Kişisel Gelişim

Siyah Noktalar

SİYAH NOKTALAR

Siyah noktalarınızı siz temizleyin İşte uzmanlara göre sivilceyle başa çıkmanın yolları: Gözenekleri Daraltmak İçin Gözeneklerin açılması için ilk etapta gözenekleri kapatmaya çalışmak yerine, yağ ifrazatını durdurmak ya da dengelemek lazım. Yağlı ciltler daima su miktarı az olan ciltlerdir. Su miktarı az olduğu zaman ölü hücrelerin doku yüzeyine çıkıp asitli tabaka ile koruma faktörü oluşturması zorlaşır. Bu nedenle cildin yüzeyi dış etkenlerden zarar görür. O halde ciltteki su miktarı arttırılmalıdır. Yağ ifrazatının yavaşlatılması, ciltteki su miktarının artırılmasıyla mümkündür. Bunun için de su bazlı ürünler kullanılması ve doğru ürünün kullanılması şarttır. Cildinize uygun ürünü kullanmak için de bir uzmana danışmanızda fayda var. 35 yaş altı ciltlerde, gözenekler kendiliğinden kapanır. Gözenekleri Temizleyen Bantlar İşe Yarıyor mu? Siyah noktaları azaltmak için uygulanan yöntemlerden biri de bantlardır. Siyah noktaları kimi zaman tümüyle ortadan kaldıran bu bantların kullanımı ...Devamını Oku »

Ekmek

EKMEK

Doğru ekmeği seçin! Sağlıklı bir yaşam sürmek için günde en az 6 porsiyon tahıl tüketilmesi ve bunun 3 porsiyonunun da tam taneli tahıl olması gerekiyor. Diyetisyen Doç. Dr. Emel Özer, "Beyaz un elde edilirken tam buğdaydan geriye, vitaminin yüzde 5’i, lifin yüzde 20’si kalıyor" dedi. Özer, beyaz un elde edilirken tahılın içindeki sağlıklı unsurların önemli bir bölümünün yok edildiğini belirterek, "Beyaz un elde edilirken tam buğdaydan geriye, vitaminin yüzde 5’i, lifin yüzde 20’si kalıyor. Beyaz un elde etmek için sağlıklı unsurlar elimine ediliyor" diye konuştu. Hastalıkların önlenmesi ve tedavisinde tam taneli tahılların çok önemli etkisi olduğunu ve bunun yapılan araştırmalarla da gösterildiğini kaydeden Özer, "Saflaştırılmış tahıl, vücut ağırlığını ve hastalıklara yakalanma riskini artırıyor" dedi. Özer, tam taneli gıdaların içerdiği liften dolayı bağırsak hastalıklarında, kolesterol düzeyleri düzenlenmesinde, şişmanlığın oluşumunda ve kanserde önleyi...Devamını Oku »

İşi Bahane Etmeyin

İŞİ BAHANE ETMEYİN

İşi bahane etmeyin... Uzmanlar çalışanların mesai saatlerini bahane etmemesi gerektiğini söylüyorlar Sağlıklı beslenme konusunda çalışanların mesai saatlerini ve vakitsizliği bahane etmemesi gerektiğini söyleyen uzmanlar, günün her saati faydalı gıdaların tüketilebileceğini belirtiyor. Son yıllarda beslenmenin sağlık açısından önemi sıkça dile getiriliyor. Uzmanlar bu konuda art arda uyarılarda bulunurken, pek çok kişi çeşitli mazeretlerle dengeli ve sağlıklı beslenemediğinden yakınıyor. Özellikle çalışanlar, yakınan kesimin başında yer alıyor. Gerek iş saatleri, gerekse çalışma koşulları yüzünden beslenmelerine önem veremediğini söyleyen çalışanlara Beslenme ve Diyet Uzmanı Hande Öngün, "İş hayatında ve günlük hayatta beslenme dengesini koruyabilmek sanıldığı kadar zor değil" şeklinde yanıt veriyor. AŞIRIYA KAÇMAMALISINIZ Diyetisyen Hande Öngün, sağlıklı besin seçiminin, açlığı ve kişisel tercihleri yatıştırıcı olmasının yanı sıra çeşitliliği, dengeyi ve aşırıya kaçmadan, sağlığı ko...Devamını Oku »

Yaşam- Küçük Ayrıntılar-Hayat- Ömür-Teknoloji-

YAŞAM- KÜÇÜK AYRINTILAR-HAYAT- ÖMÜR-TEKNOLOJİ-

YAŞAM- KÜÇÜK AYRINTILAR-HAYAT- ÖMÜR-TEKNOLOJİ- Uzmanların yaptığı araştırmalarda, yaşamızda bazı küçük ayrıntılara dikkat edersek mesela; asansör yerine merdivenleri kullanmak, içtiğiniz suyun miktarını artırmak, insan sağlığına büyük katkısı var. Uzmanların özellikle, yaşları 40-70 arasında değişen 25 bin kişiyle yaptığı araştırma “uzun yaşam formülünü” basitleştirdi. Araştırmaya göre, sigara içmeyi bırakmak 5-7yıl, spor yapmak 3-5yıl, gün içinde 5 kez sebze ve meyve yemek de 3-5 yıl kişiin hayatını uzmaktadır. bilim adamlarına göre, günlük yemek listesine bir elma veya bir armudun eklenmesi, kişilerin hayatını 2 yıl uzatıyor. Araştırma, bütün gün oturarak çalışanların 1 saat, bütün gün ayakta duran postacılar veya garsonlar 30 dakika egzersiz yapmaları yaşamlarını3 yıl uzatıyor. ağır koşullarda çalışmakta olan kişiler ise spor yapması gerekmiyor. yaşam, yasam, cinsel yasam, dogal yasam, amerikada yasam, sağlık, teknoloji, hayat, haber, eğitim, hastalık, ...Devamını Oku »

Aşk- Aşk Oyunu-Aşk Sevgi- İmkansız Aşk

AŞK- AŞK OYUNU-AŞK SEVGİ- İMKANSIZ AŞK

AŞK- AŞK OYUNU-AŞK SEVGİ- İMKANSIZ AŞK uzmanların, âşık kişilerdeki duygusal iniş çıkışların kişilerin sağlığı ciddi derecede tehdit ediyor. Duygusal iniş çıkışlar insan vücudu üzerindeki etkisini inceleyen, uzmanlar, âşık kişilerdeki duygusal iniş çıkışların yaşayan kişilerin vücudunda adrenalin oranının yüksek olmasının kalp rahatsızlıklarına neden oluyor. Uzmanlar bu kişilerin "gözbebeklerinin daha büyük olduğunu, avuçlarının terlediğini ve kalp atışlarının normalden daha hızlı olduğu bilinmektedir. âşık kişilerdeki duygusal iniş çıkışların neden olduğu stres kaynaklı rahatsızlıklar ve grip rahatsızlıklarının görülmesine neden oluyor. Mutsuz bir ilişki yaşayan ve sevgilisinden ya da eşinden ayrılan kişilerin bağışıklık sisteminin zayıflıyor. Büyük bir duygusal sarsıntı geçiren kişilerin, eşlerini kaybettikten sonraki ilk altı ay içinde ölüm risklerinin yüzde 50 arttığını bilinmektedir. aşk, ask, ask oyunu, www ask, ask com, ask sevgi, ask siiri, ask siir, www ask co...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Yukarı Çık