:: Başarı ve Rahatlık

:: Başarı ve Rahatlık

Neden herhangi biri başarılı yaşama direnmek istesin ki? Çünkü değişimle fiziksel bir bağlantımız yok. Değişim için kendimizi fazla rahat hissediyoruz. Hepimiz alışkanlığı ve rahatlığı çok severiz. Bu, kendimizi iyi hissettirir ve sonuçta rahattır.
Başarılı olmak için rahatlık bölgenizden çıkmanız gerekir. Eğer sınırlar koymazsanız ve gerçekten farklı şeyler yaparsanız dağılırsınız. İşleri tahmin etmek zorlaşır. Başarısızlığa uğrarsınız.
Rahatlık bölgenizdeyken ne yaptığınızı düşünün. Arkanıza yaslanır ve zihinsel olarak tembel olmanın ya da alışkın olduğunuz bir şekilde yaşamanın tadını çıkarırsınız. İşlerin kendiliğinden olmasını beklemeye başlarsınız, insanlar genellikle koltuğa yaslanıp tüm dünyanın onları beklemekle yükümlü olduğunu düşünürler.
Bu zihniyet başarma ruhunu yok eder, aynı zamanda koltuğa yaslanmakta olan adama bağlı olanların güvenliğini de. Konfor zihniyeti, başarı ve güvenliğin düşmanıdır.
Bir gecelik başarı gibi bir şey yoktur. Başarı kapınızı çalmaya gelmez. En azından bu, siz uyanıkken olmaz. Kaba bir deyişle başarılı yaşam tarzı size, dışarı çıkıp bir şeyleri öldürmeniz ve onu eve sürüklemeniz için çağrıda bulunur. Eğer onu istiyorsanız gidip alın. Hiçbir hayvan Neanderthal'ın konağına gidip ‘Hey ahbap, işte beni öldürme zamanı, böylece gelecek hafta için yemeğin olur. Poponu kaldır ve mızrağını kap... ahhh?!’ demedi. Bu olmayacaktır.
Yeni bir şey üzerinde hareket etmek doğrudan rahatsızlık vericidir. Onunla yüzlesin. Sonra, çok fazla rahatsız olmamakla ilgili bir seçim yapın, iş hayatından ilişkilere kadar her şeyde rahatlık, kazanç ve başarının bir düşmanıdır. Rahatlık bölgenizden çıkın ve işlerinizi yapın!
DERLEYEN...EDİTÖR

İletişim:[email protected]

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık