Yaşam Koçluğu Kursları İzmir

Yaşam Koçluğu Kursları İzmir

Günümüzde pek çok kişi hayatlarını tek yönlü yaşayarak veya tek bir zirveyi hedef alarak kendilerine sağlıksız bir gelecek sağlamaktadır. Örneğin kendisine sadece iş yaşamına adamış kişiler hayatlarının diğer önemli alanlarını ıskalarlar. Bir gün tek yönlü yaşamanın bedelini ağır öderler. Bu bedel bazen bir sağlık sorunu, bazen dağılmış bir aile veya depresyon olur. Böyle bir durumda kendinizi adadığınız alanında pek bir anlamı kalmaz. Bu yüzden yaşam koçluğu bütünsel bir çalışmadır. Kişinin yaşamında bir denge kurmasını ve istediği hedefe ulaşmasını birlikte destekler.

Yaşam koçluğu çalışmasında öncelikle bulunduğunuz noktayı tespit eder sonunda ulaşmak istediğiniz noktaları net bir şekilde belirlersiniz. Sizi heyecanlandıran, hayata bağlayan, bir vizyonunuz olur. En önemlisi de koçluk aldığınız ilk günden itibaren hedeflerinize ulaşmak için kendinizi eylem içinde bulursunuz.

Yaşam koçu amacınızı gerçekleştirmek için uygun koşulları oluşturmanıza yardımcı olur. Uygun koşulları yaratmak için kendinizi geliştirmeniz ve bazı becerileri kazanmanız gerekebilir.

Yaşam koçluğu bir çeşit danışmanlıktır. Konusu, insan ve insana dair her şeyi kapsar. Hayatın anlamı, bu dünyada iz bırakacak işler yapmak, hobiler, zevkler, kişisel ve iş hedefleri, kariyer, öğrenme, kişisel gelişim, özgüven, kişiler arası ilişkiler, sosyal çevreye uyum gibi konular yaşam koçluğunun ilgilendiği alanlara örnek olarak sayılabilir.

Yaşam koçu, danışanın kendi doğrularını kendisinin bulmasına yardımcı olur. Konu insan hayatı olunca cevaplar kişinin kendisindedir. Yaşam koçu, kişinin iç potansiyelini ortaya çıkararak kendi cevaplarını kendisinin bulmasını sağlar. Yaşam koçu kişiye balık vermez, balık tutmasını öğretir.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık