Testler

Beyninizin Hangi Tarafını Kullanıyorsunuz

Beyninizin Hangi Tarafını Kullanıyorsunuz

BEYNİNİZİN HANGİ BÖLÜMÜNÜ KULLANIYORSUNUZ? 1. Günlük faaliyetleriniz söz konusu olunca aşağıdaki şıklardan hangisi sizin tarzınızı en belirgin olarak yansıtır? Yapılacak bütün işlerin ve görüşülecek kişilerin bir listesini yaparım.Gideceğim yerleri, göreceğim kişileri, yapacağım işleri kafamda canlandırırım.Herşeyi oluruna bırakırım.Günlük programı yapar her faaliyete yeterli zaman ayırırım.

Devamını Oku »

Kendinizi Seviyor Musunuz?

Kendinizi Seviyor Musunuz?

Aşağıda birtakım ifadeler yer almaktadır. Lütfen her ifadenin sonunda yer alan ( ) içine kendini değerlendirmenizi belirten rakamları yazınız. 4 : Eğer ifade tümüyle doğruysa, 3 : Eğer ifade çoğunlukla doğruysa, 2 : Eğer ifade kısmen doğruysa, 1 : Eğer ifade ender durumlarda doğruysa, 0: Eğer ifade hiç doğru değilse, style="mso-special-character:line-break" Devamını Oku »

Kişilik Testi

Kişilik Testi

KİŞİLİĞİNİZİ TANIYIN 1. Kendinizi zeki bulur musunuz? 2. Kendinizi farklı bulur musunuz ? 3. Yaratıcı olduğunuzu düşünür müsünüz? 4. Hayal gücünüzün geniş ve zengin olduğunu düşünür müsünüz? 5. Meraklı mısınız? 6. Yeni şeyler öğrenmekten çok keyif alır mısınız? 7. Araştırıcı bir kişiliğiniz mi var? 8. Dikkatsizlikten dolayı bazı kayıplarınızın olduğunu farkettiniz mi 9. Dalgınlıktan şikayetçi misiniz? 10. ...Devamını Oku »

Yukarı Çık