İzmir Yaşam Koçluğu Kursları

İzmir Yaşam Koçluğu Kursları

Yaşam Koçluğu; İnsanların ne istemediği ile değil, ne istediği ile uğraşır, insana ne istediğini bulduran sistemdir, kişinin şu an bulunduğu noktadan olmak istediği nokta arasındaki mesafeyi kapatan sistemdir. Yaşam koçluğu programı sizleri yaşam koçluğu yapmanız için hazırlar. Koçluk hizmetini her kesimden kişiye yaşamlarını dengeli yaşamaları ve hayatlarının bütününde ihtiyaç duydukları anda verebilirsiniz.

Yaşam Koçluğu kişisel hedeflerine ulaşmalarında bireylere bir yol haritası sunar. Alanlarında başarılı olmuş binlerce insanın, yaşamları boyunca elde ettikleri deneyimleri danışanlara aktarır. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bireylerin kullanabilecekleri stratejiler haline çevirir.

Kişiler ve kurumlar, birbirlerinden farklı değildir. Kurumları da bireyler oluşturduğuna göre bireylerdeki bu farklılıkların, gelişmelerin yansıması kurumların performansında artış gösterecektir. Bireylerin sahip oldukları yetenekleri üst düzeyde kullanmayı ve olumlu niteliklerini deneyimleyerek kişisel yaşam kalitelerini istedikleri düzeye çıkarmanın hedeflendiği bir süreçtir.

Koçla yapacağınız çalışma, kararsız kaldığınız ya da sıkıştığınızı sandığınız noktadan sizi çıkarmayı amaçlar. Böylece hiç farkında olmadığınız ya da bugüne kadar kullanmadığınız güçlerinizi açığa çıkararak hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz.
Yaşam Koçu, danışanının güncel yaşamına odaklanarak onun neler yapmak istediğini ve yapmak istediklerine nasıl ulaşacağını danışanıyla birlikte tespit eden kişidir. Aslında bir anlamda yol arkadaşıdır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık