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel geliş...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Yukarı Çık