Reiki

Reiki(Reiki Çalışmıyor Gibi Görünürse...)

Reiki(Reiki Çalışmıyor Gibi  Görünürse...)

REIKI ÇALIŞMIYOR GİBİ GÖRÜNÜRSE... Reiki uygulayan kişiler beklenen sonuçların her zaman alınamadığını görürler. Bunun sebebi ne olabilir? Bu bölümde bu konuda bazı faktörleri açıklayacağız. Bu bilgilerin size, tedavi odasında veya dışarıda hastaların reaksiyonlarını değerlendirmede yardımcı olacaklarını ümit ediyoruz. Başarısızlık görüntü, .nnün en sık karşılaşılan sebebi, bizim belirli bir etkınin olmasını beklememiz fakat, Reikinin tabi olduğu doğal yasaların başka bir şey getirmesidir. Bu durumda, bizim beklentilerimiz karşılanmamasına rağmen hastada henüz açıkça ortaya çıkmamış mükemmel şeyler gerçekleşmiş olabilir. Ayrıca herkes iç yaşamı hakkında konu§maktan hoşlanmaz ve bu seviyede aslında önemli değişiklikler başlamış olabilir. genellikle bir hasta, içinde neler olduğu konusunda açık bir fikre sahip değildir, bazen tedavinin etkilerinin açıkça hissedilir hale gelmesi aylar alır. Bu nedenle beklentileriniz hemen kar§ılanmadıysa hayal kırıklığına uğramayınız. Reikide kişisel ...Devamını Oku »

Reiki(Bilinçliğin Gelişmesinde Reikinin Yeri)

Reiki(Bilinçliğin Gelişmesinde Reikinin Yeri)

BİLiNÇLİLİGİN GELİŞMESİNDE REİKİNİN YERİ Bugünün açık ikliminde insanlar pek çok hayat problemi için farklı çözümler aramaktadırlar. İyileşmenin fiziksel seviyenin dışında gerçekle§tiği konusundaki farkındalık gittikçe artmaktadır. Madde ile entegre olan zihinsel güç, gittikçe daha a§ikar hale gelmekte, binlerce kişi ateş üzerinde yürümeyi ve güçlü ruhsal tedaviyi deneyimlemektedir. Bu koşullar insanlara uyanmaları ve daha bilinçli farkındalığa gelerek toplumsal zihin bilincini kırmaları için bir fırsat vermektedir. Eski inkar kalıpları ve korkular yüzyıllar boyu nesilden nesile geçmiştir, fakat biz sevginin yeni titreşim frekansını gezegenimizde hissettikçe ve kendimizi ona göre ayarladıkça, onlar yavaş yavaş kaybolmaktadır. Kendimizi insan kardeşlerimizden daha fazla ayıramayız. Öyle bir durum yarattık ki ya işbirliği yapacağız ya da öleceğiz. Ayrılığın eski bilinçsiz kalıpları uzaklaşmakta ve biz barış ve uyumun yeni kollektif bilinçliğine doğru hareket etmekteyiz. Zihin-bilime g...Devamını Oku »

Reiki(Grup Tedavi)

Reiki(Grup Tedavi)

GRUP TEDAVISI Bir kişiye Reiki verirken mutlulugu ve neşeyi payla§manın çok zevkli bir yolu, kişiye diğer Reiki tedavicileriyle birlikte Reiki vermektir. Bu metot yalnızca tedavinin etkinliğini artırmaz, daha zevkli ve daha kısa süreli olur. Grupla Reiki tedavisine katılan kişiler genellikle çok mutlu olurlar. Büyük üstat Dr. Hayaskhi Tokyo'daki Reiki kliniğinde hastalarına bir defada birden fazla kişi tarafından Reiki verilmesine izin verirdi. Biz mümkün olan her zaman öğrencilerimize grup tedavi imkanı sağlamaya çalı§ırız. Tedaviye başlamadan önce kimin başlayacağına ve hangi sıranın takip edileceğine karar vermek önemlidir fakat bu hastanın önünde tartışılacak bir konu değildir. Baş pozisyonlarını uygulayan lider olarak hareket edebilir. Bir kişi baş pozisyonlarını uygularken, diğerleri vücudun üst kısmından başlarlar. Herkesin sezgisine göre duruş süresini tayin etmesi esas olmakla beraber, kişi sayısı fazla ise diğer kişilerin baş pozisyonunu uygulayan kişinin hızına uyum sağlayar...Devamını Oku »

Reiki( Kendinizi Tevavi Etme)

Reiki( Kendinizi Tevavi Etme)

KENDINIZI TEDAVI ETME Muhtemelen Reikiden daha kolay ve etkili hiçbir tedavi metodu yoktur. Nerede olursak olalım kendi kendimizi tedavi edebiliriz; çünkü Reiki daima bizimle beraberdir ve onu kullanmak için bir yardım veya araca ihtiyacımız yoktur. Ne zaman nerede bir ağrı hissederseniz veya kendinizi kötü hissederseniz, yorulunca, aşırı çalışınca, panik içindeyken Reiki enerjisi ile hemen sakinle§ir ve gevşersiniz ve onu tekrar güçlenip uyum içinde olmak için kullanırsınız. Bununla beraber olağanüstü durumlarda tedavi için kendinizi sınırlamayınız. Bir kere birinci Reiki derecesini başarınca yaşam akümülatörünüzü her gün Reiki vererek şarj edebilirsiniz. Böylece birçok hastalık gelişme imkanı bulamaz ve birçok sıkıntıdan korunursunuz. Spritüel gelişmeniz artar ve hayatınız bir başka kaliteye ulaşır. Reiki seminerine pek çok kişi yalnızca kendi kendini tedavi imkanı verdiği için katılırlar. Bazıları için Reiki bilinen tıbbi metotlara doğal bir destektir, bazıları tekrar derin ve b...Devamını Oku »

Reiki(Aura)

Reiki(Aura)

AURA Aura "yavaşça hareket eden hava" "Havanın bir nefesi" "Güzel koku" "Işık" ve "Işığın parlaklığı" anlamlarına gelen Latince bir kelimedir. Aura kendisi vücudu çevreleyen ve ona nüfuz eden bir cins kaledir. Baron Reichenback onu radyant bir kılıf olarak tanımlar. İnsanın subtil yedi enerji bedenine tekabül eden yedi aura vardır. Genel olarak §u auralar arasında ayrım yapılır: 1- Spritüel aura: Bunun çapı 4.5-5.5 m kadardır. . 2- Zihinsel aura: Bunun çapı genellikle 2.4 m'ye kadar çıkar. 3- Eterik aura: Bu, fiziksel vücudumuz tarafından yayılır ve boyu takriben 20 cm kadardır. Auralar üst üste geldiğinden onları tek tek ayırmak her zaman mümkün olmaz. Gözle görülmeyen şeyleri görenlerin genellikle gördükleri eterik auradır. Farklı renkli ve şekillerde yarı şeffaf bir alan olarak algılanır. Aura renk, büyüklük yapı ve yoğunluk olarak kişinin zihinsel ve duygusal durumuna göre değişir. British Colour Council tarafından yapılan analizlere göre auranın 4.700'ün üzerinde tayfa sahip olduğ...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık